Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Poradíte někdo jaká sluchátka s mikrofonem pořídit (pecky do uší)? Aby aspoň trochu hrály? Zena mi tahá moje co mě zbyly od telefonu BlackBerry. Nebo kdyby se někomu válely doma nějaké navíc, tak se jich ujmu....co mě zbyly po minulých telefonech,tak sem rozdal :D

Pořídil jsem tyhle a slušný.... jen si člověk musí zvyknout na vyndavání...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsem se překlepnul. Myslel jsem Earpods:

https://www.apple.com/cz/shop/product/MNHF2ZM/A/earpods-s-35mm-sluch%C3%A1tkov%C3%BDm-konektorem

Válí se v každém druhem obchodě/bazaru s mobily, nové za cca 300kč. Hrajou přesně podle mých představ. A když zlomím kabel, vyhodím je a koupím další. S androidem fungují, jen tlačítka hlasitosti jsou mrtvé.

Odkaz ke komentáři

EarPods a AirPods je uplne neco jineho. Ja jsem myslel tu myslenku, ze za 1500 sluchatka se ani nepriblizuji tem EarPods od Apple za 300 z bazaru. Kdo tvrdi, ze sluchatka od Apple jsou nejlepsi ma problem s usima, respektive vubec nejake bezdratove sluchatka.

Kabel je kabel. Kdyby to nebyly Apple sluchatka, tak si jich nikdo za ty love ani nevsimne. A ten komik, ktery tady tvrdil, ze studiova sluchatka za 250k hraji stejne jak AirPody, je zraly na psychiatrii.  

Odkaz ke komentáři

Zrovna jedu do práce, ale vzal jsem první odbočku na kruháči směr psychiatrie. Fakt nechápu, co je závadného na názoru, že EarPods s 3,5mm konektorem, které stojí nové 800 Kč, a v bazaru stojí nové 300 Kč, jsou lepší, než špunty jiných značek v ceně do 1500 Kč. Nenapsal jsem ani slovo o AirPods, studiových sluchátkách za 250k, ani o nejlepších sluchátkách.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...