Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poradíte někdo jaká sluchátka s mikrofonem pořídit (pecky do uší)? Aby aspoň trochu hrály? Zena mi tahá moje co mě zbyly od telefonu BlackBerry. Nebo kdyby se někomu válely doma nějaké navíc, tak se jich ujmu....co mě zbyly po minulých telefonech,tak sem rozdal :D

Pořídil jsem tyhle a slušný.... jen si člověk musí zvyknout na vyndavání...

Odesláno

Myslíš Teslu? (taky se tam vyrábí) iPhone rovněž, nakonec i jihokorejský Samsung tam celou doby měl 2 továrny než je na podzim zavřel.

Odesláno (upraveno)

Klasické apple earpody jsou super. Jen na androidu nefunguje ovládání hlasitosti.

Edit: reakce na dotaz na sluchátka

Upraveno uživatelem dykmore
Odesláno (upraveno)

Po bazarech seženeš nepoužité earpads za cca 300kč. V elektru se do dejme tomu 1500 kč ničím těm earpadům ohledně zvuku nepřiblížíš.

Upraveno uživatelem dykmore
Odesláno

Po bazarech seženeš nepoužité earpads za cca 300kč. V elektru se do dejme tomu 1500 kč ničím těm earpadům ohledně zvuku nepřiblížíš.

To myslíš vážně?

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

Odesláno

Neco mi rika, ze to myslel takhle:

Po bazarech seženeš nepoužité airpods za cca 3000 Kč. V elektru se do dejme tomu 1500 Kč ničím těm earpadům ohledně zvuku nepřiblížíš.

Odesláno

EarPods a AirPods je uplne neco jineho. Ja jsem myslel tu myslenku, ze za 1500 sluchatka se ani nepriblizuji tem EarPods od Apple za 300 z bazaru. Kdo tvrdi, ze sluchatka od Apple jsou nejlepsi ma problem s usima, respektive vubec nejake bezdratove sluchatka.

Kabel je kabel. Kdyby to nebyly Apple sluchatka, tak si jich nikdo za ty love ani nevsimne. A ten komik, ktery tady tvrdil, ze studiova sluchatka za 250k hraji stejne jak AirPody, je zraly na psychiatrii.  

Odesláno

Zrovna jedu do práce, ale vzal jsem první odbočku na kruháči směr psychiatrie. Fakt nechápu, co je závadného na názoru, že EarPods s 3,5mm konektorem, které stojí nové 800 Kč, a v bazaru stojí nové 300 Kč, jsou lepší, než špunty jiných značek v ceně do 1500 Kč. Nenapsal jsem ani slovo o AirPods, studiových sluchátkách za 250k, ani o nejlepších sluchátkách.

Odesláno

Mír. Nikde netvrdím, že jsi to psal ty. A fakt si nemyslim, ze sluchatka od Apple vyluzuji nejakou hudbu. Ale to je muj subjektivni nazor. A za 15 kil koupim tutove lepsi sluchatka nez jabkove s 3.5 jack.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...