Mr. Sandman Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Tohle byl můj první vinyl, '97 bohužel jsem o něj přišel při stěhování. Dnes dorazil z Německa, první koupě vinylu přez ebay. Máme radost. Lifesaver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 objevil jsem z kraje měsíce, ve Švédsku, parádní ženská kapela - DIY, minimum propagace https://crushcreaterecords.bandcamp.com/album/remember Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Momentálně mi hraje album od zpěváka Rotting Christ, které nahrál přes období Covidu. Devět skladeb, které se mi fakt líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 1. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 V 4. 7. 2022 v 15:01, Mr. Sandman napsal: Tohle byl můj první vinyl, '97 bohužel jsem o něj přišel při stěhování. Dnes dorazil z Německa, první koupě vinylu přez ebay. Máme radost. Lifesaver je! to mam doma nekde, vic barev myslim, super era acid jazzu - US 3, Galiano, Raise Robot Raise, UFO ... paradni hudba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Tady to asi bude většina znát, ale kdyby náhodou.. u SOLILOQUY musí mít každý husinu A taky jsem po dlouhý době znovuobjevil Bucketheada Tady hitovka, co se musí líbit na první dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Husinu teda mít nemusím a líbit na první dobrou taky ne. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Taky nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 mila teta este stale:) https://twitter.com/annekeannique Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 tak som sa prehrabaval starymi albumami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Tak tohle mě po ránu docela nakoplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Dneska jsme byli na Hudba Praha Band. Nějaké obecní šibřinky v Blšanech u Žatce. ... Byl to povšechně smíšený zážitek. Pódium s kapelou cca 30 metrů od pouťových autíček, takže se prima rokenrol mísil s Michalem Davidem. Pod pódiem poskakovalo jedno dítě a jeden místní, silně podnapilý, Pepek Vyskoč. .... Ale co se týká muziky, nasazení kapely a nazvučení, tak dobrý. Ona to tedy není úplně ta původní Hudba Praha. Taky se v tom už málokdo orientuje, Jasná páka, Hudba Praha, Hudba Praha Band .... Holky z kapely už taky nejsou, co bývaly v devadestkách, ale co už, nikdo nemládneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Kluk v horečkách a jelikož hudba uzdravuje, dávám kluka dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 nechystáte se někdo v sobotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 novy klip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Dnes vychází další řadové album Snarky Puppy.... těšil jsem se na to jako malý harant na Vánoce ... vůbec bych se nedivil, kdyby pánům cinkla další cena Grammy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 (upraveno) Pořídil jsem si nový sluchátka, a po pár hodinách poslechu jsem musel přiznat (jak psali maníci na audiofóru), že se opravdu perfektně hodí k poslechu kvalitních rockovejch až pop-rockovejch kytarovek v rozsahu konec sedmdesátek – konec devadesátek. Tedy ony zahrají obecně výborně (i když třeba na hiphop je jich vyloženě škoda ), ale tenhle segment je jejich doménou. Takže jsem si po letech opět vychutnal jedno skvělé (a podle mě neprávem opomíjené) album z roku 1993. Jde o Spilt Milk od Jellyfish. Je to hravý a hrozně příjemný. Takže doporučuju pro jakákoli sluchátka. Upraveno 6. října 2022 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Nebudete nahodou nekdo v pondeli vecer v Lucerna Music Baru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 (upraveno) Objevil jsem tuhle skvělost. Vy to určitě dávno znáte. Líbí se mi na tom: - parádní muzika - rajc klip - sympatický kluci - krásný ženský - basák hraje na Ricka - takže všechno. Delikátním ovšem je, že všechny členy kapely, včetně zpěváka a žokejů Love Haters, hraje jeden borec - jeden z dua Outkast - Andre 3000! https://www.youtube.com/…vIw Upraveno 8. října 2022 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Celkom pozerateľné. Aj publikum. Ja som sa z pódia pozeral zväčša na vlasatých metlákov :). Neviem, prečo mi pri tom prišiel na rozum MC Hammer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se