Berbatow Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Teď na artu Black Sabbath - Paranoid.Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Letos nás tedy zásobují, staré známé pecky a samozřejmě na Mobyho se strašně moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Afri ciwe vohul volume doprava R.A.T.M. na tracku Renegades Of Funk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 8 hodinami, Duke650 napsal: Afri ciwe vohul volume doprava R.A.T.M. na tracku Renegades Of Funk Provedu šéfe, neslyšel jsem je léta, tak se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 ČT Art - Joe Cocker: Fire it Up Live Za pár minut… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Toho jsem na živo prosral...Věčná škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Povidej mi o tom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 aj deti potrebuju svoj metal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 nejsem rapovej labužník, ale tendle Marakéš plive oheň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Vyřazuju nějaké desky spíš tvrdšího ražení. Teď jsem narazil na THOU - The Archer & The Owle a ta zůstává rozhodně doma. Solidní intenzita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 This version of Mr. Bungle is original members Mike Patton, Trey Spruance and Trevor Dunn, joined by Scott Ian of Anthrax and Dave Lombardo of Slayer/Dead Cross. The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo is a re-recording of the band's 1986 high school thrash metal demo along with songs written then, but never recorded. The record also features covers of classics by S.O.D. and Corrosion Of Conformity. https://mrbungle.bandcamp.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Včera večer jsem si s ČT Art zavzpomínal na dětství, kdy mámě z kotoučáku vyhrávaly Bee Gees :_D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Accept, Son of a Bitch. Dlouho jsem to neslyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 No vypada to ze nova deska bude hodne zajimava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Novy album v decembri https://m.facebook.com/catastrofy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Tak dnes nová ABBA https://www.supraphonline.cz/album/652351-i-still-have-faith-in-you-don-t-shut-me-down/flac?trackId=6171787 Do listopadu čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 dnes dorazil nový vinyl jsem zvědavý jaký je ten remaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 Mna moc neohuril. Nieco fajn nieco zbytocne. Klasika album asi lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 18. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2021 Píseň z alba Infidels ('83), které produkoval Mark Knopfler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Po letech jsem vylovil jedno z CD nejlepší osmdesátkový kapely (jasně, názory se budou lišit) - a vono je chronomagorsky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se