pepescom Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Súhlasím a nerozumiem tomu neustálemu boju o tenší fón za cenu problémov s batériami, vystupujúcimi objektívmi. Mne osobne vyhovuje hrubšie telo, ktoré sa lepšie drží a nový iPhone X ma s vystupujúcim foťákom a ešte nie umiestneným v strede veľmi sklamal Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Baldic Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 http://nazory.ihned.cz/c1-65879180-procesory-od-applu-si-zaslouzi-poklonu-jen-to-vrteni-psem-by-mohli-v-cupertinu-omezitOzzy man taky komentoval nove iPhone :-)
jonas1 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Za mě X super v tom, ze se opět nesetrilo na materiálu a konečně prijde posun, ktery jsem nezaznamenal od modelu 6..aktuálně mám 6 Plus a X se zda byt konečně kompromisem mezi velikostí displeje a velikostí telefonu, která občas obtěžuje..jedine, co mi trochu dela starosti je absence tlačítka Home Button a fakt, ze se nový model X po mem krátkém průzkumu líbí mnoha přátelům Androidu..
John_Lenon Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Ozzy man taky komentoval nove iPhone :-) jj.
pepescom Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 A cena hrozná - 1199 ? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Bells Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Ozzy man taky komentoval nove iPhone :-) Sakra tomu se říká představení iphonu, super
decebal Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2017 A cena hrozná - 1199 ? Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkProč je hrozná?
pepescom Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 mal som a mám Iphone, ale táto cena nie je adekvátna - je vysoká. Tebe sa nezdá?
Micey Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 A jak se simtě takhle ta adekvátnost měří, nikdo si to nekoupí jo?
Bells Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Nekoupí, ještě to totiž nejde, ale až půjde, tak jako již tradičně trhne rekordy, už je to vlastně celkem nuda Jestli něco Apple umí fakt bravurně a ostatní mu to můžou jen závidět, tak je to právě schopnost prodat snad naprosto cokoliv, za šílené pálky a v neskutečném množství.Když tak nad tím přemýšlím, tak vážně nevím, co by se muselo stát, aby tzv. padli na hubu, to snad ani není reálné, nevím
Maxel Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Všechno jde. Podívej se na Nokii, kde byly před 10 (nebo spíš 15) lety a kde jsou teď. Na druhou stranu se tohle Applu nedá upřít, na co za poslední dobu šáhli, tam se jim daří - minimálně prodeje Apple je takovej ledoborec, udělá něco jako první a další následujou. Takže je imo otázka času, než se za podobný lowe budou prodávat top modely Samsungu a dalších. Dycky jsem si řikal, že víc jak dvacku za telefon nedam ; a to by ještě musela bejt pecka. No svět se mění, doba jde dopředu (ikdyž v tomhle by nemusela tak kvaltovat) a dneska uvažuju nad X za 35k. Unbelievable! Damn you Apple Upraveno 14. září 2017 uživatelem Maxel
Micey Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Mě to překvapilo v Šanghaji, sem si myslel že budou mít třeba hodně různý Huawei a Xiaomi a tydlety čínský značky, a ono to tam nikoho naprosto nezajímá. Co jsem tak odpozoroval, je buďto hodně chudej Číňan s nějakym starym Samsungem třeba, nebo trochu míň chudej až bohatej Číňan s ajfounem. Nic mezi tim nějak nevidno, možná jsem měl kliku:) Upraveno 14. září 2017 uživatelem Micey
MJ. Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Ozzy man taky komentoval nove iPhone ?hmmmm dik, prave sem zjistil ze sem asi starej. Vůbec me to nerozesmalo
Radek124 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Ad cenotvorba: Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit , ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat Trh je v konjunktuře a frikulínů nadržených na koupi "konečně nového japka" jsou mraky ? šlo by to prodávat i dráž (viz Rolex), ale řekněme že na maximalizaci globálního zisku už ovocnáři mají osvědčené vzorečky, které jim sakra dobře namodelují co si u svých oveček můžou dovolit (Maxel promine )... Kdo trvá na nižší ceně, počká si až opadne tradiční hype vyšroubovaný překupníky (ať nechodíme daleko: viz "na 5 let vykoupené" keramické Daytony za raketu ve zdejší inzerci, slevněné během 2 týdnů o 40 litrů ) a klidně koupí jeden z mnoha "ještě zafoliovaných" kousků z druhé ruky. Ať už od zajíců co zjistili "že to není úplně to ono" (a klidně prodělají), telefon dostali dotovaný od operátora (a šábnou se o slevu), nebo si během čekání na "opravu výměnou za nový kus" stihli koupit něco jiného a přebytečný kus potřebují zpeněžit. Taky se může ukázat že ty krámy mají nějakou významnou vadu (třeba FaceID?) - a v takovém případě Apple před vydáním nového modelu nechá nepodarky stáhnout a vykastrovat, aby se na trh vrátily coby "factory refurbished" s výrazně nižší cenovkou... Upraveno 14. září 2017 uživatelem Radek124
MJ. Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) proc prezentace FaceId nevysla jak melajeste jeden postreh Upraveno 14. září 2017 uživatelem MJ.
jrov Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 proc prezentace FaceId nevysla jak melajeste jeden postreh jj přesně to bylo vidět už na keynote, že tel. nanepsal ať to zkusí znovu, ale klasicky že je nutné zadat kód pro obnovení funkce face ID. Tohle v praxi asi není moc reálný scénář, leda že by někdo cizí zvedal telefon a aktivoval raise to wake-up, několikrát za sebou.
decebal Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2017 mal som a mám Iphone, ale táto cena nie je adekvátna - je vysoká. Tebe sa nezdá?Nezdá. Netuším jaká cena by měla být adekvátní. Ty jo?
milan79 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 Aká by mala byť cena za jeden rohlík? 10 centov alebo 10 euro? To vieš odhadnúť, alebo aj to sa ti bude zdať OK? Predpokladám, že más aspoň základný prehľad ako sa pohybujú ceny telefónov.Toto čo si jabĺčkári pýtajú za Xko je už cena 12" macbooku a nie telefónu.
Radek124 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Odesláno 14. září 2017 (upraveno) A proč by si nepopýtali, když už před keynote se jim překupníci řadili do front před obchodama?V Rusku a Číně jsou zájemců o první Xka mraky - no a 8 vykoupí arabky, aby i v burce byly "in" PS: Jsem rád že mě letos představené modely odpuzují i z podstatnějších důvodů, než je ulítlá cenovka... Upraveno 14. září 2017 uživatelem Radek124
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se