nickolas Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Zespoda jsou takové papírové pečetní pásky. Nejde to otevřít bez jejich poškození. Nemám u sebe krabičku, tak nevyfotím. Nabíječka nemusí být origo a kablík v balení je. U 13 je to USB-C / Lightning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 34 minutami, African napsal: Musí k tomu být nějaká origo nabíječka? A ještě dotaz, jde na balení poznat jestli se v tom někdo hrabal, nebo tam mají nějakou ochrannou fólii? Nakonec jsem rád, že kluk uhnul a rozhodl se pro modráska, ta bílá mě k němu moc neseděla Nabíječka k tomu není, Epl ji nedává. Tak mi tam nějakou prodali k tomu. Ochranou fólii jsem koupil nějakou základní za necelých 600 a nechal rovnou od nich nalepil. Je to malá krabička, kde je jen telefon a kabel. Takže tam není co poznávat. Možná bude víčko asi přelepený nějakou "pečetí" , která se musí rozříznout. Ale to asi děti těžko poznají. Já vzal bílej. Naživo vypadal super a pro holku lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 1 hodinou, Gustaf napsal: Nabíječka k tomu není, Epl ji nedává. Tak mi tam nějakou prodali k tomu. Ochranou fólii jsem koupil nějakou základní za necelých 600 a nechal rovnou od nich nalepil. Je to malá krabička, kde je jen telefon a kabel. Takže tam není co poznávat. Možná bude víčko asi přelepený nějakou "pečetí" , která se musí rozříznout. Ale to asi děti těžko poznají. Já vzal bílej. Naživo vypadal super a pro holku lepší. Super, bílej pro holku paráda Já měl na mysli, jestli to musí mít svoji nabíječku nebo jde jakákoliv, mám jich doma asi dvacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Já jich mám taky plno... vůbec mě to nedošlo a stejně jsem jí vzal nějaká supr trupr rychlá...ono se to neztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 2 hodinami, Gustaf napsal: Já jich mám taky plno... vůbec mě to nedošlo a stejně jsem jí vzal nějaká supr trupr rychlá...ono se to neztratí V těch sklech jsou nějaký mega rozdíly? Máte tip na nějaké fajnové? Je to pro mě španělská vesnice....pouzdro jsem vzal originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Sklo mají 3 druhy. Já vzal nejlevnější..to za 600kc..a podle prodejce je prý i nejlepší. Ty si vzal 13mini? Já vzal klasiku....pouzdro si pak dcera vybere sama. Upraveno 9. listopadu uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Chlapi, neštvěte mě, kupujte ty skla v Asii, stojí to cca 70 Kč a od doby, co začali zase produkovat hranaté iPhony, tak ty skla drží super. Já mám nalepeno už dva roky bez ztráty kytičky a taktilní percepce je na vysoké úrovni. Takhle na ty Rolexy nenašetříte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Kdyby 70,- Žena je kupuje za 1 USD z Alíka a drží úplně stejne. Jsou to samozřejmě úplně stejna skla, jako ty, co se tady prodávají za 700,- Upraveno 9. listopadu uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 5 hodinami, Gustaf napsal: Sklo mají 3 druhy. Já vzal nejlevnější..to za 600kc..a podle prodejce je prý i nejlepší. Ty si vzal 13mini? Já vzal klasiku....pouzdro si pak dcera vybere sama. Jasný... jinak jsem dal špatný odkaz, beru klasickou třináctku. Pouzdro beru že mi je sympatické, ale je mi jasné že kluk dokoupí nějaké další, nejlépe když bude s Deadpoolem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Právě teď, African napsal: Jasný... jinak jsem dal špatný odkaz, beru klasickou třináctku. Pouzdro beru že mi je sympatické, ale je mi jasné že kluk dokoupí nějaké další, nejlépe když bude s Deadpoolem Jj, beru to tak, ať si pouzdro už koupí za vlastní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 2 hodinami, Frantik napsal: Kdyby 70,- Žena je kupuje za 1 USD z Alíka a drží úplně stejne. Jsou to samozřejmě úplně stejna skla, jako ty, co se tady prodávají za 700,- Já tomu věřím....taky bych to tak udělal. Ale je to novej foun, tak ať to má do začátku se vším všudy. Pro mně je stejně celý ten hajp okolo jabka velkej. Ale chce to, tak jí udělám radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 6 minutami, Gustaf napsal: Já tomu věřím....taky bych to tak udělal. Ale je to novej foun, tak ať to má do začátku se vším všudy. Pro mně je stejně celý ten hajp okolo jabka velkej. Ale chce to, tak jí udělám radost... Vidím to úplně stejně Vzal jsem totok a dlabu na to.....no a teď si jdu najít nějakého toho Soňáka, ať pod stromečkem nesmutním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Jo, to asi mám i já.... něco mi tam nalepil a fertig no a jak si koupím ponožky a slipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu No já vám nevím klucí s těma sklama… Tuhle sem zhruba před těma dvěma lety koupil manželce 13 Pro a když došlo na sklíčko- tak samozřejmě ano a rovnou nějaký to jakože fakt dobrý. OK, klučina to tam ochotně nalepil a teď asi dva měsíce zpátky manželka že jí mobil spadnul a že něco na displeji- tak sem jí řek, ať mi to pučí. Normálně- byl tam nalepenej sprostej plast, kterej pádem neprasknul. Žádný sklo to nebylo. A ona mi to průběžně říkala, že má dojem, že jí ten displej nějak zmatněl a já jí to nevěřil. A tohle docela za příplatek v iWantu… Jelikož displej jako takovej byl úplně stopro v pořádku, koupil sem v Datartu nej sklo od Fixedu a nemůže si to vynachválit- moc se to nepatlá, krásně je to hebký na dotyk atd. Já si pořídil před půlrokem 15 Pro, pro změnu z Datartu( kvůli barevný variantě přírodní titan, kterej zrovna jinde, hlavně v iWantu neměli skladem . A jako bych si nic nepamatoval-klučina, tentokrat jinej samozřejmě, zase : “ochranné sklíčko dáme? “ Já že jasně a že prosím nějaký jako fakt dobrý. Před tejdnem čumím na zhaslej displej a tam rejhy na skle jak čertovi brázdy. Podotýkám že i manželka i já máme telefony ve flipovejch pouzdrech a nehuntujeme je. Takže jedu do Datartu, kupuju to nej od Fixedu, doma nalepím a co se nestane - je to o něčem úplně jiným, sklo čistý, nepatlá se, nikde nedrhne prst při přejíždění, i samotnej displej je o dvě ligy úplně jinde. Takže: dřív bych si taky myslel, že sklo jako sklo, ale fakt je to rozdíl- opravdu kvalitní sklo je skoro úplně jinej mobil. Rozhodně dojem z něj umí buď totálně domrvit, nebo naopak. Jinak když tady řešíte ty 13ky- nevím jestli to vnímáte stejně a jestli sem to správně pochopil, ale takový nějaký to debilní šetření u Applu mě teda fakt sere: když to samý vyfotíme na manželčinu 13 a na moji 15- mě normálně do očí bije že 13 je o dost lepší. Stejně nastavenej foťák atd. Tak sem po tom pídil trochu a aha, jasně takže ta 15 má “mocný” megapixely, ale světelnost? Tak tam si před třináctkou ani neprdne. Aha. A zvuk? Ty voe,zdá se mi to, nebo ta třináctka i tady v tom zvuku tý patnáctce opravdu vyklepala prdel? Na první pohled nic. Na druhej už mám jasno- stereo repráček nad displejem je oproti třináctce ani ne třetinkovej. Takže pokud ste vzali 13- jedině schvaluji. Abych jen nehanil, tu patnáctku mám fakt rád, jsou tu patrný rozdíly v rychlosti, Face ID na 13 moc korektně s přibývající tmou moc nefunguje , v naprostý tmě už vůbec- to zase všechna čest patnáctce. A ono by toho bylo i víc. Ale takový nějaký divný šetření- já nevím, mě to není blízký za něco co stojí něco kolem třeba 30 tis v našem ( manželčině i mým případě)… a má to bejt jakože “fakt top” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Ochranný skla jsou soutěž sama pro sebe. Na zakřivených displejích logicky moc nefungovaly a nezručnost instalatéra tomu nepřidala. Ale teda srovnání fotek u 13 a 15 mám osobní a sorry, 15 je znatelně lepší. Nehledě na to, že má objektivy fyzicky větší. To už by chtělo fištróna to digitálně dojebat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) A nepletete si sklo s folii? V těch datartech rádi nalepují folie a ty jsou napytel. Já měl i e-obchod s obaly na mobily na vejšce a rukama mi prošla stovka skel a rozdíl 0 bodů - max máš sklo čiré, s černými okraji a někdy zaoblené, ale vlastnostmi je to téměř nerozeznatelné. Jin akl teda já jsem po přechodu na 16 pro v šoku z foťáku. Zcela zodpovědně prohlašuji, že díky AI algoritmům překonává v portrétu moje kombo Nikon D800 s 35mm sklem (o videu ani nemluvím) a v příštím týdnu budu testovat produktovky a jestli to bude OK, tak pujde full frame z baráku. Jako nechytejte mě za slovo, D800 má lepší obrazový výstup, ale potřebuješ spoustu času v Photoshopu, aby se foto doeditovalo. Jak je ale horší počasí, tak iphone si prostě modrou oblohu vymyslí , kontrast vytáhne líbivě, opar zmizí... Jo, není to reálné jako ze zrcadlovky, ale je to přesně jak to masová populace chce. Upraveno 10. listopadu uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Něco jí tam nalepil... nevím. Chtěl jsem to nejlevnější a on říkal, že je to nejlepší... poměr cena výkon. No, až ho dcera najde pod stromečkem, tak jí to vystřelí ze spoďárů pořád o tom mele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Roky používám poznámky v iPhonu. Napsal jsem si tam spoustu věcí, i hodně důležitých, třeba PIN k nové CCSce. Dneska na benzínce vytáhnu telefon a zjistil jsem, že jsou všechny poznámky v čudu, vidím jen tohle. Nepomohl pokus o aktualizaci, nepomohl restart telefonu, nepomohlo nic v nastavení Poznámek, ani iCloudu. Na nic z toho jsem ani poslední týdny nesahal. Netušíte někdo, co to k***a je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) A nejsi odhlášený v iCloudu? Upraveno 10. listopadu uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Poznámky můžou být na více poštovních účtech (a fungují jako běžná IMAP složka), předpokládám že tady jde o ty na iCloudu. Nevím ve které verzi to komu při upgradu mohli doprasit, ale koukám že zprávy na iCloudu (přístupné po přihlášení i přes web https://icloud.com - doporučuju zkusit) můžou být jak zapnuté/vypnuté en bloc, tak může být i v lokálním nastavení iCloudu samostatně vypnutá/zapnutá synchronizace s dotyčným zařízením - což je dostupné až v 5. podúrovni nastavení (iCloud-aplikace-zobrazit vše-Poznámky-Synchronizovat tento iPhone). Fakt "keep it simple", indiáni zlanaření od Microsoftu asi měli přesčas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se