Vojtěch Marek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 mám dotaz, pro maminu k vánocům chci vybrat mobil...podmínka je klasika s tlačítky a snad aby to obstojně fotilo.Značka Nokia (máti je technickej analfabet, tak aby se nemusela učit s novou značkou). Avšak, když bude něco zajímavýho od jiné značky, tak popřmýšlím. Zatím jsem vybral toto http://www.mobilyporuba.cz/products/nokia-6303i-ruzova/ ale moc se už v těchto telefonech neorientuju. Můžete mě něco poradit? Buď ze současné nabídky nebo dřívější doprodej? Cena 3 - 3,5k. DíkyTohle řeším taky Máma chce něco co má hlasitý reproduktor - špatně slyší a přitom by ráda něco dotykového ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Kucí máte někdo přehled jestli dělají ještě telefony klávesnice+dotykáč (Nokia X3) Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Tuto kombinaci využívám na Blackberry Passport a jsem maximálně spokojen. Případně se nabízí nový BlackBerry Priv s Androidem, navíc s vysouvacím mechanismem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 http://www.lg.com/cz/telefony/lg-H410 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Tchýně měla X3,ten pomalu odchází a chtěla by něco podobného. Nic drahého a složitého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Tak tchyni jsem koupil nejlevnější obyčejnej nějakej Samsung asi za pět stovek. Je to tchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Tak tchyni jsem koupil nejlevnější obyčejnej nějakej Samsung asi za pět stovek. Je to tchyně.Jasně :-). Bude se muset rozhodnout mezi klavesnicí nebo dotykáčem,ten hybrit už nedělaji snad jen Blackberry a to je pro tchýni škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Jasně :-). Bude se muset rozhodnout mezi klavesnicí nebo dotykáčem,ten hybrit už nedělaji snad jen Blackberry a to je pro tchýni škoda LG teď přišlo s novým véčkem, které v sobě kombinuje dotykový displej a klasickou klávesnici. Jmenuje se tuším Wine. Přišlo mi to celkem zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Ano, odkaz je o 4 příspěvky výše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Kup ji lumii, bude nadavat, za chvili si zvykne... Dotykac casem pochopi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Lumie frčí jen na woknech a to bude pro ní asi bramboračka,na Androidu jede celé příbuzenstvo tak jí to spíš naučí. To LG Wine asi neprojde,ale díky za tip. Velikost founu jí dáme vybrat, máme v rodině 4.3"-4.5"(to jí bude snad stačit). -4.7"- 5" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman2277 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Jo jo Lumie 550 nebo 640 je optimum do 5tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Lumie frčí jen na woknech a to bude pro ní asi bramboračka,na Androidu jede celé příbuzenstvo tak jí to spíš naučí. To LG Wine asi neprojde,ale díky za tip.Velikost founu jí dáme vybrat, máme v rodině 4.3"-4.5"(to jí bude snad stačit). -4.7"- 5" .Lumii 532 používám od léta - tam rozhodně bramboračka nehrozí, protože tak jednoduchý OS jsem dlouho neviděl - rozhodně jednodušší, než (čistý) Android, na kterém jsem se hodně navysvětloval. Takže bych klidně doporučil 532 nebo 550. Jinak, zase jsem upgradoval z povedených WIN 8.1 na 10 a jede to už hezky plynule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Takže líná huba holé neštěstí. Už jste mi párkát dobře poradili. Takže poprosím radu ještě jednou a předem děkuji. Můžu si ve věci samozřejmě pročíst nabídky operátorů, ale stejně nevěřím, že najdu všechny kličky.... Ke konci měsíce po drobných změnách v mém pracovním životě se ocitnu na Zemi pouze s telefonním číslem a Nokií 930, která mě štve, ale vyhodit ji nechci, protože je rok stará.Co budu potřebovat? Celá rodina je u T-mobile a já se potřebuji někam upsat. K práci využiju asi neomezený tarif, časté volání ČR a SR, budu rád za mobilní data v úrovni surfování po internetu, nic nestahuji. Telefon si musí umět povídat s Lenovo T430, které si od zaměstnavatele odkoupím. Což samozřejmě není problém, jen ten notebook je vázaný na wifi. Takže otázka zní...Má cenu se drbat s obíháním ostatních operátorů nebo jsou nabídky všech stejný? Existuje nějaký ultrabook za slušný prachy, ze kterého se připojím na mobilní data? a v budoucnu se dostanu do pro mě ideální stiuace levný telefon (často s ním házím po zemi) + pracovní ultrabook s připojením i tam, kde není wifi+ stolní počítač nebo v případě dobrého ultrabooku jen monitor.Vypadnul jsem z korporátního hnízda a jsem v těhlech věcech totální jelito. Doma IT oddělení nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Aha, tak mi KFL poradil, že existuje sdílení internetu a mobilu. To jsem nevěděl. Funguje to v reálu? Roman v kavárně, slušný signál, zapnutý mobil jako hot spot a na noťasu pracuju. Nebo to je jen ke vzteku - ztráta konektivity, nemůžou se zařízení najít atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Na mobilu spustis wifi hotspot a jedes jako na jakemkoliv jinem. Vse funguje v pohode. Jedine limitujici je objem datoveho balicku a rychlost netu na mobilu. S LTE je v pohode rychlost, ale muze byt problem objem stazenych dat...sezeres si jich moc (kouknes tady a tuhle, neco stahnes, ntb se aktualizuje...). U pomalejsiho pripojeni toho moc nesezeres, ale bude to pomale Ale v zasade to funkcni reseni je Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ve větších městech to funguje dobře, ale bacha na baterku v mobilu, internet je hodně velkej žrout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ja teraz Huawei G8, ako som bol proti CHINA takteraz spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Akuc: dobry tel., ze? Deti dostali k jezisku P8 lite a fakt je to dobry.Ja cekam na Mate 8. Podívejte se na video ?Huawei Mate 8 Unboxing+Walkthrough at ibuygou.com? na YouTubehttps://youtu.be/P-EbJUU0NqE Jeste ceska recenze: Podívejte se na video ?Huawei Mate 8? na YouTube Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Aha, tak mi KFL poradil, že existuje sdílení internetu a mobilu. To jsem nevěděl. Funguje to v reálu? Roman v kavárně, slušný signál, zapnutý mobil jako hot spot a na noťasu pracuju. Nebo to je jen ke vzteku - ztráta konektivity, nemůžou se zařízení najít atd. Připojení notebooku k internetu přes wifi hotspot mobilu funguje naprosto bezchybně. Ale jak už tu padlo, problém je v objemu stažených dat. Notebook s desktopovým operačním systémem jich tahá hodně, takže o svůj FUP můžeš klidně přijít i během jednoho dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se