jaret Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ja vcera udělal predobjednavku na galaxy s9, po slevach vyjde stejne jak xz1, což byla druhá varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ahoj, lehce offtopic, bylo to na to myslim vlakno ale asi je jiz v propadlisti dejin. Neumel by nekdo prosim pomoci s tarifem pro 3 telefonni cisla (nefiremni)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ja vcera udělal predobjednavku na galaxy s9, po slevach vyjde stejne jak xz1, což byla druhá variantaS XZ1 maximální spokojenost :-) Kdypak jsem ji kupoval jako novinku, tři měsíce zpátky? A už jde do prodeje novinka XZ2, ještě že to není můj koníček, to by člověk asi nedával jak to chrlí do světa ty bezcenné škatule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Ahoj, lehce offtopic, bylo to na to myslim vlakno ale asi je jiz v propadlisti dejin. Neumel by nekdo prosim pomoci s tarifem pro 3 telefonni cisla (nefiremni)? Tarifní balíček bych zakládal jen v okamžiku, kdy bych měl absolutní jistotu, že se mi balíček nerozpadne, a zároveň bych potřeboval větší objemy dat.Nevýhoda u takových balíčků je, že operátoři obvykle nejsou schopni (resp. ochotni) poskytnout nějaké další slevy k jednou sjednané ceně (u zákazníků fyz. osob).Pokud bych musel, sjednával bych služby samostatně. Následně podával výpovědi. Operátoři pak začínají jednat (zpravidla dvoukolově), a když člověk nevyměkne, tak se cena dá srazit i o 50% z ceníkové ceny. Přinejhorším lze výpověď kdykoliv vzít zpět. Za sebe bych pak doporučil nikdy nečerpat HW dotace, v podstatě to zabetonuje tarif i s cenou na 2 roky, pokud člověk nechce doplácet čerpanou dotaci. Zároveň bych si zjistil, zda-li můžu tarif v rámci závazku zvyšovat, snižovat nebo měnit, aniž by mi hrozila smluvní pokuta. Osobně si totiž myslím, že v průběhu roku zase pomalu začne docházet k lehkému oživení trhu, zejména díky tlaku VDF na určité cílové skupiny. Upraveno 9. března 2018 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 @stosi díky za odpověď. HW určitě neplánuju, udělat čísla každé zvlášť má něco do sebe, asi to tak zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 @stosi díky za odpověď. HW určitě neplánuju, udělat čísla každé zvlášť má něco do sebe, asi to tak zkusím.Jo, zkus - není v tom žádná komplikace. Dostaneš jednu fakturu, ale čísla si budeš moci řídit samostatně.Vyhni se dealerům - nikdy ti neřeknou celou pravdu.Pro nabídky si zajdi na prodejny, ale pak zkus taky volat na jejich infolinky (někdy mají rozdílné možnosti).Nech je vyložit karty na stůl, a až pak jim říkej o konkurenčních nabídkách (klidně si je vymysli, jen zachovej podobné parametry, jaké ti budou sami nabízet, a cenu konkurence polož o 20% níž).Než to pak podepíšeš, důkladně čti, aby ti tam nepřihodili nějaké služby nebo po půl roce nezačali manipulovat s cenou..Osobně bych to pak finálně uzavřel telefonicky, a vyptával se na všechny podrobnosti jako pako... musí archivovat na 2 roky, takže prostor na odrbání je minimální. Až se s nimi domluvíš, tak zhruba po měsíci začni fázi č. 2 - že ses unáhlil, a služby ti za stávajících cenových podmínek nevyhovují, neboť máš možnost jít pod nějakou rámcovou smlouvu zaměstnavatele, a i případná smluvní pokuta se ti rychle vrátí.Tam je pak zase obrovský prostor pro snížení ceny, resp. za stávající cenu navýšit parametry služeb.Ve výsledku budeš platit o 50% míň, než jsou ceníkovky, a přiblížíš se cenou k méně výhodným rámcovkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 kua já jsem nepoučitelný... zase jsem koupil Samsunga (S9+) a to jsem si říkal, že už nevermore . Zkusím pak napsat zážitky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Wizz: mam ho uz pres tyden, prechod z S7Edge a jsem spokojeny teda fest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 No taky přecházím z S7E. Nechám to na víkend a pak si porovnáme zážitky ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia_tcx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Htc u ultra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Htc u ultraHtc jsem míval rád, ale co může v současný době nabídnout, když ani cena není extra dobrá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 On honí jen 50 příspěvků.Ale Mlho, už půl hodiny o tom jinde diskutujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Opakování je matka moudrosti.JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ako ste spokojny ludkovia s S9 ??? Vymenil som za S7, ale zas zeby mi to ukazalo novy svet, neviem neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ja mam ted Huawei Mate Pro a velika spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 No já ho zatím zapnul a ty stereo repráky hrají pěkně! Pocitově /oproti S7E/ je to taková dlouhá mrcha, displej je ovšem dechberoucí. Odemykání duhovkou ok, uvidím zítra až budu ožralý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 No já ho zatím zapnul a ty stereo repráky hrají pěkně! Pocitově /oproti S7E/ je to taková dlouhá mrcha, displej je ovšem dechberoucí. Odemykání duhovkou ok, uvidím zítra až budu ožralý... Ako ste spokojny ludkovia s S9 ??? Vymenil som za S7, ale zas zeby mi to ukazalo novy svet, neviem neviem... novy svet asi ne, ale - pocitove krapet sviznejsi, display je pecka, repro jak pise wizz, sedi mi lepe v ruce nez klasicka S9, min prehmatu diky mene zaoblenemu displayi v porovnani s S7E, fotak je fakt podareny... uvidime po delsim pouzivani, cekam jeste na nejake slim olacky z eBay, ty origo pouzdra mi moc nejely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Nevybírám mobil, ale potřebuju nové pouzdro. Takovou tu průhlednou silikonovou vaničku na záda. Koukal jsem, že na eBayi jsou jich tuny za 1 Euro i s poštovným z Číny. Tak by mě zajímalo, jestli do toho můžu jít. Nebude to nějaký nekvalitní shit, co se v létě rozteče? Nebo si mám radši připlatit? Upraveno 27. března 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Úplně v klidu, už sem jich pár kupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se