Gustaf Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července denní rutina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
filo-boxer Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Umstädter Pale Ale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Hector_24 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Dostal jsem chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
warann Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července (upraveno) Zazil jsem u ledacos. Ale tohle me celkem odburalo. Namrazeny sklenice. Plzen jedna z nejhorsich co jsem kdy mel, pak mel zkusel Radegast a pro prdel jsme si dali cernyho Kozla. Domesli pivni ledovou trist. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července uživatelem warann 1 4
warann Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Před hodinou, geometr napsal: A kam že se to nemáme teda obtěžovat? Senk Barvinek Adamov. Desnej voser.
M.K. Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Nezúčastnil jsem se rodinnýho výletu do Zoo, i tak jsem viděl krávu a dokonce bizona... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
petr.73 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Vídeňský ležák byl celkem fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
African Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Výborné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Murphy97 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července A nefiltrovana je, Vlasto, jeste o uroven lepsi
African Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července 2 hours ago, Murphy97 said: A nefiltrovana je, Vlasto, jeste o uroven lepsi Vyzkouším
Gustaf Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Weisse... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jone Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července …tak když se jede ta Tour, tak "une bière, s’il vous plait" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …ale ta kubatura já fakt pekelná 0,25 2
pavo_ Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července před 5 hodinami, Jone napsal: …tak když se jede ta Tour, tak "une bière, s’il vous plait" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …ale ta kubatura já fakt pekelná 0,25 ale vypadá to moc hezky 1
pavo_ Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Volt Adaptér 11 APA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Hellé Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Z blizkeho pivovaru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
vzduch Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Radegast na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Jone Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července (upraveno) …Tour de France pokračuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července uživatelem Jone 2
Josef01 Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července @Jone teda ta pěna je jak mýdlové bubliny....
Jone Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července před 2 minutami, Josef01 napsal: @Jone teda ta pěna je jak mýdlové bubliny.... …jako je to ve , takže trochu jiný kritéria než doma A v tom skoro 40° vedru mi upřímně byla pěna u pr.ele Byl jsem rád, že nějaký pivo vůbec je. A že je studený. Loupnul jsem tři "grand", chlapům, co tam lemtali svoje čtvrtky, div nevypadly oči 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se