Lynx12 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Poradíte někdo jaká sluchátka s mikrofonem pořídit (pecky do uší)? Aby aspoň trochu hrály? Zena mi tahá moje co mě zbyly od telefonu BlackBerry. Nebo kdyby se někomu válely doma nějaké navíc, tak se jich ujmu....co mě zbyly po minulých telefonech,tak sem rozdal Pořídil jsem tyhle a slušný.... jen si člověk musí zvyknout na vyndavání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Pořídil jsem tyhle a slušný.... jen si člověk musí zvyknout na vyndavání...nic nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Mám Xiaomi 9MT, maximální spokojenost, už mě nebaví vyhazovat 30 tis za telefon, stejně je to všechno Čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Myslíš Teslu? (taky se tam vyrábí) iPhone rovněž, nakonec i jihokorejský Samsung tam celou doby měl 2 továrny než je na podzim zavřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Klasické apple earpody jsou super. Jen na androidu nefunguje ovládání hlasitosti. Edit: reakce na dotaz na sluchátka Upraveno 11. února 2020 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Stačí nějak klasika s androidem kompatibilní...juknu asi někde v elektru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 (upraveno) Po bazarech seženeš nepoužité earpads za cca 300kč. V elektru se do dejme tomu 1500 kč ničím těm earpadům ohledně zvuku nepřiblížíš. Upraveno 11. února 2020 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Ok, dík za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Po bazarech seženeš nepoužité earpads za cca 300kč. V elektru se do dejme tomu 1500 kč ničím těm earpadům ohledně zvuku nepřiblížíš.To myslíš vážně? Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Neco mi rika, ze to myslel takhle: Po bazarech seženeš nepoužité airpods za cca 3000 Kč. V elektru se do dejme tomu 1500 Kč ničím těm earpadům ohledně zvuku nepřiblížíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Asi jsem se překlepnul. Myslel jsem Earpods: https://www.apple.com/cz/shop/product/MNHF2ZM/A/earpods-s-35mm-sluch%C3%A1tkov%C3%BDm-konektorem Válí se v každém druhem obchodě/bazaru s mobily, nové za cca 300kč. Hrajou přesně podle mých představ. A když zlomím kabel, vyhodím je a koupím další. S androidem fungují, jen tlačítka hlasitosti jsou mrtvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Ty ale myslíš EarPods lighting, kdežto to vypadá že píšeš o EarPods Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Asi mám zatmění myslím EarPods s 3,5mm sluchátkovým konektorem, jako v odkazu. Fakt EarPods, podle webu Apple. NEmyslím ani EarPads, ani Earpods Lighting. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 EarPods a AirPods je uplne neco jineho. Ja jsem myslel tu myslenku, ze za 1500 sluchatka se ani nepriblizuji tem EarPods od Apple za 300 z bazaru. Kdo tvrdi, ze sluchatka od Apple jsou nejlepsi ma problem s usima, respektive vubec nejake bezdratove sluchatka.Kabel je kabel. Kdyby to nebyly Apple sluchatka, tak si jich nikdo za ty love ani nevsimne. A ten komik, ktery tady tvrdil, ze studiova sluchatka za 250k hraji stejne jak AirPody, je zraly na psychiatrii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Zrovna jedu do práce, ale vzal jsem první odbočku na kruháči směr psychiatrie. Fakt nechápu, co je závadného na názoru, že EarPods s 3,5mm konektorem, které stojí nové 800 Kč, a v bazaru stojí nové 300 Kč, jsou lepší, než špunty jiných značek v ceně do 1500 Kč. Nenapsal jsem ani slovo o AirPods, studiových sluchátkách za 250k, ani o nejlepších sluchátkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Mír. Nikde netvrdím, že jsi to psal ty. A fakt si nemyslim, ze sluchatka od Apple vyluzuji nejakou hudbu. Ale to je muj subjektivni nazor. A za 15 kil koupim tutove lepsi sluchatka nez jabkove s 3.5 jack. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Jasně, v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 nic nevidímHa.... nějak mi vypadl odkaz :-D https://www.mp.cz/sluchatka-xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-cerna-p-102450?sts_page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Když už něco drahého tak se mi líbí Samsung Galaxy Fold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Ha.... nějak mi vypadl odkaz :-D https://www.mp.cz/sluchatka-xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-cerna-p-102450?sts_page=1to nevypadá zle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se