Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 a to tě překvapuje? mě chodí na prodejnu lidi co chtějí pračku za 6 na splátky.. a po pravdě neřeší kolik přeplatí, ale kolik budou splácet..joo každej nebere kilo měsíčně, dost lidí nebere ani kilo na hodinu.tak neprekvapuje ma pracka, lednice anebo telka do rodiny a tak raz za 3-5 rokov, to je v pohode!ale mobil? Tak nech si zoberie taky model, na co ma peniaze.... je spusta veci, po com snivam, ale jednoducho nemam na to a co?Skusam prezit normalne, bez dlhov a tesim sa z veci, na ktore mam prachy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Hele, ale radši nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Když na to nemám, tak si to nekupuji. Bohužel jsou lidi, kteří, jsou zvyklí žít od výplat k výplatě. Jak píše FrantišekH - neřeší kolik to bude stát, jak velký je úvěr, ale jen, jestli mají na (nejbližší) splátku. Není se pak čemu divit, že takoví lidé mají i několik úvěrů najednou (sám jsem byl svědkem toho, kdy slečna, zadlužená až na půdu, uvažovala, že se zeptá, jestli jí kolo neopraví na splátky) a stačí drobnost (třeba i krátkodobá nemoc), aby se to celé sesypalo jako domeček z karet. Já zastávám názor, že "nekupuji si věci, které nepotřebuji, nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mne stejně nemají rádi", ale ne všichni se tím řídí. Ale tak zase díky takovým se kola ekonomiky otáčejí . A soudci, právníci, exekutoři, novináři, lékaři, funebráci a další taky musí z něčeho žít . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 asi líp bych to nenapsal, vystihl jsi to přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 asi líp bych to nenapsal, vystihl jsi to přesně. ja jo, ale no dobre.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Maxi, to je na jinou debatu, kdyžtak sz nebo jiné vlákno.jsem s touhle sortou lidí v kontaktu denně, takže historek mam na statisíce. Upraveno 1. října 2014 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 IP6 bude v mým oblíbeným krytu Urban Armor Gear vypadat stejně jako čtyřka nebo pětka, tak mě ty ošklivý anténní linky a vystouplá čočka nebudou trápit Ty pouzdra UAG teda taky nejsou nejkrásnější věc na světě, ale máme za sebou několik pádů na zem bez zranění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Přátelé nechci vyvolat nějaký flame, musím se ale pošklebovat, když osoby fotící se s X Mercedesy mudrují nad tím, jaké mají nižší sociální vrstvy utrácet své peníze. Jsme svobodná země s tržní ekonomikou a každý, ať si dělá se svými penězi, co uzná za vhodné. Jestli je nemá, někdo mu musí půjčit, a jsou to opět peníze toho, kdo půjčuje. A hlavně, jak již napsal Patrik- i tyhle útraty drží dnešní ekonomiku v chodu a my všichni vyděláváme díky utrácení mas, nikoliv vrstvy bohatých... Stačí se podívat na empirické příklady- je výkonnější ekonomika USA s věčně zadluženými domácnostmi či KLDR, kde všichni žijí ve stylu "těším se z toho, na co mám prachy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Klucí, jděte se sociálníma problémama do jinýho vlákna..dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Přátelé nechci vyvolat nějaký flame, musím se ale pošklebovat, když osoby fotící se s X Mercedesy mudrují nad tím, jaké mají nižší sociální vrstvy utrácet své peníze. Jsme svobodná země s tržní ekonomikou a každý, ať si dělá se svými penězi, co uzná za vhodné. Jestli je nemá, někdo mu musí půjčit, a jsou to opět peníze toho, kdo půjčuje. A hlavně, jak již napsal Patrik- i tyhle útraty drží dnešní ekonomiku v chodu a my všichni vyděláváme díky utrácení mas, nikoliv vrstvy bohatých... Stačí se podívat na empirické příklady- je výkonnější ekonomika USA s věčně zadluženými domácnostmi či KLDR, kde všichni žijí ve stylu "těším se z toho, na co mám prachy". to si uz kludne mohol napisat tam moje meno!!!pozri, zadlzuj sa ako chces a kupuj si vsetko na uroky a zaspavaj s krasnym pocitom, ze si rozbehol ekonomiku?. tak to sa ja budem posklebovat nad tebou! Ak si ma nepochopil, tak este raz a pamaly - nekupim si AMG S klasse, ked mam len na diesel CLS. Mam na normalny mobil ale nemam na Vertu alebo Porsche desing v zlate - zijem tak, aby som si nemusel kupovat veci na uroky a davat hlavu na spalik - ale je to fakt tvoja volba - ano, si v slobodnej zemi ( ach naivko!) a robis si co chces? Ale ja aj tak by som kazdemu poradil len to, ze nech ma radost z toho, na co ma prachy - neboj, aj ja mam svoje limity a viem si povedat, ze to uz nie!Sorry, uz koncim, ale tento otvoreny utok na moju dementnu osobu, co vlastni zopar dobrych aut, hodiniek, audioaparatur, krasnych samiciek som musel zodpovedat!!! ( vtip!!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 tak teď nevím jestli si můžu vzít hypotéku. abych tím někoho neurazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 kdyz nemas na katlstejn bude ti muset stacit hluboka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 to si uz kludne mohol napisat tam moje meno!!!pozri, zadlzuj sa ako chces a kupuj si vsetko na uroky a zaspavaj s krasnym pocitom, ze si rozbehol ekonomiku?. tak to sa ja budem posklebovat nad tebou! Ak si ma nepochopil, tak este raz a pamaly - nekupim si AMG S klasse, ked mam len na diesel CLS. Mam na normalny mobil ale nemam na Vertu alebo Porsche desing v zlate - zijem tak, aby som si nemusel kupovat veci na uroky a davat hlavu na spalik - ale je to fakt tvoja volba - ano, si v slobodnej zemi ( ach naivko!) a robis si co chces? Ale ja aj tak by som kazdemu poradil len to, ze nech ma radost z toho, na co ma prachy - neboj, aj ja mam svoje limity a viem si povedat, ze to uz nie!Sorry, uz koncim, ale tento otvoreny utok na moju dementnu osobu, co vlastni zopar dobrych aut, hodiniek, audioaparatur, krasnych samiciek som musel zodpovedat!!! ( vtip!!!)diky, nech nas chvilku vydechnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Pripájam sa ku Františkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Já též. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 výživný vlákno teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 A zase musím zmínit: ...méně je někdy více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Drzte sa Apple tematu a vydychujte sa zhlboka?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 maxigabrielg: Sancta simplicitas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 maxigabrielg: Sancta simplicitas...to je este k teme???Chlapci, prestante sa tu tvarit - ja som len napisal, ze je to hlupost si kupovat apple ( drzim sa tematu vlakna!) na splatky a este kazdy rok novy a zadlzit sa, ze si kazdy radsej kupi nieco co ho financne nezruinuje ( su vzdy aj rozumnejsie volby) Mate na to iny nazor? A teraz ako co take zle som spravil???A ze tu niekto priamo na mna zautocil ( ako poznamenal, ze nezvlada kritiku cloveka z Mercedesom?) a ja som to len chcel uzavriet - lebo kto z vas by sa nebranil proti priamemu utoku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se