Kristian.nov Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Ještě nám něco napiš... Teď třeba o dědovo primkach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Dobře Ramone, jenom k tomu dodám, že Vostoky za 1.500 kaček maj doporučenej servisní interval taky 10 let, takže v tom to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Dobře Ramone, jenom k tomu dodám, že Vostoky za 1.500 kaček maj doporučenej servisní interval taky 10 let, takže v tom to nebude.Já vím že o tom to není, taky jsem už několikrát řekl o čem to je. Teď jsem jen reagoval na pár pseudo výhod oproti ostatním, které tady řada členů zdůrazňuje, a mohl bych pokračovat.Ještě nám něco napiš... Teď třeba o dědovo primkach...10 let šly i blbý PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 ramone si tak říkám proč ty nám to sem píšeš? chceš abysme je nekupovali nebo kupovali orienty nebo si jen myslíš že o tom všichni víme uplný ho\/no a kupujem si to protože nevíme co s penězma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 (upraveno) Prachy prehazuju vidlema a ženský vyháním ode dveří :-) Upraveno 2. října 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 a kupujem si to protože nevíme co s penězma? Proč si je teda kupujem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Rolex robil dobre hodinky v casoch ked ostatni,... no proste ked ostatni este tak dobre hodinky nerobili. Rolexky boli dobre aj ked trochu drahsie tool hodinky a ti kto dobre hodiny potrebovali, nevahali si za kvalitu priplacat. To povedomie ludom zostalo do dnes aj v casoch, ked casio za liter znesie vo vacsine ohladov viac nez ludska ruka a ak nahodou neznesie, tak sa lahko kupi nove,.... Cokolvek drahsieho je dnes uz len o MI no a Rolby maju vdaka vyssie uvedenemu MI stale vysoko. Rolby si kupujeme 1.) lebo maju vysoke MI2.) ak nas omrzia, dobre sa predavaju lebo viz 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Mě teda příjde, že takové Navitamery od Breitlingů mají MI daleko vyšší než Rolex, který vetšina mudlů ani nepozná, poněvadž se málo leskne a bliští Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Přesně... Reálnej MI zvlášť u plecháčů se blíží nule... Na ruce si jich málo kdo všimne a že by to malé, nevýrazné nic mohl být slovutný Rolex nikoho neznalého nenapadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Nepliest si MI s KI (Kolotociarsky Index). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Přesně... Reálnej MI zvlášť u plecháčů se blíží nule... Na ruce si jich málo kdo všimne a že by to malé, nevýrazné nic mohl být slovutný Rolex nikoho neznalého nenapadne...No to by som netvrdil, je to spolu s Daytonami asi najznámejší model, a design kopiruje množstvo vyrobcov, i tych lepších. Ani ani malé mi neprídu tak akurát Ale nerevú ako brajtle, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) No to by som netvrdil, je to spolu s Daytonami asi najznámejší model, a design kopiruje množstvo vyrobcov, i tych lepších. Ani ani malé mi neprídu tak akurát Ale nerevú ako brajtle, to je pravda.Tady pak přichází fakt, že množství lidí vůbec netuší, že to co nabízí řada jiných výrobců je klon submarinerů... Upraveno 4. října 2016 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Pokud bych měl použít porovnání s auty pak Rolex by byl asi Passat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Pokud bych měl použít porovnání s auty pak Rolex by byl asi Passat.Spíš stříbrná octávka v kombajnu. Samozřejmě dýzl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Pokud bych měl použít porovnání s auty pak Rolex by byl asi Passat.Spis BMW 3 - ne uplnej zebrak, odladena technika, ale prakticky masovka. Passat je Tag Heuer, vidim analogii mezi ETA stroji a spolecnymi koncernovymi motory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Hosi kam vy na to chodite:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 To spíš je jako Mercedes ne? Každej ví že to je luxusní, že to stálo nejmíň jako barák, a že to jsou nejlepší auta pro ty, co mají prachy... Přitom je to jen o trošku lepší než Pašík s ETOu a zároveň existuje skupinka lidí co si kupují 30 let staré modely a pochvalují si, jak je to lepší než dnešní produkce... BMW je spíš Breitling a Tag bude Audi chce to nové vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 tak to ja mel vcera k obedu colcannon a kolega si dal lasagne se spenatem ! Tak sem tak premejslel proc on si tvl nedal to samy co ja a dneska me tak trosku napadlo, ze si v temer 35ti muze zrat co chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Prosím o objasnění souvislosti mezi machrindexem rolexek a zvratkovýma kašičkama pro bezzubé irské důchodce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 No tak az bude v CR nosit rolady take percento uzivatelov, ako jazdi striebornou kombajn oktavkou TDI, tak tu Rolex urcite otvori fabriku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se