geometr Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 (upraveno) Jo, něco měla, tak čtvrtletně typuju, teď už nic. Edit: Kolega má G6 (za ty prachy, co stál: 3600,- výborný) a tam zatím choděj, člověče možná tak co dva měsíce. No a něco takovýho dneska nekoupíš - velikost, výbava (NFC hlavně), cena... Upraveno 10. listopadu 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Chlapi dotaz na majitele iP SE , myšleno aktuální model. Nepotřebuji top model, ale jelikož maj doma jabko všichni tak nějak se ho držím. Zatím bez problémů jedu 6S , ale když můžu v autě nabíjet bez drátu tak proč né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Měl jsem SE2 šest měsíců nemohu říct křivého slova, manželka má ještě 6s tak mohu napsat že SE je rychlejší, lepší foto a baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Tak přesně to od toho ocekavam. Dík za potvrzení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 1 minutou, M3maniac napsal: Tak přesně to od toho ocekavam. Dík za potvrzení Ok, jako baterku ber trošku s rezervou jelikož SE2 bylo nové a manželky 6S o dost starší ale lepší je určitě, navíc ten bezdrát je plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Bezdrátové nabíjení v autě je fajn, ale když chceš používat Apple Car Play, tak musíš stejně přes kabel.. Jinak SE2 bez problémů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Jakože to nestíhá dobíjet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Bezdrátově mně to nabíjí v pohodě, ale neumí se to bezdrátově spojit s Apple Carplay. Pouze přes kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Bezdratovy Carplay neumi vsechny auta, u nekterych jen pres kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 stlac 2x za sebou aktivacne tlacitko,aktivujes foťak,,,,,aspon na note 10+ to tak mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Me by samsung az tak nevadil, akorat mi to prijde celkem predrazena sranda. Jo a vime kdo teda vyrabi pro google ty pixely?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 před 21 hodinami, geometr napsal: Kdo (jaká firma) to vůbec teďka vyrábí ty Pixely? před 21 hodinami, Marty89 napsal: HTC myslím. Google odkoupil nějakou část firmy před lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Pardon. Prehledl jsem to. Htc je ale ok ne? Pamatuju si, ze posledni htc co jsem mel (prastare desire x) mi vydrzelo funkcni x let a na tu dobu perfektne fotilo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Jo, HTC jsem používal řadu let a s žádným modelem jsem problémy neměl.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Já bych řekl, že byla doba, kdy HTC byl etalon. Nevim, jestli na focení, ale jako komunikátor ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 No já měl taky kdysi HTC Desire X a ten 4a je mu dost podobný. Myslím tvarem. Jinak je samo trošku větší, ale stále kompaktní telefon ve srovnání s ostatními kousky. Já jsem spokojen. Telefon za necelých 9 tisíc - podle mě odpovídající cena. Spousta lidí ho kupuje z Německa, já koupil z UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Za necelých 9 je to super. Je otazkou jak dlouho bude 4a plynule fungovat, drive jsem fungoval cca 2 roky na samsungu s7, ted par let na iphone a rad bych zase koupil telefon, ktery bude alespon ty dva roky plynule bez kecu fungovat..... Po s7 jsem mel asi mesic s8 a byla to katastrofa..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Já měl 4 roky Sony xz. Kdyby neodešla baterka, měl bych ho pořád. No a kdyby dělali něco menšího, zase bych si asi Sony pořídil. Tak to padlo na 4a. Uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Skusenosti s mobilom Samsung Z Fold 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 (upraveno) Má někdo Samsung S10e zkušenosti po delším používání..? Mám trošku sebevražedné myšlenky :-), že přejdu z IOS na Android a ten mobil mě hodně zaujal, ideál rok a déle používání..? Díky za info Upraveno 20. listopadu 2020 uživatelem jiriku23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se