Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prachy nesmrděj ani takovejm velikánům jakými AC/DC byli, fér by bylo to stopnout a vrátit peníze.

Takhle to přeju jenom překupníkům s lístkama co se těšili na vejvar.

Mám přitom Axla a Guns docela rád ale tohle je naprostá haluz.

Protože to mám kousek tak si pojedu na motorce za plot kousek poslechnout, doufám že mě Axl nenechá pár hodin posečkat ,jak je jeho dobrým zvykem :-))

Odesláno

Taky si myslím, že to měli utnout.

Četl jsem na FB asi sto komentů fanoušků AC/DC pod anoncí, že zpívat bude pan "chodím na koncert o dvě hodiny pozděj a neumím moc zpívat" a ani jeden nebyl ani neutrální, všichni tam psali odpovědi typu sucks, oh no nebo shit...

Odesláno

Maroshu pustil jsem si tve srovnavaci videa. U prvniho jsem vydrzel 10 vterin. Druhe jsem si hodil do sluchatek a usedave plakal...

Odesláno (upraveno)

Taky si myslím, že to měli utnout.

Četl jsem na FB asi sto komentů fanoušků AC/DC pod anoncí, že zpívat bude pan "chodím na koncert o dvě hodiny pozděj a neumím moc zpívat" a ani jeden nebyl ani neutrální, všichni tam psali odpovědi typu sucks, oh no nebo shit...

Ja mam Guns moc rád, ty starý alba jedu porad a je to super nářez a Axl byl tehdá výbornej. A celá ta parta i se Slashem. Pak mu trochu jeblo (komu ale ne). Byl jsem na tom koncertu v O2 arene, kdy prisel o 2 hodiny později a zkazilo to celej koncert. Ale na jejich nové turne se tesim, Slash bude zpatky a nostalgie 90tek jak vyšitá. Ale mam rad i ACDC a jejich koncert na Strahove byl super. To co udelali ted je ale picovina, evidentne prodali mraky listku a miliony nesmrdej, tak upekli tohodle kočkopsa :-( Skoda no.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

A ještě jedna z jiného soudku vína. Portnoy mi teda seděl víc s tou megasoupravou u Dream Theater, ale nesnáším jejich zpěváka.

Ale stejně to není marný, posuďte sami:

Odesláno (upraveno)

A ještě jedna z jiného soudku vína. Portnoy mi teda seděl víc s tou megasoupravou u Dream Theater, ale nesnáším jejich zpěváka.

Ale stejně to není marný, posuďte sami:

ja ako celozivotny fanusik DT musim povedat, ze LaBrie mi zacal riadne liezt na nervy az po odchode Portnoya, a prakticky som ich poslal k vode. Pocuvam uz len stare veci a tie su fajnove. Ale o mne je zname ze som hudobny nekrofil. Btw, LaBrie je na svojich solovych veciach omnoho znesitelnejsi, je to sice prachobycajny boyband-pop-metal, proste solidna elevator mjuzik, ale aspon si nemusi "honit brko" za mikrofonom, aby stihal za tymi vyumelkovanymi silenostami zvysku DT. Mimochodom, ked si clovek neda pozor, pristihne sa pri tom, ze mu to pripomina... stary DT. Ked sa este tolko nepredvadzali..

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

A pokial ide o Winery Dogs, ja som za. Objavil som ich po prvom BA koncerte, a je to taky ten styl hudby co mozem. Muzikanti dobri, ma do drive. PLUS je, ze Kotzen zalozenim WD zrusil trsatko a definitvne hra prstami. Si clovek vzdy spomenie na Knopflera, no len mu dat celenku :)

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...