Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Tak jsem po necelém roce vyhodil fineWowen , který vypadal, jak když ho používám rok někde v dole.

Koupil jsem Pitaku a doufám to něco vydrží :) 

Ten originál fakt zklamal, za ty prachy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 hours ago, semi001 said:

Koupil jsem Pitaku a doufám to něco vydrží :) 

Pitaku mám už na pátým telefonu a nedám na ten kryt dopustit! Aktuální telefon mi za rok upad asi 10x (stárnu nebo co) a kryt sice odřenej, ale v pohodě. A telefon bez šrámu (ochranný sklo nepočítám, to už mám třetí).

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

O víkendu jsem vyměnil iphone 12 mini za 16 pro. No, ta velikost je pro mě zatím to, na co si nemůžu zvyknout. Já prostě chci ovládat mobil jednou rukou, tady už je to pro mě na hraně. 
Jinak super, vše jede jak má, doufám, že se s výdrží baterie dostanu ke 3 dnům (mini mi vydrželo 2 dny), posun ve všem je veliký. Fotí to hezky, jen to tlačítko ovládání foťáku je zvláštní, nevím, jestli ho vůbec budu používat. Na druhou stranu akční tlačiltko je super, mám tam svítilnu, to mi přijde 👍🏻

Víc nových tlačítek uz prosím neee 🙂

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mel bych dotaz na mistni Apple znalce.

Zacal jsem bojovat s mistem v tabletu,  ponevadz natacim dost videi. Videa se automaticky zalohuji na cloud, ale jejich miniatury zabiraji v pameti stale hodne mista. Nejsem si jisty, ale pokud bych pouzil aplikaci "soubory" a na icloud drive ulozil tato videa a pote je z tabletu vymazal, jestli je nevymazu uplne ze vseho.....nerad bych o videa prisel. Dekuji za radu, pripadne, jak zalohujete vetsi soubory, aby nezustavaly v tablet/telefonu. Dekuji Jarda

Odkaz ke komentáři

V první řadě se ty videa z cloudu sám nauč někam stahovat. Teprve pak se začni věnovat pokusům s uvolňováním místa a kontrole jestli Ti bobtnající "cache automatického odkládání" na úložišti nezabírala víc místa než videa samotná - no a nakonec zvaž jestli místo drbání s placeným cloudem nepořídit rovnou tablet s pořádným SSD :whistle:

Odkaz ke komentáři

V 26. 9. 2024 v 15:12, KFL napsal:

Pitaku mám už na pátým telefonu a nedám na ten kryt dopustit! Aktuální telefon mi za rok upad asi 10x (stárnu nebo co) a kryt sice odřenej, ale v pohodě. A telefon bez šrámu (ochranný sklo nepočítám, to už mám třetí).

Taky jsem na Pitaku koukal v iStyle a zda se mi docela dost tvrdý jakoze jak se tam dostane hrubší pracovní prach tak to nezačne dřít telefon (používál jsem do minulého roku celokožený nebo tu náhražku, ale přestal se vyrábět přičemž ted na 16 pro Max mám prozatím kožený, ale má silikon po stranách což mi vadí trochu). 

Odkaz ke komentáři

1 minute ago, Koza_c said:

Taky jsem na Pitaku koukal v iStyle a zda se mi docela dost tvrdý jakoze jak se tam dostane hrubší pracovní prach tak to nezačne dřít telefon (používál jsem do minulého roku celokožený nebo tu náhražku, ale přestal se vyrábět přičemž ted na 16 pro Max mám prozatím kožený, ale má silikon po stranách což mi vadí trochu). 

Nevím. Já telefon z krytu prakticky nevyndavám, ale když jo, tak je vždycky bez jediný známky čehokoliv. Shodou okolností jsem přelepoval sklo v iStylu cca měsíc zpátky (tj. po 11 měsících) a stačilo telefon jen přetřít hadrem, kryt vysmejčit od bordelu v rozích a všechno bez poskvrnky.

Odkaz ke komentáři

V 18. 10. 2024 v 23:57, Radek124 napsal:

V první řadě se ty videa z cloudu sám nauč někam stahovat. Teprve pak se začni věnovat pokusům s uvolňováním místa a kontrole jestli Ti bobtnající "cache automatického odkládání" na úložišti nezabírala víc místa než videa samotná - no a nakonec zvaž jestli místo drbání s placeným cloudem nepořídit rovnou tablet s pořádným SSD :whistle:

Za mě je Cloud úplně best. 2TB za pusu a jistota, že až někde křápnu tabletem/mobilem nebo macem tak nepřijdu o data uložené na tom obrovkém SSD. 

Odkaz ke komentáři

Dotaz na nosiče Apple Watchů. 

Existuje nějaké řešení na uzamčení hodinek během aktivity? Když jsem je zkoušel, nepřišel jsem na to a dost mi to vadilo. Opakovaně jsem si nedopatřením aktivitu pauznul, vypnul. Hlavně v zimě - rukavice atd. A druhý dotaz, nahrané trasy z mapových podkladů. Mapy.cz a formát GPX. Jde to? Dohledal jsem že je nějaká možnost přes Stravu, ale vůbec netuším jak moc je to použitelné.

Díky!

Odkaz ke komentáři

Dotaz na nosiče Apple Watchů. 
Existuje nějaké řešení na uzamčení hodinek během aktivity? Když jsem je zkoušel, nepřišel jsem na to a dost mi to vadilo. Opakovaně jsem si nedopatřením aktivitu pauznul, vypnul. Hlavně v zimě - rukavice atd. A druhý dotaz, nahrané trasy z mapových podkladů. Mapy.cz a formát GPX. Jde to? Dohledal jsem že je nějaká možnost přes Stravu, ale vůbec netuším jak moc je to použitelné.
Díky!

Jediné co mě napadá je nastavit jako do vody a pak máš displej zamčený
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...