Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Abych se upřesnil - přístroj výkonově srovnatelný se SD 855. I když teď mám SD 845 a výkonově stačí, hry nehraju. Vyšší výkon asi nevyužiju, nové procesory mají ale nižší spotřebu.

To je klasický omyl - jasně, procesor na 7nm bude mít nepatrně nižší spotřebu než procesor na 10nm... ale je to jedno velké nic. Mnohem víc udělá optimalizace OS/nadstavby a samotná kapacita baterie. Viz třeba battery test na gsmarena :)

4000 mAh se SD660 prostě strčí do kapsy nejnovější Bionic/SD855 s 3.400 mAh (za předpokladu, že nezapneš náročnou hru).

Pokud nevyužiješ ten brutální výkon (to fakt využiješ akorát při PUBG), ale chceš mít plynulý tel - SD 675, 710, 712, 730, 835, 845... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

?

No já nevim, Asusy, Lenova, Motoroly apod. mě nějak neoslovujou, tyhle značky jsou tak nějak na okraji zájmu.

To u mě taky. Ale pak jsem zjistil, že minimálně u toho Asusu k tomu není důvod.

Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Myslíš? Tak dva dny mě určitě vydrží nabitej stejně jako ty dva předchozí doposuď.

Jasně, každý svůj telefon používá jinak, nemůžu vědět :).

Moje osobní zkušenost je ta, že pokud mám SoT 7-8 hodin v nějakém běžném provozu (automatický jas, BT sluchátka, soundcloud, waze, opera, whatsapp, youtubevanced, SD855 3.300mAh) tak u Xs mám v tom samém režimu 5-6 hodin.

A ten SD660 se 4.000 mAh má bez problémů 9-10 hodin :).  

Odkaz ke komentáři

Mňo, pomalu se chystám vybírat novej mobil. Zásadním parametrem je stabilizace a kvalita fotek a videa, rychlost a stabilita systému a přístroje. Nechci nic, kde by mě šmíroval čínskej soudruh. Jo a taky nechci nudloidní Sony. Rád bych SD 855.

Jenže co? Celkem 4 roky zpátky jsem měl 2 top Androidy. První odešel dva měsíce po záruce, další už je lehce po záruce a vykazuje občas menší mouchy. A poslední update systému byl skoro před rokem.

Na druhou stranu by Jablko mělo mít cca pětiletou SW podporu a systém je obecně stabilní.

Dneska jsem chvíli laškoval s Note 10. Pěknej, rychlej, i když stylus nepotřebuju. Nicméně foto pořízené v krámu mě neoslovilo.

Nebo čekat na představení nového top Jablka. Tady se neví jak bude fotit, Xs Max nefotí moc přesvědčivě.

Celkem je mi jedno co to bude za systém. Ale nevim jestli se dál držet Androida nebo se seznámit s Jablkem.

Přitom ten soudruh co "šmíruje" by toto vyřešil :)

Přikládám fotky pro ilustraci.

IMG-20190706-161346.jpg

IMG-20190719-155246.jpg

IMG-20190701-163656.jpg
Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych od Vás radu, nemůžu mít pracovní huawei a jeho rodinu, v plánu je iPhone x anebo Samsung s9 a výše .. potrebuju něco s dobrým fotakem, hry nehraju, dost volám, ale potrebuju aby mi aspoň vydrzela baterie od 6rano do 10 večer - cca 10telefonu, whatsupp, office 365, net, Wi-Fi /LTE, pravidelně stahování pošty, par e-mailu, waze ... služební mužu ale Samsung A7 nechci

Mate někdo zkusenosti jak jsou na tom ipX nebo S9 a vyšší nebo něco jiného? Aktuálně mám ip6s

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Oplt

Používám skoro ty samé app jako ty. Mám s9 a jsem max. spokojen. S tou výdrží baterie je to dle používání. Waze většinou jedu na nabíječce. Jinak nabíjím cca púlnoci do šesti. Baterka není žádný šlágr, ale jsem s telefonem opravdu spokojený.

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Sháním pro otce svižný telefon s větším displejem do 5kkč. Nýbrž a poněvadž jsem jabko žrout, tak mě ostatní nezajímají (jak jinak že). Můžete mi nahodit nějaký kousek co je dnes hodně fajn? Otci jde hlavně aby na tom frčela navigace a videohovory, což až takové velké nároky nejsou. Z důvodu té navigace, ale potřebuje větší displej. Číny se nebojím (Něco z Ali, co pojede v CZ jazyce, taky muže být)

Děkuji předem a omlouvám se, jestli se to tady pár stran dozadu třeba řešilo, jsem ve vlákně poprvé.

Odkaz ke komentáři

Případně z podobné kategorie ještě Samsung Galaxy m20. Kupoval jsem teď otci, trval na samsung protože měl služební samsungy a má relativně naučené jejich prostředí. Baterie 5000 mAh a fakt vypadá že jeho provozu dá klidně 3 dny, má opravdu povedený ips display a dost svítí, takže venku je dobře čitelný.

Odkaz ke komentáři

Díky.

V rychlosti jsem to proletěl a vybereme Xiomi Redmi note 7 nebo Mi 8 lite.

Mi8 bych nebral. Velký výřez dost omezuje (notifikace atp.), stejný procesor, ale menší baterka (o dost!), vyšší cena. SW podpora bude cca stejně dlouhá (ale note 7 bude asi dostávat rychleji). K note 7 jediná investice za 300 Kč v podobě 18W nabíječky (v balení jen 10W).
Odkaz ke komentáři

Mi8 bych nebral. Velký výřez dost omezuje (notifikace atp.), stejný procesor, ale menší baterka (o dost!), vyšší cena. SW podpora bude cca stejně dlouhá (ale note 7 bude asi dostávat rychleji). K note 7 jediná investice za 300 Kč v podobě 18W nabíječky (v balení jen 10W).

Dobré vědět, díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...