mondeo2 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) Tý vole, kráso bomba.Do toho bych taky šel, to je super vzpomínka. ta zem se pak blížila kurva rychle. Upraveno 9. května 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Byl to obrovský zážitek a dobrej stresík :-) je srandovní, jak se člověk chová, na konci nemůžu ani mluvit a hlavně jsme chtěl říct úplně něco jiného, hi hi hi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Tvl Afri hustý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Moc pěkný Afri, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Až teď jsem se podíval na to video a vážně super Afri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Hezkypěkně Afri, kdybych byl malý fakan chtěl bych tě mát v postýlce místo plyšového medvídka, ta nafouklá huba je naprosto boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Afri super zážitek, gratuluju , já bych na to asi neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 (upraveno) Jop kluci, byla to parádička, doporučuji Na prd je, že jsi jdu za pár dní dělat kurz a chci skákat sám, až tak mě to chytlo Na prd proto, že mladá moc nesouhlasí a rafli jsme se... No, aby řeč nestála, a vzpomněli jsme si na heslo joutůb, tak si dáme druhé videjko, vlastně kvůli kterému jsem zakládal tohle vlákno - RSA, highest bungee in 2010 - 216m (jo a sledujte kluka, jak se mu líbí Tágy, asi nějákej Chronomagor ) Upraveno 12. května 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Super, hezky to maj kluci zajištěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Nechápu, že ještě žije .... já teda v jeho věku neměl problém riskovat na motorce, ale toto je víc... respekthttp://www.youtube.com/embed/L62faWn-sa8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Moc pěkně se na to kouká Nechápu, že ještě žije .... já teda v jeho věku neměl problém riskovat na motorce, ale toto je víc... respekthttp://www.youtube.com/embed/L62faWn-sa8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Afri dost dobry! Pekne si uzivas zivota...kdyz clovek muze, tak by mel! Na bungee jsem nikdy nemel odvahu. Ta dira tam je pekelna! Ale na vojne jsem si aspon skocil. Sice zadny volny pad, klasika na zadrzku, z nakych 800 metru...ale zato rovnou sam Ale jak zminujes tu rec po doskoku, ten adrenalin cloveka uplne zblbne. Pri prvnim skoku s nama sel i nas novy velitel roty, taky na jeho prvni. Sli jsme ve stejne varce a jak uz jsem byl dole a vymotaval se ze snur, dopadal zrovna i on. Malem mi dopadl na hlavu, tak tak jsem uhnul. A jak dopadl, hulaka na me "tak co pi.o?" A ja na nej "super pi.o!!!" Oba huby od ucha k uchu, ruce jsme si podali, po zadech poklepali. A to jsme se predtim, ani potom nemeli zrovna v lasce. Ale tahle chvilka, ten zazitek a ten adrenalin, nas v tu chvili spojili, tak se na nejakou vojnu nehralo...aspon tech par okamziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Ale na vojne jsem si aspon skocil. To jste měli jenom jeden seskok? Kde jsi vojančil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Chrudim. Skoku bylo vic, ale všechny na zadrzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Aj psy milujú adrenalín! A tento to rozsekal, hoši a holky :-) http://9gag.tv/p/aK1qzy/the-worldn-first-wingsuit-base-jumping-dog-you-expect-whisper-dinner-dean-potter?ref=jfs F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Po tom lítání na padáku sem hodím něco lehčího , na Dalešické přehradě jsme měli minulý víkend lanovku ze skály, 45 metrů nad vodou, dlouhá kolem 350 metrů, moc hezká vyhlídková jízda, na Kienovu houpačku už jsem se nedostal, ta čeká na příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Kdo by si chtěl zdarma vyzkoušet kratší trasu (cca150metrů) a nižší převýšení, může u Olympie v Olomouci až do konce prázdnin. Dceři se to včera moc líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Kolega se vrátil z Norska, no, taky vcelku příjemné čerpání adrenalinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Wow. To je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se