geometr Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ad LG: Měly (maj?), co si pamatuju jedny z nejmenších / nejtenčích rámečků kolem displeje, což mělo za následek menší rozměry než konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Nevim, mozne to je, ale v době kdy mobily maj 4 nebo 4,2 palcove displeje a on vyjde 4,7 palcovej, tak to uplne neoblbnes... LG 4X HD byl o centak vetsi do vejsky i sirky nez třeba apple 5, a taky znatelne vetsi nez Samsung Galaxy II, ale blbe se to srovnava, jelikož pak zacal boom nasledne hned s 5 palcema a pak uz to slo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Ten Note jsem taky zaregistroval a je to bohužel tak. Píšu "bohužel", páč ten půl palec by asi už nerozdejchala. Jinak u toho Redmi 3S je asi potřeba ta verze s českým LTE, že? A pak tedy jestli stačí paměť 2/16 GB nebo jít 3/32 GB... Ja jsem se na ten mobil koukal taky, ale pak jsem ho srovnaval s Redmi Note 3 s ceskym LTE a kdyby nevadil 5.5 palcovej displej, tak ten Note je ve všech parametrech lepsi a je za uplne stejnou cenu... Proto ho mam ve vyberu porad, uvidim jak obstovi v zivem srovnani s Honor 6X a pak se rozhodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Tak potreba neni, pokud se nepohybuje mimo civilisaci, ale rozdil v cene je minimalni, a je dobre mit plne pokryti. A jelikoz ten rozdil mezi 2gb a 3 gb ram uz taky neni nijak markantni, sel bych do nadupanejsi verze. Ted by nejspis v pohode stacila i slabsi, ale co vis, kdyz se objevi nejakej novejsi android (pokud tedy Xiaomi nejak podporuje upgrade...), anebo narocnejsi aplikace... Ten Note jsem taky zaregistroval a je to bohužel tak. Píšu "bohužel", páč ten půl palec by asi už nerozdejchala. Jinak u toho Redmi 3S je asi potřeba ta verze s českým LTE, že? A pak tedy jestli stačí paměť 2/16 GB nebo jít 3/32 GB... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 u androidu bych šel radši do těch 3 gb ram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Zdravím pánové,Řeší se to tu už v prodejním vlákně ale nechci to tam plevelit, když by někdo věděl dohodnout výhodný paušál na Slovensku cca 200 min v EU a nějakých 2-3GB dat budu moc moc rád za tip.Díky moc. Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Dnes mě přišlo SMS toto varování od prodejce, kde jsem kupoval ženě Mobil xiaomi VAROVANI! Neaktualizujte svuj Xiaomi tel. a vypnete automaticke aktualizace (Nastroje-Aktualizace-tri tecky vpravo). Verze 6.12.15 zablokuje telefon. Beryko.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Hmm, to je výborný, jestli to tak opravdu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 No nevim, radeji to zkoušet nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 No jo, uz to vypadá na problém: http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=77495 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 No, tak ještě že informovali...zena to teda naštěstí v plánu neměla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Chtěl jsem ho také koupit,ale lepší čajna je Hujavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Hele, vypada to na nejakou posranoéu varku aktualizaci. Když si to vygooglis, na mobilmania.cz vysel o tom kratky clanek, jak v pripade zablokovaného telefonu postupovat. Jinak, pry vypnuti aktualizaci ma byt jenom docasne, ta pristi aktualizace, která by mela byt vypustena začátkem ledna uz bude v poradku, takze zase muzes zapnout aktualizace... No, ale je to neprijemny pro nekoho, kdo si to nechal aktualizovat a muze firma delat sebemensi mobily, když se jim stane takovy faux pas, to bude chvili trvat napravit renomé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) To jo. Představa, že se mi takhle sekne telefon uprostřed pracovního vytížení, tak už ho asi nemam a důvěra v přístroj ta tam. Ne že by se nemohlo něco takovýho stát, ale asi by nemělo, snad to netestujou rovnou na lidech. I když dneska lepší mít ještě jeden třeba starej a pořád nastavenej stroj v záloze pro všechny případy. I když ani to 300 kiláků od baráku nepomuže. Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Jo, je to naprd, celkem si v xiaomi zavarily timhle... Řekl bych ještě vetsi pruser nez Samsung v vybuchujicim mobilem, tam se to tykalo jen modelu... Asi jsem se tim také zasadne presunul ke koupi Honoru, precejenom Huawei asi je ta lepsi čajna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Já to tu nakonec pak už nepsal, ale koupil jsem si ten Huawei P8 lite nakonec, i když se mi nejdřív nezdál a líbil se mi ten doporučovanej HTC. Ale nechtěl jsem za HTC dát ty peníze. Už jsem si zvyknul, pro moje potřeby za ty peníze dobrý. A nechtěl jsem právě žádný Xiaomi a podobnou čínskou sortu, která má třeba i papírově lepší parametry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 ja už vyše roka používam Huawei G8 a som nadmieru spokojný a na vianoce som žene kúpil P8 lite. Predtým sme mali samsung obaja a ja osobne už žiadný samsung doma nechcem ani vidieť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) Jojo Huawei P8 lite maji me deti uz skoro rok a jsou spokojene. Jen ta vydrz baterie neni nic moc a fotak.Ja litam na Mate8 a predtim jsem mel Note 2,3. Uz bych do S nesel. Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Možno viete čo neviem ja. Prečo nie Samsung? Mam Samsung od s2. cez Note 234 až po s7 edge a som doteraz úplne spokojny.. Ja zas nechápem tie činy... V okolí ich evidujem,ale ze by to bol nejaký top to asi nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 ewolucionar: S7, Note 3,4 ty znam vs Mate 8 jine ciny neznam. Baterka vydrzi mnohem dele, system je odlehceny a nekope si pod sebe data. Nezmensuje se pamet tel. Cena nizsi. Zpracovani je vys. Vetsi displej. Inhaus procesor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se