Skalamander Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 asi jsem barbar, ale ja nejradsi Coronu s limetkou... co jineho k zlatym rolexkam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Jenže Plzeňský pivovar označení České pivo nepoužívá, jelikož jsou tak velcí jak jsou tak to nemají zapotřebí. Tak se podívej na flašku. Ta známka tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Tak se podívej na flašku. Ta známka tam je. Nechci se prit, ale jednu ted drzim v ruce a nic tam neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Nechci se prit, ale jednu ted drzim v ruce a nic tam neni. Tak máš pivo z Polska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 (upraveno) Tak máš pivo z Polska Aha, lahvovej Gambac nepiju. V ruce jsem drzel Prazdroj. *edit A skutecne to je sarze LAxxxxxx. Upraveno 9. března 2010 uživatelem Donuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Hele jestli ti to pivo chutná, neni proč smutnit... jasný, no, já jen nechci být oblbován, či jen minimálně, chci vědět, na čem jsem, ať už se jedná o cokoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Svijansky zazrak zase trochu pohasl. http://byznys.lidovky.cz/napadnute-pivovar..._firmy-trhy_mev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Holba Šerák Litovel Bernard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Šariš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Nejsem velký pivař a pivovarnictví, jako správný Čech, svou spotřebou moc nepodporuji. Mám rád Černou Horu. Gambrinus jsem jednou pil z kelímku a od té doby mi nechutná. A také mi chutná točená Kofola, ale to je téma pro jiné vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 V lahvi na zahradě cokoliv. Suda na hory, nebo na jiné akcičky většinou 11st Poličku. Točené nemá chybu Plzeň - a co teprve když je z tanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Dneska jsem si zodpovedne dal par Zelenych piv ze Starobrna, kdyz je ten zeleny stvrtek, tak se pry ma pzrit neco zeleneho... cetl jsem, z zeleny salam neni moc zdravy, spenat nezeru, tak jeste ze kluci ze starobrnenskeho pivovaru vymysleli to zelene pivo - aspon jsem mel prima zelenou veceri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 v poslednej dobe erdinger nealko, kvasinkove, krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 nový objev: 11 stupňový nepasterizovaný ležák pivovar Klášter. Znáte ho někdo? Mladá Boleslav a okolí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Když napíšu,že jsem z Plzně tak je to jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Dobrá zpráva pro příznivce Svijan Právě jsem si do Kauflandu na Vypich zajel pro Svijany (k nedělnímu obědu peču výpečky). Zezačátku jsem byl rozladěn, když jsem nenašel oblíbený Svijanský máz, ale jen pivo pro holotu Svijanskou desítku. Rozladění však vystřídalo nadšení, když jsem o pár metrů vedle objevil nový zboží - excelentní piva 13° Svijanskýho knížete a černou 13° Svijanskou knežnu. Třikrát hurá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Dobrá zpráva pro příznivce Svijan Právě jsem si do Kauflandu na Vypich zajel pro Svijany (k nedělnímu obědu peču výpečky). Zezačátku jsem byl rozladěn, když jsem nenašel oblíbený Svijanský máz, ale jen pivo pro holotu Svijanskou desítku. Rozladění však vystřídalo nadšení, když jsem o pár metrů vedle objevil nový zboží - excelentní piva 13° Svijanskýho knížete a černou 13° Svijanskou knežnu. Třikrát hurá! po com si myslis,ze sem byl na srazu jak pytel....posranej 13° Svijanskej kníže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Dobrá zpráva pro příznivce Svijan Právě jsem si do Kauflandu na Vypich zajel pro Svijany (k nedělnímu obědu peču výpečky). Zezačátku jsem byl rozladěn, když jsem nenašel oblíbený Svijanský máz, ale jen pivo pro holotu Svijanskou desítku. Rozladění však vystřídalo nadšení, když jsem o pár metrů vedle objevil nový zboží - excelentní piva 13° Svijanskýho knížete a černou 13° Svijanskou knežnu. Třikrát hurá! Svijanske 13 maji i v Hypernove (Albert). Bohuzel lahvove Svijany maji takovou zvlastni pachut, jinak toceny maz mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Svijanske 13 maji i v Hypernove (Albert). Bohuzel lahvove Svijany maji takovou zvlastni pachut, jinak toceny maz mam rad. Taky mi příjde že svijany maj takovou zvláštní pachuť. V lahvi je nekupuju vůbec a točený si dám maximálně ve Svijanský hospodě. Radši si dám Bernarda, Kozla 11, Rohozec 11 - ale po tom jsou příšerný kocoviny a sračka, ale chuťově dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Mě to chutná, faktem je, že já si dávám jedno v neděli, takže mě sračka ani nějakej multiplikační efekt nehrozí. Co se týče sračky, tak tam je to spíš o zvyku než o pivu jako takovým. Stejně jako já s..u po Starobrnu, tak někoho jím odkojeného může prohnat Staropramen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se