siwi Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Ahoj přemýšlím že bych koupil HTC one mini - má tady někdo zkušenost, která by mne od toho odradila? Ahoj, já mám HTC One mini a mám zkušenosti, které by tě ke koupi přiměly. Absolutní spolehlivost (žádné kousání ani samovolné restarty), nejnovější verze Androidu (4.4.2), stereo repro... Jediné, co mi na něm trochu vadilo, je malá tloušťka. Mám raději silnější telefony, lépe se mi drží. To jsem ale pořešil zakoupením krytu. Co by tě zajímalo konkrétně?
Duke650 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Ve firmě budeme přecházet z BlackBerry na Android. Náš ajťák vybral Galaxy S4 mini, já chci HTC One mini, protože je hliníkový, má lepší displej a lepší zvuk - teda alespoň to tvrdí na netu ... no a nerad bych si naběh na vidle až vytáhne nějaký mně neznámý no-go argument (poruchovost, blbý servis, nevím co...).. tak proto ta blbá otázkasiwi díky, právě kousání a samovolné restarty trápí skoro všechny uživatele blackberry u nás ve firmě.. tak snad si přechodem na android pomůžemeTeď už jen vrtá hlavou, zda vzít stávající One mini nebo počkat (prý už brzy) na novějsí model odvozený od HTC one M8
zhrado Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Ja som po dlhom vyberaní kúpil nakoniec S4mini a zatiaľ som spokojný. Pre mňa je plus hardvérové tlačítko a infraport. Displej je super, konštrukcia telefónu tiež, baterka vydrží 2 dni intenzívneho používania, zatiaľ sa ani raz nezasekol ani nereštartol. Som proste spokojný a myslím, že som neurobil zle. Ak sa ajťák rozhodne pre S4M tak nebudeš určite ľutovať. Voči HTC má väčšiu RAM, lepšiu baterku...
siwi Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Ono to asi vyjde nastejno. Tyhle firmy si dost konkurují a snaží se nabídnout to nejlepší. Kdo má Samsung, doporučí Samsung a naopak. Jestli počkat na letošní verzi One mini, nevím. Z recenzí vyznívá, že kdo má loňskou verzi One, na novou přecházet se mu nevyplatí. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Návštěvník jan333 Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Ktery jsi pouzival? V Play Shopu jsou dva totozneho jmena.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeronoiseapps.secretvideorecorderpro
Hasňa Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Diky. Idealni by bylo, kdyby to umelo nahravat treba v petiminutove smycce, aby se nezaplnil cely mobil pri jizde pres Evropu. Ale stejne to asi koupim. Nic lepsiho pro tento ucel asi neni. Teda nic lepsiho jsem nenasel.
Ivan Lelák Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 S4 mini je dobrý telefon, přítelkyně ho má od Vánoc a je hodně spokojená, chtěla kvalitní, kompaktní mobil (moje LG G2 už na ni bylo moc velké), navíc má na poměry mobilů i slušný foťák. Výkon i výdrž OK a ceny půjdou dolů...
poiko Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 také potvrzuji kvalitu S4 mini, je to prostě slušný telefon. Ale pokukuji po té Z1 compact. Mělo by to být opravdu jen zmenšenina Z1čky
kloubik Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Pro zajemce o trochu vetsi displej by se pristi mesic mela uvolnit zajimava alternativa...spickove hardwarove parametry a soucasne dle rozhovoru se CEO firmy duraz na vyladeni a rychlost software..v tomto pripade spoluprace s CyanogenMod. $300 v neblokovane verzi kdy napr. novy S5 stoji kolem $750 dolaru zni rozhodne zajimave. Meet the One, OnePlus' $299 Nexus killer Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem kloubik
Ivan Lelák Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Flipik, Siwi - mám G2 půl roku, po OTA mám KitKat a stále tvrdím, že lepší telefon jsem zatím neměl. Neznám telefon, který by nebyl předmětem kritiky, zejména ze strany ortodoxních uživatelů a tunerů softwaru či nedočkavců stahujících SW z různých zdrojů ještě před jeho oficiálním vydáním. Já šum ve sluchátkách nemám (používám originální) ale uznávám, že tam drobný problém je, stejně tak u videa točeného v tichém prostředí. Už se ale chystá oprava a tak to má 90% typů telefonů. Bezkonkurenční výdrž, výkon, displej apod. jsou pro mne naopak pozitiva, která u mne rozhodla, ale i foták, žádné sekání či restarty, telefon mi prostě funguje na 100%.
El Nano Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Ja som po dlhom vyberaní kúpil nakoniec S4mini a zatiaľ som spokojný. Pre mňa je plus hardvérové tlačítko a infraport. Displej je super, konštrukcia telefónu tiež, baterka vydrží 2 dni intenzívneho používania, zatiaľ sa ani raz nezasekol ani nereštartol. Som proste spokojný a myslím, že som neurobil zle. Ak sa ajťák rozhodne pre S4M tak nebudeš určite ľutovať. Voči HTC má väčšiu RAM, lepšiu baterku...2 dny intenzivního používání? To bych tu svojí S4 mini musel nechat ležet na stole a ani se toho nedotknout. A ani tak by to nevydrželo 48 hodin si myslím. Já jsem schopný se při intenzivním používání dostat na takových 13-15 hodin. V průměru vydrží tak 21-23 hodin, takže stejně každej večer musím nabíjet.
zhrado Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Myslel som tým časté volanie a internet.. Nie nonstop. Keď nonstop svieti displej tak jasné, že vydrží oveľa menej. Ale tým príspevkom som chcel povedať, že výdrž je na slušnej úrovni.
El Nano Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 no jasně. Já když jsem se rozhodoval, tak jedna z věcí co mě přiměla ke koupi byla taky dobrá výdrž baterie. V recenzích uváděli, že při běžném používání 2 dny. No nějak se mi na to nedaří pořád dostat. To nemám mobilní internet a aplikace poctivě vypínám. Ale jinak jsem s ním spokojenej.
Igicz Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 LG G2. Chtel jsem bily 16gb, mam cerny 32. No oproti e71 a symbianu je to narez:-)
siwi Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 LG G2. Chtel jsem bily 16gb, mam cerny 32. No oproti e71 a symbianu je to narez:-) Tak to rád věřím. Ještě si dobře pamatuju, když jsem takový podobný skok před asi 3 roky udělal. Tak snad ti telefon bude vyhovovat a dobře sloužit.
Ivan Lelák Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Ještě k foťáku G2 - nejsem náročný, i na normální focení mám jen slušný odolný kompakt (kvůli cestám na motorce), ale G2 je první mobil, který jsem ochotný akceptovat jako náhradní foťák pro takové ty nedůležité momentky co si člověk párkrát prohlédne, pošle mailem nebo MMS a pak třeba vymaže. G2 měl před aktualizací na KK problém s dlouhým ostřením v šeru, když se fotilo s bleskem, dalo se to obejít vypnutím blesku, ale to bylo dobré jen na statické snímky. S KK se to výrazně zlepšilo.Pro srovnání stejná zmenšená fotka z G2 a Nikon AW100:
gougy Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Ještě k foťáku G2 - nejsem náročný, i na normální focení mám jen slušný odolný kompakt (kvůli cestám na motorce), ale G2 je první mobil, který jsem ochotný akceptovat jako náhradní foťák pro takové ty nedůležité momentky co si člověk párkrát prohlédne, pošle mailem nebo MMS a pak třeba vymaže. G2 měl před aktualizací na KK problém s dlouhým ostřením v šeru, když se fotilo s bleskem, dalo se to obejít vypnutím blesku, ale to bylo dobré jen na statické snímky. S KK se to výrazně zlepšilo.Pro srovnání stejná zmenšená fotka z G2 a Nikon AW100: Dobré srovnání, ta druhá je z Nikona? (mě u mobilních fotek vadí to zvýraznění barev, ale outdoor kompakty taky trpí tím "pseudopolarizačním filtrem" ) Jinak co se telefonu týká, asi budu donucen do Iphone 5s - (a to jsem u jablek skončil u 3gs a přešel na Android) bohužel jsem nenašel nic rozumně velkého a v kovu. Máte někdo důvod, proč iP5 ne? (cena není rozhodující, budget cca 14-20tis)
Liqid Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Dobré srovnání, ta druhá je z Nikona? (mě u mobilních fotek vadí to zvýraznění barev, ale outdoor kompakty taky trpí tím "pseudopolarizačním filtrem" ) Jinak co se telefonu týká, asi budu donucen do Iphone 5s - (a to jsem u jablek skončil u 3gs a přešel na Android) bohužel jsem nenašel nic rozumně velkého a v kovu. Máte někdo důvod, proč iP5 ne? (cena není rozhodující, budget cca 14-20tis) Kolik palců je u tebe rozumných? Třeba Lumia 925 je z hliníku, HTC One mini, Sony Xperia P... iP ne proto, že jestli nejdeš na Macu, tak jeto za trest (iPhone jsem po týdnu nervů prodal a to nejsem na techniku lama). Oproti tomu propojení desktopových a mobilních win je bomba.
Ivan Lelák Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Gougy - ne, ta druhá je z LG G2...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se