Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Dobře Ramone, jenom k tomu dodám, že Vostoky za 1.500 kaček maj doporučenej servisní interval taky 10 let, takže v tom to nebude.

Já vím že o tom to není, taky jsem už několikrát řekl o čem to je. Teď jsem jen reagoval na pár pseudo výhod oproti ostatním, které tady řada členů zdůrazňuje, a mohl bych pokračovat.

Ještě nám něco napiš... Teď třeba o dědovo primkach...

10 let šly i blbý PS2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rolex robil dobre hodinky v casoch ked ostatni,... no proste ked ostatni este tak dobre hodinky nerobili. Rolexky boli dobre aj ked trochu drahsie tool hodinky a ti kto dobre hodiny potrebovali, nevahali si za kvalitu priplacat. To povedomie ludom zostalo do dnes aj v casoch, ked casio za liter znesie vo vacsine ohladov viac nez ludska ruka a ak nahodou neznesie, tak sa lahko kupi nove,.... Cokolvek drahsieho je dnes uz len o MI no a Rolby maju vdaka vyssie uvedenemu MI stale vysoko.

Rolby si kupujeme

1.) lebo maju vysoke MI

2.) ak nas omrzia, dobre sa predavaju lebo viz 1.

Odkaz ke komentáři

Přesně... Reálnej MI zvlášť u plecháčů se blíží nule... Na ruce si jich málo kdo všimne a že by to malé, nevýrazné nic mohl být slovutný Rolex nikoho neznalého nenapadne...

No to by som netvrdil,  je to spolu s Daytonami asi najznámejší model, a design kopiruje množstvo vyrobcov, i tych lepších.  Ani ani malé mi neprídu tak akurát :) 

Ale nerevú ako brajtle, to je pravda. 

Odkaz ke komentáři

No to by som netvrdil, je to spolu s Daytonami asi najznámejší model, a design kopiruje množstvo vyrobcov, i tych lepších. Ani ani malé mi neprídu tak akurát :)

Ale nerevú ako brajtle, to je pravda.

Tady pak přichází fakt, že množství lidí vůbec netuší, že to co nabízí řada jiných výrobců je klon submarinerů... Upraveno uživatelem lloffass
Odkaz ke komentáři

To spíš je jako Mercedes ne? :) Každej ví že to je luxusní, že to stálo nejmíň jako barák, a že to jsou nejlepší auta pro ty, co mají prachy... Přitom je to jen o trošku lepší než Pašík s ETOu a zároveň existuje skupinka lidí co si kupují 30 let staré modely a pochvalují si, jak je to lepší než dnešní produkce... BMW je spíš Breitling a Tag bude Audi :clap: chce to nové vlákno

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...