Duke650 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Pusť si něco od těchto pošuků a přepíšeš si osobní rekordy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 2 hodinami, hopa26 napsal: Metal vubec neznam, ale sem byl z tohohle tracku uplne paf! No tak to je už něco, když neznáš Iron Maiden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 njn. omlouvam se. prostě mne jen překvapilo, jak moc se mi může líbit i metal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 V pohodě, já taky neposlouchám třeba Hip Hop, takže kdyby na mě někdo vybalil nějakou legendu Hip Hopu, tak bych byl asi taky vedle jak ta jedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 @Diamondking tiez by som tomu nebol veril, ze si niekedy dobrovolne pustim nieco take Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Nálož pevných nosičů Škoda že odjíždím na hory a dostanu se k tomu az příští týden.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 na tohle jsem narazil behem hrani Alan Wake a od ty doby to nemuzu dostat z hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Vinyl k 15 výročí dnes dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 (upraveno) Nahodou sa mi dostalo "do ruk" toto nizsie. Obrovska parada. Besna a album Zverstvá Edit: recenzia Upraveno 21. června 2023 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 před 17 minutami, EpsteinBarr napsal: Nahodou sa mi dostalo "do ruk" toto nizsie. Obrovska parada. Besna a album Zverstva ja to tvrdim uz davno https://forum.chronomag.cz/topic/2756-music/?do=findComment&comment=2863068 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 V 9. 6. 2023 v 11:27, hopa26 napsal: Kdyz trenuju, posloucham hudbu. Nejcasteji cmoudy z ghet, disko z 80tek, Kabat, Marii Rotrovou. Dneska sem se strojil na veslo a objevil co asi vsichni znate, ale ja byl uplne u vytrzeni! Pici, to je energie kam se vsechny odhrhovacky klasicky hrabou. Metal vubec neznam, ale sem byl z tohohle tracku uplne paf! To si zaradim do oblibenejch. Kdyby ste meli podobny tip na takovejhle nater, budu mega rad. Diky. https://youtu.be/bhxK5VnmrHg pusti si tychto zbojnikov, tam je energie za lavore https://bandzone.cz/catastrofy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Děkuju, už to sosám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Fajne... Už se těším až zase něco vymyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 George Michael dnes by slavil 60-ku . Do..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 nejezdíte někdo na Besedu u Bigbítu? Nikdy jsem tam nebyl, ale lidi na to pějí chválu. tohle je docela v klidu např: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Pro fanoušky (nejen) System of a Down Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Imagine writing a song so iconic you just walk into a train station and start playing and the crowd knows the whole song by heart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Jen pro připomenutí, jací jsou kuci z Polska šikovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se