nickolas Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Posraty Apple music! V ?albech? mi to vyhodilo asi jen dva živáky a až teď jsem našel záložku ?live alba?! Jejda to jsou žně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Prostě U2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 [YouTube] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 já toho pána v nicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Právě poslouchám nové album Mike Shinody - Post Traumatic, což je pro mě jako odkojence LP celkem povinnost, každopádně musím říct, že Mike docela válí i sám. Pocta a vzpomínky na Chestera všudy přítomné, už jen název alba je jasný a za mě se pocta povedla a i samo o sobě je album slušné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) som navstivil fashion bunker strejdy klokyatd a som si spomenul na Chiki Liki Tua.. by tam zapadli. Dame nieco civilizovanejsie: Upraveno 18. října 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Na dnešní večer jsem si do Sennheizerů k dobrému vínku připravil tady ty "novinky" co jsem si nakoupil. Manželka když slyšela dvě skladby z Ministry, tak řekla že mám opravdu velmi zajímavý rozsah, když vedle zahlédla božského Káju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 (upraveno) Tak tohle mě při dnešku docela potěšilo i pobavilo. https://kultura.zpravy.idnes.cz/visaci-zamek-traktor-0rh-/hudba.aspx?c=A181026_124013_hudba_vha Upraveno 28. října 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Pop Evil - Trenches... sice do světa rocku nepřináší nic světoborného, ale jako békačka na vymetení pavouků z repráků dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Tak jsem objevil St. Vincent...tady v kolaboraci s mým oblíbencem...navíc jsem zjistil, že cérka nejen že dobře vypadá, zpívá, skládá (dle mého gusta), ale taky hraje obstojně i na kytaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Pro fanoušky skupiny Metallica, dnes vyšel remastrovany Justice. Už je na spotify a krom různých verzí je tam i super živáč ze Seattlu 89. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Hmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Poslední dobou furt dokola sjíždím staré fláky od War.. to jsou takové perly Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tvorba Alana Parsonse mě provází odmalička. Ale v posledním roce se k jeho hudbě vracím nějak častěji: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Current 83 -The Dream Of A Shadow Of Smoke Death In June & Boyd Rice - paradise of perfection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Tak mám někdy dojem, že když mě manželka přistihne u poslechu The Stone Roses nebo The Smith, tváří se hůř, než kdyby mě načapala s milenkou. Tak nevím jestli si mám pořídit na doma sluchátka nebo radši tu milenku, ať už to stojí za to ;-). Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se