Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Chcem od telefónu zhruba to co ty. O lumia čítam že sú tam problémy s vydrzou batérie ktore mal vyriešiť nejaký fix, ale rozdiel vo vydrží sa extra nezlepsil. A na zune v každej recenzie nadavaju, pochopil som ze to je niečo ako iTunes a to je otrava. Neda sa nafoteny obrázok poslať cez Bluetooth? Problémy sú údajne aj so zobrazovaním PDF a doc príloh v mailoch. Nic viac nepotrebujem, len telefonovať, citatpisat maily, skopirovat niečo na pc a spat, Dobrý kalendar, mat baterku s dlhou vydrzou a dost miesta. Ale dnes taký telefón tuším neexistuje, co by to mal všetko, bol pohodlne ovládateľné a stabilný.

Já myslím,že i bez toho updateu to vydrží bez problémů,já na tom nebudu celý den a víc jak ten můj samsung vydrží určitě.Zune jak funguje vůbec neznám a itunes taky ne,takže tady nevím,ale taky nevím,co by nějak nemělo fungovat,toho se nějak nebojím.Pravda je,že třeba na samsungu je dobrý ten Kies air,u kterého ani nepotřebuješ kabel,ale zas musíš být na netu.Ale toho zune se nebojím.PDF taky nevím,ale ono jako občas hapruje všechno,jestli samsung,nebo xperie,nebo Nokie,nic nebude šlapat na 100%,to prostě nečekám od ničeho a žádý telefon není bez chyb.Já chci odolnost,výdrž při docela vytíženém telefonu aspoň den (každodenní nabíjení mi nevadí,když vydrží celý den),svižný prohlížeč a funkčnost a aby se mi to tak nějak líbilo a to Lumie splňuje na 100 %,takže já mám vybráno:-).A android už opravdu nechci,ale tím neříkám,že je špatný,prostě se mi nelíbí a je nudný,ale běží v podstatě vše jak má.Je moc telefonů,těžko se vybírá:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zune jak funguje vůbec neznám a itunes taky ne,takže tady nevím,ale

ja bohužiaľ iTunes poznám a je to jeden z dôvodov kvôli ktorým si nikdy nekupim iPhone. A ked v recenziach čítam že zune je ešte horšie ako iTunes, tak som opatrný. Prečítaj si niečo radšej, aby si nebol sklamaný. Ale inak sú hodnotenia Telefónu celkom dobre.

TechRadar rating

4/5

FOR

Quality design

Clever interface

Speedy browser

Intuitive contact linking

Xbox integration

AGAINST

Internet text display dodgy at times

No Flash video

Zune player takes ages to copy video across

Video recording not impressive

Battery issues still prevail

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Prečítaj si niečo radšej, aby si nebol sklamaný.

Já ten přenos moc nepoužívám,jednou za měsíc si tam dám hudbu a nějaký film a to nějak vždy přelousknu doufám,toho se nějak nebojím.Co jsem viděl,tak to bude asi zdlouhavé,ale jak říkám,moc to nevyužívám.Ale to je těch pár věcí,co mi vadí,navíc nechápu,proč to neudělali jednoduše jako u androidu třeba.Pak třeba nevím,proč nelze přes bluetooth nic přeposílat...ale to taky stejně vůbec nevyužívám,jen tomu nerozumím,proč to neudělali.A stejně nemám na výběr.Android už prostě nechci a jinou platformu moc taky ne,takže jedině něco s windowsem a aby to byla Nokie asi.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem byl tak trochu mobilmagor spoustu let. Za poslednich 10 let mi proslo rukama tak 50 mobilu (bez prehaneni). Posledni sled ktery jsem mel byl Samsung Galaxy I, Iphone 4, HTC Evo 3D, Samsung Galaxy II, Blackberry 9900 - a vazeni poprve v zivote jsem ve stavu kdy nemam cukani neco menit. To co se mi nepodarilo v hodinkach (dojit do cile k tem definitivnim) se mi podarilo v oblasti mobilu. Blackberry jako pracovni (hry a pitomosti to proste skoro nema) je z meho pohledu skvely. Uz chapu proc maji tak vernou zakladnu uzivatelu.

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odkaz ke komentáři

Zacinam mat pocit, ze nam to ti vyrobcovia robia naschval. Pri kazdom skorodobrom mobile to zabiju nejakym fatalnym nedostatkom alebo odstranenim podstatnej funkcionality, ktora je pri inych mobiloch samozrejmostou .:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Nazdarek aj kasparek zavislaci, osobne mam rok N8 a ackoli nekdo nebude souhlasit, je to zatim nej telefon, ktery sem mel. BELLE funguje opravdu skvele, problem jen zridka (ostatne to maji u samsungu kamaradi snad vsichni) a fotacek s kamerou skvely. Kdo tvrdi, ze ma videa a fotky na jinem mobilu lepsi, tak lze. Preji pekny den.

Odkaz ke komentáři

Nepoužívá náhodou někdo přístroje BB ? Pokud by měl zájem o téma na svoje 97xx stačí Posted Image

Po půl roce ladění je snad finální verze venku .

Info :

Na "Home" 3 x náhled kalendáře a 1 x náhled na příchozí nepřečtený email

Přidaná možnost dát počasí do info panelu

Ikony Playbook + OS 7.0

Přidané animace při pohybu v menu

Průhledné pozadí oken

Barevné ukazatele signálu, baterky a WiFi

post-12816-046749400 1342977499.jpg

Odkaz ke komentáři

Nepoužívá náhodou někdo přístroje BB ? Pokud by měl zájem o téma na svoje 97xx stačí Posted Image

Po půl roce ladění je snad finální verze venku .

Info :

Na "Home" 3 x náhled kalendáře a 1 x náhled na příchozí nepřečtený email

Přidaná možnost dát počasí do info panelu

Ikony Playbook + OS 7.0

Přidané animace při pohybu v menu

Průhledné pozadí oken

Barevné ukazatele signálu, baterky a WiFi

Ahoj 97XX myslis asi poladene pro 9780 na os 6 nebo to frci i na OS 7.1 a me 9790?

Docela bych to testnul

Odkaz ke komentáři

Nazdarek aj kasparek zavislaci, osobne mam rok N8 a ackoli nekdo nebude souhlasit, je to zatim nej telefon, ktery sem mel. BELLE funguje opravdu skvele, problem jen zridka (ostatne to maji u samsungu kamaradi snad vsichni) a fotacek s kamerou skvely. Kdo tvrdi, ze ma videa a fotky na jinem mobilu lepsi, tak lze. Preji pekny den.

Mohu potvrdit, krásné celé tři měsíce mi věrně sloužil :crying_anim: Počkám tak dva týdny a pokud se nenajde, jdu opět a znova do N8 :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Mohu potvrdit, krásné celé tři měsíce mi věrně sloužil :crying_anim: Počkám tak dva týdny a pokud se nenajde, jdu opět a znova do N8 :smile_anim:

Když už vás tady mám,N8čkáře.Jaká je realita co se týče rychlosti telefonu,když se pracuje rychle a telefon je víc zatížený?Jak rychlý in. prohlížeč na složitějších stránkách?Viděl jsem na netu nějaké videa a docela se sekal,ale ty telefony,co dostávají na testy,nebývají některé úplně stejné,jak které dostane koncový zákazník,tak proto se ptám vás,který ji mají,měli a asi mít znovu budou:-).A co symbian nový?Viděl jsem teď video,že lze připojit myš,klávesnici,což mě hodně zaujalo:-)

Edit:a ještě hodně důležitá doplňovačka...Co baterie,jak dlouho vydrží?třeba 3 hodinky netu,30 min telefonátu a 50 sms?Zhruba odhad prosím,nebo vaši zkušenost,díky.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Když už vás tady mám,N8čkáře.Jaká je realita co se týče rychlosti telefonu,když se pracuje rychle a telefon je víc zatížený?Jak rychlý in. prohlížeč na složitějších stránkách?Viděl jsem na netu nějaké videa a docela se sekal,ale ty telefony,co dostávají na testy,nebývají některé úplně stejné,jak které dostane koncový zákazník,tak proto se ptám vás,který ji mají,měli a asi mít znovu budou:-).A co symbian nový?Viděl jsem teď video,že lze připojit myš,klávesnici,což mě hodně zaujalo:-)

Edit:a ještě hodně důležitá doplňovačka...Co baterie,jak dlouho vydrží?třeba 3 hodinky netu,30 min telefonátu a 50 sms?Zhruba odhad prosím,nebo vaši zkušenost,díky.

Mě novej Symbian vyhovoval, těžko se to vysvětluje, musíš to někde vyzkoušet" Je to dost podobný Androidu, co má přítelkyně v Experii, můžeš ai tvořit své stránky s aplikacema a ták" Jinak samozřejmě aplikace jsou jak z dob dinosaurů, to je jasný, je to přeci jen Symbian, ale zase na druhou stranu baterka čtyři dny bez problémů při plným zatížení, což bylo pro mě velké plus" Gorilla glass, Made in Finland, doživotní mapy, mě prostě vyhovoval, než jsem si trochu zlitej zaskákal na motosrazu :oneeyed02: Jo, a nesekl se mi ani jednou, ale nevím, co jsou to složitější stránky, osobně jsem s telefonem na klid, na práci mám notebook"

Odkaz ke komentáři

Mě novej Symbian vyhovoval, těžko se to vysvětluje, musíš to někde vyzkoušet" Je to dost podobný Androidu, co má přítelkyně v Experii, můžeš ai tvořit své stránky s aplikacema a ták" Jinak samozřejmě aplikace jsou jak z dob dinosaurů, to je jasný, je to přeci jen Symbian, ale zase na druhou stranu baterka čtyři dny bez problémů při plným zatížení, což bylo pro mě velké plus" Gorilla glass, Made in Finland, doživotní mapy, mě prostě vyhovoval, než jsem si trochu zlitej zaskákal na motosrazu :oneeyed02: Jo, a nesekl se mi ani jednou, ale nevím, co jsou to složitější stránky, osobně jsem s telefonem na klid, na práci mám notebook"

O aplikace mi vůbec nejde,stačí mi pár běžných,které jsou všude.Ještě mě zajímá,když vzpomenuls gorilu,celková odolnost telefonu.Je to bakeliťák,nebo spíš pevná konstrukce?Mně jde hlavně o výdrž telefonu,abych mohl kouknout na internet bez nějakého výrazného sekání,aby telefon nebyl nějaká skořápka že se budu bát abych s ním někde neťukl.

A ještě důležitá otázka důležitá.Mapy fungují jak?Dostatečně,nebo výborně?

Odkaz ke komentáři

O aplikace mi vůbec nejde,stačí mi pár běžných,které jsou všude.Ještě mě zajímá,když vzpomenuls gorilu,celková odolnost telefonu.Je to bakeliťák,nebo spíš pevná konstrukce?Mně jde hlavně o výdrž telefonu,abych mohl kouknout na internet bez nějakého výrazného sekání,aby telefon nebyl nějaká skořápka že se budu bát abych s ním někde neťukl.

Tak jsem teď shlédl pár recenzí a až na to občasné sekání a mrznutí jsem nadšený.Hliníková odolná konstrukce,parádní foťák a taková malá parádní věcička,že skladby,co máte v mobilu,si dáte na nějakou frekvenci a pak si tu frekvenci jen naladíte v rádiu a posloucháte.Funguje to opravdu tak jednoduše,nebo je tam nějaký háček???Protože to bych opravdu hodně využil!

A ještě podotázečka:Vychází nějaké aktualizace,nebo vyšly nějaké aktualizace?

Silně nad ním uvažuju,protože mě nadchnul tím,co všechno umí a pro to,na co já ho potřebuji,net,volání sms a pár aplikací,je plně vyhovující...

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

N8 používám víc jak rok. zatím jsem nenašel nic, co by mne nutilo přemýšlet o jiném telefonu.

Kastla je pevná, tuším hliník, velmi odolná. Foťák, to se musí zkusit. FM vysílač taky používám, fajn. Musíš hlídat, aby jsi naladil frekvenci, kde nic nehraje, jinak ti to nějaké rádio "přeřve".

Výdrž za mne tak 24 hodin. Non stop puštěný mail v režimu push ( ProfiMail ) - mimochodem výborná věc, nejlíp utracené prachy za aplikace do mobilu + tak 100 minut hovorů, web, čtu knížky, navigace, turistické mapy ( SmartCom ). Neomezuji se v používání. Na web používám Operu, také bez problémů. Běžně mám puštěných 5 aplikací, které běží na pozadí, k tomu pouštím další, nemám problémy s rychlostí.

Poslední aktualizace co je ... FW 111.0.40.0904.xx.xx z 22. dubna.

Odkaz ke komentáři

Žádnej bakeliťák, poctivej hliníkovej Fin, takže velmi odolnej, již vyzkoušen kamarády, kteří ho mají léta :smile_anim: Jinak velký mínus, že se mě smekal v ruce, asi ten hliník, takže mi párkrát spadnul, než jsem si koupil takovej gumoplast kryt Nokia a ten to vyřešil" Mapy jsem používal po České republice, jinak mám ještě v autě Garmina, takže když to porvnám, tak můžu dát za jedna"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...