Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posraty Apple music! V ?albech? mi to vyhodilo asi jen dva živáky a až teď jsem našel záložku ?live alba?! Jejda to jsou žně!!! :D

Odesláno

Právě poslouchám nové album Mike Shinody - Post Traumatic, což je pro mě jako odkojence LP celkem povinnost, každopádně musím říct, že Mike docela válí i sám. Pocta a vzpomínky na Chestera všudy přítomné, už jen název alba je jasný a za mě se pocta povedla a i samo o sobě je album slušné.

Odesláno

Na dnešní večer jsem si do Sennheizerů k dobrému vínku připravil tady ty "novinky" co jsem si nakoupil. Manželka když slyšela dvě skladby z Ministry, tak řekla že mám opravdu velmi zajímavý rozsah, když vedle zahlédla božského Káju :-)

post-364-0-79634000-1540053869_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem objevil St. Vincent...tady v kolaboraci s mým oblíbencem...navíc jsem zjistil, že cérka nejen že dobře vypadá, zpívá, skládá (dle mého gusta), ale taky hraje obstojně i na kytaru

Odesláno

Pro fanoušky skupiny Metallica, dnes vyšel remastrovany Justice. Už je na spotify a krom různých verzí je tam i super živáč ze Seattlu 89.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak mám někdy dojem, že když mě manželka přistihne u poslechu The Stone Roses nebo The Smith, tváří se hůř, než kdyby mě načapala s milenkou. Tak nevím jestli si mám pořídit na doma sluchátka nebo radši tu milenku, ať už to stojí za to ;-).

Upraveno uživatelem warann

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...