decebal Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Ale prosim te ty ses naivka.Prodava se to proto,ze to ma jabko ve znaku.Je to vyhajpovana znacka ktera je proste cool.Vsichni teenegeri chtej Apple a je jim u prdele jak to je kvalitni.A ze lidi znaj cenu penez....chacha lidi jsou zadluzeny s exekucema,ale stejne si vezmou na splatky novej telefon.A k ty cene novyho X - je to predrazeny jak prase a jestli to je adekvatni mi je jedno.Co je tobě jedno, není relevantní. Správnost nastavení ceny ukazují prodeje, máš to marný. A argument, že se to prodává jen kvůli hypu - co brání ostatním značkám vyvolat stejný hype? Nejlepší světové agentury čekají na brief:-).
panedge Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Vsak at se to prodava,ale ja si muzu nadavat na cenu jak chci.
Frantik Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Nechapu, kde se tady vobjevil křižák s mečem, kterej bojuje proti brblalům :-) Proste i soudní Jabkaři vidí, že ten vývoj neni v poslednich letech idealni a ze se jen dohani konkurence, misto "vlastni cesty". Ale nikdo nezpochybnuje, ze jsou to kvalitni veci, co maji svou cenu a sve verne zakazniky a ze se na ne opet budou stat fronty - o tom si Samsung a Huawey mohou nechat jen zdat :-) Jen se ale cim dal tim vic lidi zamejsli nad tim, kde je ta jednoduchost a elegance Applu a proc sakra votevirat mobil za 35 litru oblicejem. Tot vse.
decebal Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Vsak at se to prodava,ale ja si muzu nadavat na cenu jak chci.Ale vždyť jo, to píšu už výše, klidně si zanadávej.
Ondras_CZ Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Resi se tu cena, ale zaklad Xka v USA za 22 litru, coz je uplne o necem jinym... Me na tom nejvic vadi prave obchod v CR, kde jsou ceny o 8 tisic vyssi - proc? Proc o tolik? Za 22tisic to je uplne adekvatni, ale tady ji mame vyssi kvuli cemu? Ze jsme Cesi?
decebal Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Nechapu, kde se tady vobjevil křižák s mečem, kterej bojuje proti brblalům :-) Proste i soudní Jabkaři vidí, že ten vývoj neni v poslednich letech idealni a ze se jen dohani konkurence, misto "vlastni cesty". Ale nikdo nezpochybnuje, ze jsou to kvalitni veci, co maji svou cenu a sve verne zakazniky a ze se na ne opet budou stat fronty - o tom si Samsung a Huawey mohou nechat jen zdat :-) Jen se ale cim dal tim vic lidi zamejsli nad tim, kde je ta jednoduchost a elegance Applu a proc sakra votevirat mobil za 35 litru oblicejem. Tot vse.Žádný křižák, já v prvé řadě rozporuju pojem "předražený", protože to ukáže až trh. Stejně tak bych to rozporoval u čehokoli jiného, ostatně diskuze o cenách hodinek tady nejsou neobvyklé. Soudný Jabkař - to je kdo? Já jsem taky k Applu kritický, ale nebudu se točit na takové kravině, jako je cena, nikdo mě nenutí to, co se mi pro moje potřeby zdá drahé, kupovat. Ostatně, v nabídce není jen X, je tam toho spousta každý si může vybrat dle vlastní úvahy a peněženky. Pokud by šlo jen o dohánění konkurence, tak je už dávno po Applu, jednoduchost a elegance tam myslím stále je (no, elegance, na iTunes nadávaj všichni svorně už dlouho), a co se Face ID týče, za chvíli to budou mít všichni, stejně jako spoustu věcí, které měl Apple jako první. Pamatuju si, jak všichni řvali, když zrušil různé mechaniky nebo rozhraní, to bylo křiku. A jedna podstatná věc myslím stále přispívá k prodejům a posilování důvěry - systém. Přestože, díky čím dál větší komplikovanosti se občas objeví problém, furt je to stabilní, vyladěný systém, který funguje.
decebal Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Resi se tu cena, ale zaklad Xka v USA za 22 litru, coz je uplne o necem jinym... Me na tom nejvic vadi prave obchod v CR, kde jsou ceny o 8 tisic vyssi - proc? Proc o tolik? Za 22tisic to je uplne adekvatni, ale tady ji mame vyssi kvuli cemu? Ze jsme Cesi?No jasně, to si tak kluci řekli, koho naserem? Čechy, ti jsou pro to ideální, ti se chytěj! Historicky stojí v Evropě iPhone více než v USA.
Paw Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 IMHO ceny jsou tady vyšší než v Americe mj. kvůli clu a tomu, že prodejci musej držet delší záruku. Tak to holt promítaj do cen. Tohle ale není nic novýho pod sluncem.
m.n. Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Resi se tu cena, ale zaklad Xka v USA za 22 litru, coz je uplne o necem jinym... Me na tom nejvic vadi prave obchod v CR, kde jsou ceny o 8 tisic vyssi - proc? Proc o tolik? Za 22tisic to je uplne adekvatni, ale tady ji mame vyssi kvuli cemu? Ze jsme Cesi? USA - 22.000Kč + sales tax, která bude pár dolarů nahoru. DPH není. 22.000 + 21% DPH + 5% (? nevím přesně) clo = cca 28.000Kč Nevím no, mě těch 29.990, co to bude u nás v maloobchodě stát, nijak neuráží a myslím, že to je adekvátní.
Sacíbagr Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 (upraveno) ...ja fičel už v PDA s WM. Vše sledoval a řešil. Pak jsem po ukončení podpory Windows mobile koupil 3gs, 4, 4s, 5, 5c, 6...všechny jsou dodnes v denním provozu (krome 4), ta je jako zaloha...takze 8mička bude další. O MacBPro ani nemluvím. Zkrátka mi to funguje. Jedina reklamace zatím byla. Dokud bude tato kvalita, tak nic jineho kupovat nebudu. Nejake ultra fičury mne netankují, podobně jako v autech...spiše je nemám rád. Preferuji jednoduchost a spolehlivost. Cena? Je taková, jaká je a jak říká Zmikund: "Se stim smiř!" Upraveno 15. září 2017 uživatelem Sacíbagr
spiderer Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Sem rad ze si X koupit nemusim, protoze kdybych musel byl bych fest nasranej
gas Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Mě u X se.re chybějící HB. Na každou drobnost musím teď použít nějaké gesto. Dřív stačilo jen tuknout na kolečko... Gesta mně lezou krkem... Vezmu si 8 a ony velké rámečky jsou mně u zadele.
Radek124 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Však počkejte: Aby se podpořil úspěch letos představených "hovínkových animoji", příští rok budou "3D škleby před kamerou" zavedeny jako standard namísto "zastaralých" homebuttonů a gest, které se coby překonané bez náhrady zruší. Lidi budou chodit po ulici, pro přechod na domovskou obrazovku se budou šklebit jako když děda bez protézy kousne do kyselýho (patentová přihláška viz níže), selfíčkářská heroická póza v záklonu vysune ovládací menu, metalistickým švihnutím hlavou do stran se bude přepínat mezi aplikacemi a stránkami v Safari - no prostě Think different!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Sem rad ze si X koupit nemusim, protoze kdybych musel byl bych fest nasranej Zajima me tvuj nazor,proc,rozved to ?
Igicz Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Dostane ho jako firemni zadara:) Sent from my iPhone using Tapatalk
spiderer Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Zajima me tvuj nazor,proc,rozved to ?Protoze se mi nelibi, protoze mi prijde drahej (pro decebala me osobne za to co mi nabizi), protoze skok ze 7+ funkcne tam zadny nevidim a protoze bych cekal dalsi rok nez banka misto touch id bude podporovat tu debilitu s oblicejem jeste par let zpatky, kdyz jsem byl zapaleny fanousek bych si ho koupil z principu, ze si stejne najdu duvod proc ho potrebuju, ted uz to tak nemam a to se bohuzel tyka Apple obecne.. driv to pro me byla firma, kterou jsem vnimal jako jednu z nejinovativnejsich na svete a strasne me bavilo sledovat ten proces vyvoje a myslenky za tim, ale dnes i kdyz chci tak to tam nevidim a Apple pro me zacina byt dalsi z firem co prodava elektroniku. Pamatuju si na starsi keynote, kde jsem se vzdycky tesil cim apple ohromi a byly to pro me dulezitejsi veci nez nejaky 3d smajlici nebo co to bylo letos, nebo pokemoni na hodinkach loni, ale mozna to je jenom tim, ze jsem se nestihnul adaptovat na novou etapu - kazdopadne uz mi to smysl nedava a keynote pouze s vyctem parametru hardwaru mi pripomina vsechny ostatni firmy. Apple u me ale porad vyhrava systemem = stejne si nic jinyho nekoupim, protoze by to bylo zbytecne slozity, ale uz nemam duvod upgradovat vsechno hned, ani iPhone, ani iPad, ani Macbook kvuli displeji v klavesnici za 70 atd staci takhle?
spiderer Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Dostane ho jako firemni zadara:) Sent from my iPhone using TapatalkUz ne, to platilo v Applu, v bance nam davaj zadara nejaky Lumie, ktery neumim ani odemknout a tak je nepouzivam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se