Exiztence Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Já Alexe Turnera mám prostě rád...
marosh Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Najdi dva rozdíly:https://www.youtube.com/watch?v=mMWEe9ueX5Ea Nějak si ten live mashup neumím představit.Ani se do těch Vysočan netěším...Když to řeknu pateticky, tak dneska rock'n'roll dostal zásah na solar.Šajze.
Qvido Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Prachy nesmrděj ani takovejm velikánům jakými AC/DC byli, fér by bylo to stopnout a vrátit peníze.Takhle to přeju jenom překupníkům s lístkama co se těšili na vejvar.Mám přitom Axla a Guns docela rád ale tohle je naprostá haluz.Protože to mám kousek tak si pojedu na motorce za plot kousek poslechnout, doufám že mě Axl nenechá pár hodin posečkat ,jak je jeho dobrým zvykem :-))
marosh Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 Taky si myslím, že to měli utnout.Četl jsem na FB asi sto komentů fanoušků AC/DC pod anoncí, že zpívat bude pan "chodím na koncert o dvě hodiny pozděj a neumím moc zpívat" a ani jeden nebyl ani neutrální, všichni tam psali odpovědi typu sucks, oh no nebo shit...
African Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Všechno lepší jak Axl, víkendový koncert super :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Furt nevim jestli ty listky sezrat, nebo co...
nickolas Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 Maroshu pustil jsem si tve srovnavaci videa. U prvniho jsem vydrzel 10 vterin. Druhe jsem si hodil do sluchatek a usedave plakal...
Sacíbagr Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2016 ...já teď frčím Pixies.https://www.youtube.com/watch?v=v30hFJ-T0zw
VintageLover Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Nejlepší píseň z novýho alba...
Frantik Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Taky si myslím, že to měli utnout.Četl jsem na FB asi sto komentů fanoušků AC/DC pod anoncí, že zpívat bude pan "chodím na koncert o dvě hodiny pozděj a neumím moc zpívat" a ani jeden nebyl ani neutrální, všichni tam psali odpovědi typu sucks, oh no nebo shit...Ja mam Guns moc rád, ty starý alba jedu porad a je to super nářez a Axl byl tehdá výbornej. A celá ta parta i se Slashem. Pak mu trochu jeblo (komu ale ne). Byl jsem na tom koncertu v O2 arene, kdy prisel o 2 hodiny později a zkazilo to celej koncert. Ale na jejich nové turne se tesim, Slash bude zpatky a nostalgie 90tek jak vyšitá. Ale mam rad i ACDC a jejich koncert na Strahove byl super. To co udelali ted je ale picovina, evidentne prodali mraky listku a miliony nesmrdej, tak upekli tohodle kočkopsa :-( Skoda no. Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Frantik
Jeremy Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 A ještě jedna z jiného soudku vína. Portnoy mi teda seděl víc s tou megasoupravou u Dream Theater, ale nesnáším jejich zpěváka.Ale stejně to není marný, posuďte sami:
Duke650 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Celý den na prd, ale Herbie Hancock a jeho album Lite me up přivede člověka na jiné myšlenky
Hasňa Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Prijemna muzika. Takovou mám rád. Zítra v práci si to hned pustím celé do hlavy.
instant Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) A ještě jedna z jiného soudku vína. Portnoy mi teda seděl víc s tou megasoupravou u Dream Theater, ale nesnáším jejich zpěváka.Ale stejně to není marný, posuďte sami: ja ako celozivotny fanusik DT musim povedat, ze LaBrie mi zacal riadne liezt na nervy az po odchode Portnoya, a prakticky som ich poslal k vode. Pocuvam uz len stare veci a tie su fajnove. Ale o mne je zname ze som hudobny nekrofil. Btw, LaBrie je na svojich solovych veciach omnoho znesitelnejsi, je to sice prachobycajny boyband-pop-metal, proste solidna elevator mjuzik, ale aspon si nemusi "honit brko" za mikrofonom, aby stihal za tymi vyumelkovanymi silenostami zvysku DT. Mimochodom, ked si clovek neda pozor, pristihne sa pri tom, ze mu to pripomina... stary DT. Ked sa este tolko nepredvadzali.. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem instant
instant Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) A pokial ide o Winery Dogs, ja som za. Objavil som ich po prvom BA koncerte, a je to taky ten styl hudby co mozem. Muzikanti dobri, ma do drive. PLUS je, ze Kotzen zalozenim WD zrusil trsatko a definitvne hra prstami. Si clovek vzdy spomenie na Knopflera, no len mu dat celenku Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se