Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, něco měla, tak čtvrtletně typuju, teď už nic.

Edit: Kolega má G6 (za ty prachy, co stál: 3600,- výborný) a tam zatím choděj, člověče možná tak co dva měsíce. No a něco takovýho dneska nekoupíš - velikost, výbava (NFC hlavně), cena...

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Chlapi dotaz na majitele iP SE , myšleno aktuální model. Nepotřebuji top model, ale jelikož maj doma jabko všichni tak nějak se ho držím. Zatím bez problémů jedu 6S , ale když můžu v autě nabíjet bez drátu tak proč né.

Odesláno

Měl jsem SE2 šest měsíců nemohu říct křivého slova, manželka má ještě 6s tak mohu napsat že SE je rychlejší, lepší foto a baterka.

Odesláno
před 1 minutou, M3maniac napsal:

Tak přesně to od toho ocekavam. Dík za potvrzení😉

Ok, jako baterku ber trošku s rezervou jelikož SE2 bylo nové a manželky 6S o dost starší ale lepší je určitě, navíc ten bezdrát je plus.

Odesláno

Bezdrátové nabíjení v autě je fajn, ale když chceš používat Apple Car Play, tak musíš stejně přes kabel.. Jinak SE2 bez problémů..

Odesláno

Jo, HTC jsem používal řadu let a s žádným modelem jsem problémy neměl.

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Odesláno

No já měl taky kdysi HTC Desire X a ten 4a je mu dost podobný. Myslím tvarem. Jinak je samo trošku větší, ale stále kompaktní telefon ve srovnání s ostatními kousky. Já jsem spokojen. Telefon za necelých 9 tisíc - podle mě odpovídající cena. Spousta lidí ho kupuje z  Německa, já koupil z UK.

Odesláno

Za necelých 9 je to super. 

Je otazkou jak dlouho bude 4a plynule fungovat, drive jsem fungoval cca 2 roky na samsungu s7, ted par let na iphone a rad bych zase koupil telefon, ktery bude alespon ty dva roky plynule bez kecu fungovat..... Po s7 jsem mel asi mesic s8 a byla to katastrofa.....

Odesláno (upraveno)

Má někdo Samsung S10e zkušenosti po delším používání..? Mám trošku sebevražedné myšlenky :-), že přejdu z IOS na Android a ten mobil mě hodně zaujal, ideál rok a déle používání..? Díky za info 

Upraveno uživatelem jiriku23

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...