Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Ja vcera udělal predobjednavku na galaxy s9, po slevach vyjde stejne jak xz1, což byla druhá varianta

S XZ1 maximální spokojenost :-) Kdypak jsem ji kupoval jako novinku, tři měsíce zpátky? A už jde do prodeje novinka XZ2, ještě že to není můj koníček, to by člověk asi nedával jak to chrlí do světa ty bezcenné škatule :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, lehce offtopic, bylo to na to myslim vlakno ale asi je jiz v propadlisti dejin. Neumel by nekdo prosim pomoci s tarifem pro 3 telefonni cisla (nefiremni)? 

Tarifní balíček bych zakládal jen v okamžiku, kdy bych měl absolutní jistotu, že se mi balíček nerozpadne, a zároveň bych potřeboval větší objemy dat.

Nevýhoda u takových balíčků je, že operátoři obvykle nejsou schopni (resp. ochotni) poskytnout nějaké další slevy k jednou sjednané ceně (u zákazníků fyz. osob).

Pokud bych musel, sjednával bych služby samostatně. Následně podával výpovědi. Operátoři pak začínají jednat (zpravidla dvoukolově), a když člověk nevyměkne, tak se cena dá srazit i o 50% z ceníkové ceny. Přinejhorším lze výpověď kdykoliv vzít zpět.

Za sebe bych pak doporučil nikdy nečerpat HW dotace, v podstatě to zabetonuje tarif i s cenou na 2 roky, pokud člověk nechce doplácet čerpanou dotaci. Zároveň bych si zjistil, zda-li můžu tarif v rámci závazku zvyšovat, snižovat nebo měnit, aniž by mi hrozila smluvní pokuta. Osobně si totiž myslím, že v průběhu roku zase pomalu začne docházet k lehkému oživení trhu, zejména díky tlaku VDF na určité cílové skupiny.

Upraveno uživatelem stosi
Odkaz ke komentáři

@stosi díky za odpověď. HW určitě neplánuju, udělat čísla každé zvlášť má něco do sebe, asi to tak zkusím.

Jo, zkus - není v tom žádná komplikace. Dostaneš jednu fakturu, ale čísla si budeš moci řídit samostatně.

Vyhni se dealerům - nikdy ti neřeknou celou pravdu.

Pro nabídky si zajdi na prodejny, ale pak zkus taky volat na jejich infolinky (někdy mají rozdílné možnosti).

Nech je vyložit karty na stůl, a až pak jim říkej o konkurenčních nabídkách (klidně si je vymysli, jen zachovej podobné parametry, jaké ti budou sami nabízet, a cenu konkurence polož o 20% níž).

Než to pak podepíšeš, důkladně čti, aby ti tam nepřihodili nějaké služby nebo po půl roce nezačali manipulovat s cenou..

Osobně bych to pak finálně uzavřel telefonicky, a vyptával se na všechny podrobnosti jako pako... musí archivovat na 2 roky, takže prostor na odrbání je minimální.

Až se s nimi domluvíš, tak zhruba po měsíci začni fázi č. 2 - že ses unáhlil, a služby ti za stávajících cenových podmínek nevyhovují, neboť máš možnost jít pod nějakou rámcovou smlouvu zaměstnavatele, a i případná smluvní pokuta se ti rychle vrátí.

Tam je pak zase obrovský prostor pro snížení ceny, resp. za stávající cenu navýšit parametry služeb.

Ve výsledku budeš platit o 50% míň, než jsou ceníkovky, a přiblížíš se cenou k méně výhodným rámcovkám.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ja mam ted Huawei Mate Pro a velika spokojenost.

Odkaz ke komentáři

No já ho zatím zapnul a ty stereo repráky hrají pěkně! Pocitově /oproti S7E/ je to taková dlouhá mrcha, displej je ovšem dechberoucí. Odemykání duhovkou ok, uvidím zítra až budu ožralý...

Ako ste spokojny ludkovia s S9 ??? :)

Vymenil som za S7, ale zas zeby mi to ukazalo novy svet, neviem neviem...

novy svet asi ne, ale -  pocitove krapet sviznejsi, display je pecka, repro jak pise wizz, sedi mi lepe v ruce nez klasicka S9, min prehmatu diky mene zaoblenemu displayi v porovnani s S7E, fotak je fakt podareny... uvidime po delsim pouzivani, cekam jeste na nejake slim olacky z eBay, ty origo pouzdra mi moc nejely

Odkaz ke komentáři

Nevybírám mobil, ale potřebuju nové pouzdro. Takovou tu průhlednou silikonovou vaničku na záda. Koukal jsem, že na eBayi jsou jich tuny za 1 Euro i s poštovným z Číny. Tak by mě zajímalo, jestli do toho můžu jít. Nebude to nějaký nekvalitní shit, co se v létě rozteče? Nebo si mám radši připlatit? 

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...