Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Já osobně bych už do Nokie nešel (aktuálně mam N8). Nevim proč, ale ztratil jsem absolutně důvěru ke značce, podpoře a i telefonu jako takovýmu. Kdybych si kupoval nový telefon vybíral buď mezi Samsungem nebo Iphonem. :) navíc za 13kůlů je Nokia drahá a to se na mě můžou zlobit jak chtějí :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdopadne ja jsem chtel nokii 820 uz nekdy na jare, ale po skoro rocnim cekani me to dost preslo ... pak kdyz jsem na to koukal, tak jsou to takove plastove tezke cihlicky specialne zrovna 920, stim se da hrat ping pong, a jestli jsou windows 8 dobre, tezko rict ... asi to nebude to nejhorsi, clovek si zvykne na vsechno ...

Odkaz ke komentáři

Já osobně bych už do Nokie nešel (aktuálně mam N8). Nevim proč, ale ztratil jsem absolutně důvěru ke značce, podpoře a i telefonu jako takovýmu. Kdybych si kupoval nový telefon vybíral buď mezi Samsungem nebo Iphonem. :) navíc za 13kůlů je Nokia drahá a to se na mě můžou zlobit jak chtějí :D

Nokia udělala velké kroku kupředu. N8 je fajn, ale OS ji zabil.

Co se Samsunga týče, tak od nich bych si koupil max. pračku nebo lednici ;)

Dneska jsou ty telefony celkově dražší a nevidím důvod, proč dát 13K za Samsung a né za Nokii.

Mně osobně se ty WP8 hodně líběj, na rozdíl od Androida jsou alespoň trošku optimalizovaný na HW a běhají dost svižně.

Co se IPhonu týče, tak tomu totálně utekla doba :rip:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsou ty telefony celkově dražší a nevidím důvod, proč dát 13K za Samsung a né za Nokii.

Mně osobně se ty WP8 hodně líběj, na rozdíl od Androida jsou alespoň trošku optimalizovaný na HW a běhají dost svižně.

Co se IPhonu týče, tak tomu totálně utekla doba :rip:

Radsi Samsung nez Nokii a to hned z vice duvodu. Teda z meho pohledu s tim ze mam jako OS nejnovejsi Symbian. Takze: podpora - android bude mit podporu rekneme na furt, aktualizace verzi, tech. support apod. Aplikace - na androida jsou jich kvanta, nerikam ze na Nokii ne ale 3/4 veci co je na nokia store jsou bud nekompatibilni nebo jdou hrozne spatne/neidealne, a proste ne tak jak by meli jit. Pokud vim tak snad skonci podpora predchoziho WP, ale jisty si nejsem, nekde jsem to cetl. Navic cenova politika Nokie mi nehraje. Chteji se vratit na vysluni, ale nasadi telefon za 17 (puvodne), ted ho stahli na 13, a stejne to proste za Nokii nedam, uz ji neverim.

Iphone je nejprodavanejsi, a to uz o necem vypovida.

Toto vsechno je pouze muj subjektivni pohled, nemam Iphone ani Samsung, mam ?starou? Nokii N8 a po zkusenosti s ni vim, ze Nokii uz nee. Ale jak se rika, nikdy nerikej nikdy.

Odkaz ke komentáři

Radsi Samsung nez Nokii a to hned z vice duvodu. Teda z meho pohledu s tim ze mam jako OS nejnovejsi Symbian. Takze: podpora - android bude mit podporu rekneme na furt, aktualizace verzi, tech. support apod. Aplikace - na androida jsou jich kvanta, nerikam ze na Nokii ne ale 3/4 veci co je na nokia store jsou bud nekompatibilni nebo jdou hrozne spatne/neidealne, a proste ne tak jak by meli jit. Pokud vim tak snad skonci podpora predchoziho WP, ale jisty si nejsem, nekde jsem to cetl. Navic cenova politika Nokie mi nehraje. Chteji se vratit na vysluni, ale nasadi telefon za 17 (puvodne), ted ho stahli na 13, a stejne to proste za Nokii nedam, uz ji neverim.

Iphone je nejprodavanejsi, a to uz o necem vypovida.

Toto vsechno je pouze muj subjektivni pohled, nemam Iphone ani Samsung, mam ?starou? Nokii N8 a po zkusenosti s ni vim, ze Nokii uz nee. Ale jak se rika, nikdy nerikej nikdy.

Symbian je katastrofa, to je jasná věc.

Nevidím důvod, proč by měl mít lepší tech. podporu Android oproti WP.

Aplikací jsou kvanta, takže najít takovou, která je optimalizovaná a pořádně funguje je častokrát u Androidu problém, nikoli však u WP. Navíc s tím souvisí i to, že Android je nejnáchylnější k virům.

O konci podpory pro WP7 jsem zatím nikde nečetl ani neslyšel.

Co se cenové politiky týče, tak bych řekl, že ceny odpovídají výbavě. Ony se ty ceny trošku ještě ustálí, teď v Barceloně představila Nokia nové modely 520 a 720 a připravuje se topmodel 1000.

Prodeje nic nedokazují, u nás je taky nejprodávanější Škodovka a neřekly bych, že dělají tak dobrá auta.

U iPhone mi nejvíc vadí jejich arogantnost. Používají si svoje konektory, i když se všichni ostatní domluvili na miniUSB. Telefon za dvacku neumí NFC. Jako jediné plus, beru vyladění iOS. Nevím proč, ale iPhone na mě dělá spíš módní dojem, vždycky ho vidím buď v ruce bárbíny nebo metrouše (nic proti majitelům).

Odkaz ke komentáři

Symbian je katastrofa, to je jasná věc.

Nevidím důvod, proč by měl mít lepší tech. podporu Android oproti WP.

Aplikací jsou kvanta, takže najít takovou, která je optimalizovaná a pořádně funguje je častokrát u Androidu problém, nikoli však u WP. Navíc s tím souvisí i to, že Android je nejnáchylnější k virům.

O konci podpory pro WP7 jsem zatím nikde nečetl ani neslyšel.

Co se cenové politiky týče, tak bych řekl, že ceny odpovídají výbavě. Ony se ty ceny trošku ještě ustálí, teď v Barceloně představila Nokia nové modely 520 a 720 a připravuje se topmodel 1000.

Prodeje nic nedokazují, u nás je taky nejprodávanější Škodovka a neřekly bych, že dělají tak dobrá auta.

U iPhone mi nejvíc vadí jejich arogantnost. Používají si svoje konektory, i když se všichni ostatní domluvili na miniUSB. Telefon za dvacku neumí NFC. Jako jediné plus, beru vyladění iOS. Nevím proč, ale iPhone na mě dělá spíš módní dojem, vždycky ho vidím buď v ruce bárbíny nebo metrouše (nic proti majitelům).

Pod tučný věci se Ti podepíšu. Doma máme Symbian s60 nebo jak se značí, Symbian Belle, Android 2.3 Ginger něco a ten Ice Cream a musim říct, že Ice Cream šlape nejlíp. Má ho taťka - technický hračička a každou chvilku mi ukazuje nejrůznější vychytávky. WP 8 jsem ještě v ruce neměl - nemůžu soudit, z prvního pohledu se mi ale nelíbí. Mě na Iphonu láká jak hardware (Samsungáckej), vychytanej iOS a taky nemůžu popřít že se mi líbí i design. Oválná vajíčka se mi hnusí. Takže další volba bude buď Iphone nebo nějakej Samsung.

Odkaz ke komentáři

Ze sve zkusenosti,pokud chces jen volani a sms,muzu doporucit Nokii 6303.mam ji necele tri roky,baterka puvodni a 5 dni v pohode vydrzi.ocelove betelne telo,mockrat mi spadla na zem a stale jeste pada a nic ji neni.mam ji jako otloukanka do prace na volani a sms a perfektni.Je i nouzovy internet v nutnosti.

Tak sem se rozkýval- Nokia C5-00. V podstatě nic lepšího v klasickém gardu snad na trhu není. Ty dotykové srandy u mě spouští kopřivku, ale to je věc názoru. Mám zase na chvíli klid. A navíc, za super cenu pár stokorun, takže sem se moc neodchýlil od své tradice "telefon za korunu"Navzdory místnímu neholdování T-mobilu jsem dostal výborné tarifní podmínky na 4 ks telefonů ( 50% slevy z tarifů, a naopak 50% navýšení volných minut, SMS a Mb) a rodinka je obstaraná.

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Nevím proč, ale iPhone na mě dělá spíš módní dojem, vždycky ho vidím buď v ruce bárbíny nebo metrouše (nic proti majitelům).

Bohužel má apple v našich končinách tuto divnou image. Stačí ale kouknout za hranice a třeba v dánsku má iphone každá mamina, byznysmen i frikulín. V USA jsem nebyl, ale hádám, že to tam bude podobné. U nás je to bohužel kvůli cenové politice operátorů pořád drahý mobil a koupí si jej až někdo, kdo jej fakt chce. A často jej chce kvůli doplnění image, protože přiznejme si, je to nejluxusnější telefon na trhu (design, materiály).

Odkaz ke komentáři

Navzdory místnímu neholdování T-mobilu jsem dostal výborné tarifní podmínky na 4 ks telefonů ( 50% slevy z tarifů, a naopak 50% navýšení volných minut, SMS a Mb) a rodinka je obstaraná.

To ti nabídli sami nebo ses hodně snažil? Mě to teď někdy čeká...

Odkaz ke komentáři

To ti nabídli sami nebo ses hodně snažil? Mě to teď někdy čeká...

Tak nějak napůl. byl sem si několikrát pro aktuální nabídky u operátorů s odstupem cca měsíc, a u "T" jsem narazil na solidního obchodníka. navíc nějak končil, tak mi šoupnul zaměstnanecké bonusy.. prostě klika.

Odkaz ke komentáři

Tak nějak napůl. byl sem si několikrát pro aktuální nabídky u operátorů s odstupem cca měsíc, a u "T" jsem narazil na solidního obchodníka. navíc nějak končil, tak mi šoupnul zaměstnanecké bonusy.. prostě klika.

Někde jsem četl článek jak se někomu povedlo u O2 vymanit poukázku na slevu 6 tisíc na nákup telefonu navíc k dotované ceně. Tomu říkám věrnostní bonus :)

Odkaz ke komentáři

Co se telefonů týče, byl jsem pár let megamagor. Bavily mne tak moc, že jsem jich vystřídal 15- 20 za rok. Potom se objevil iPhone 1 a já měl rok klid. Následoval iP 2, 3, 4, ale už mi to přišlo nudné a tak jsem to opět začal prokládat androidy. Nakonec jsem ale našel řešení. Nakoupil jsem do celé firmy macbooky, iPady a iPhony no a teď už asi rok a půl držím. jen jsem vyměnil 4S za 5 a iPad 3 za iPad mini. Vždycky když pak vidím nějaký nový nabušený Samsung nebo HTC, cuká mi ruka, ale objasním si to tak, že kvůli kompatibilitě s ostatními zařízeními nemohu měnit. Vím že to tak docela není pravda, ale funguje to. A závěr? s Applem jsem maximálně spokojený, nový telefon už kupuju jen 1x za rok a ušetřím tak ročně desítky tisíc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...