Bells Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Dnes jsem mel moznost srovnat meho Type R a jeho nastupcem. Projev aut je samozrejme dosti jiny, ale rachot to byl solidni Waw vypadá libově, standardně bych řekl, že modrá s červenými detaily bude šílená, ale ono je celé to auto tak šílené, že se mi to i líbí. Ten vzhled je fakt nekompromisní, takže očekávám, že přesně u tohoto Civica budou jasně dané dva tábory, jedni kterým se neskutečně hnusí a druzí, kterým se líbí, nic mezi tady asi nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak díky za názory - jsou asi zprofanované všude a bude na nich něco pravdy... Ano u A6 dělá problémy vzduchový podvozek (ale v jakém autě nedělá) a u BMW 5xx dělá problémy mezinápravový diferák. No takže nakonec je "nejspolehlivější" ve čtyřkolce ten koncern :-) "obyčejné" Subaru doma neprojde, tak by ta spolehlivost i benzínové motory šly.Ještě jsem zvažoval jednodušší A4 allroad, ale obávám se, že to zase už bude malé (zatím jsem pořádně nezkoušel). Prostě benzínová Mazda 6 lehce jetá by byl ideál, ale ty nejsou...Ta A4 Allroad je pěkná, ale cena je nesmyslná. A4 je fajn právě spíš v dieslu a to buď 2.7 nebo 3.0 na to každý pěje chválu. Sice to má taky svoje mouchy, ale co nemá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Ja vedel, ze se ozves .no když jsi mi tak nahrál tak jsem smečoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak díky za názory - jsou asi zprofanované všude a bude na nich něco pravdy... Ano u A6 dělá problémy vzduchový podvozek (ale v jakém autě nedělá) a u BMW 5xx dělá problémy mezinápravový diferák. No takže nakonec je "nejspolehlivější" ve čtyřkolce ten koncern :-) "obyčejné" Subaru doma neprojde, tak by ta spolehlivost i benzínové motory šly.Ještě jsem zvažoval jednodušší A4 allroad, ale obávám se, že to zase už bude malé (zatím jsem pořádně nezkoušel). Prostě benzínová Mazda 6 lehce jetá by byl ideál, ale ty nejsou... Tak třeba tahle vypadá z fotek hodně slušně https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/16871656?goFrom=list Allroad má smysl, jen pokud pravidelně jezdíš horší terén. Se sněhem si poradí i obyč quattro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak třeba tahle vypadá z fotek hodně slušně https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/16871656?goFrom=list Allroad má smysl, jen pokud pravidelně jezdíš horší terén. Se sněhem si poradí i obyč quattro. Asi sem měl víc rozvést specifikaci auta, co hledám... Za 640k je ojetá Mazda blbost (když novou bych měl za 690k, ikdyž se slabšim 2.0, který bohatě stačí).Ale hlavně to musí být kombik a bohužel auto, co nebude mít podvozek u země - Mazdy maj ten podvozek dostatečně vysoký, ale i normální 3er / 5er už je mon nízký. Jak jsou na tom standardní Audi (ať už quattro nebo předohrab) nevím. Proto vybírám raději ty svedlé kombíky - 4x4 je pak fajn bonus. A A4 allroad s 3.0TDI by se mě osobně líbil asi nejvíc, ale jsem psal - obávám se, že rodině to bude po té starší Mazdě 6 kombi malé.Měl jsem totiž 330d e91 a to bylo pro rodinu jednak malé (a nejde jen o kufr) a fakt nízké (s M-paketem...) Takže sem si ho jako rodinné auto místo Mazdy nechat nemohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Waw vypadá libově, standardně bych řekl, že modrá s červenými detaily bude šílená, ale ono je celé to auto tak šílené, že se mi to i líbí. Ten vzhled je fakt nekompromisní, takže očekávám, že přesně u tohoto Civica budou jasně dané dva tábory, jedni kterým se neskutečně hnusí a druzí, kterým se líbí, nic mezi tady asi nejde Já když tu modrou viděl poprvé, tak se mi líbila, ale je hodně taková alá Subaru. Červenou na autech zas tak nemusím, takže bych šel do bílé, ta je super. Ale obecně je pravda, že ten vzhled je tak vulgární, že ho prostě musíš milovat a nebo na tebe bude moc "tunerský", nic mezi není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Asi sem měl víc rozvést specifikaci auta, co hledám... Za 640k je ojetá Mazda blbost (když novou bych měl za 690k, ikdyž se slabšim 2.0, který bohatě stačí).Ale hlavně to musí být kombik a bohužel auto, co nebude mít podvozek u země - Mazdy maj ten podvozek dostatečně vysoký, ale i normální 3er / 5er už je mon nízký. Jak jsou na tom standardní Audi (ať už quattro nebo předohrab) nevím. Proto vybírám raději ty svedlé kombíky - 4x4 je pak fajn bonus. A A4 allroad s 3.0TDI by se mě osobně líbil asi nejvíc, ale jsem psal - obávám se, že rodině to bude po té starší Mazdě 6 kombi malé.Měl jsem totiž 330d e91 a to bylo pro rodinu jednak malé (a nejde jen o kufr) a fakt nízké (s M-paketem...) Takže sem si ho jako rodinné auto místo Mazdy nechat nemohl. Dle tvého popisu bych se koukal po SUV. Třeba CRV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Dle tvého popisu bych se koukal po SUV. Třeba CRV? Na všechna možná SUV už jsem koukal... dětem se nejvíc líbila zde zmiňovaná CX-5. Ale nějak v tom nevidim přidanou hodnotu - snad jen snadnější manipulaci s dětma v té vyšší stavbě auta a pak ten pocit "nadřazenosti" v řízení. (a to nemyslim blbě) Ale tuhle kategorii jsem prostě zavrhnul. Jako staří M-B ML350 by bylo koupitelné, ale pak ty náklady...Už nebudu otravovat, snad něco vymyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Chlapi, všechno má mouchy, všechno se se.re, všechno to jsou křápy a proto nemá smysl to řešit, když není štěstí ani Mazda nebo Toyota nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Chlapi, všechno má mouchy, všechno se se.re, všechno to jsou křápy a proto nemá smysl to řešit, když není štěstí ani Mazda nebo Toyota nepomůže Honda is love, Honda is life! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak už jezdíme, paráda, učím se znovu řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak už jezdíme, paráda, učím se znovu řídit paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jaky mate nazor na Subaru Levorg?...zatim vyckavam kam spadnou ceny do jara... bere me vzhled, pry super podvozek, rizeni, na moje jezdeni mi vyhovuje i preplnovana benzinova malorazka, dokonce i ta bezstupnova prevodovka by mi asi vyhovovala. Jake ten model muze mit negativa? Jak je na tom subaru ve spolehlivosti a servisnich nakladech ve srovnani s koncernem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jaky mate nazor na Subaru Levorg?...zatim vyckavam kam spadnou ceny do jara... bere me vzhled, pry super podvozek, rizeni, na moje jezdeni mi vyhovuje i preplnovana benzinova malorazka, dokonce i ta bezstupnova prevodovka by mi asi vyhovovala. Jake ten model muze mit negativa? Jak je na tom subaru ve spolehlivosti a servisnich nakladech ve srovnani s koncernem?Na to se názory různí. Já mohl do servisu Subaru nosit půl výplaty a furt to bylo málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Chlapi, všechno má mouchy, všechno se se.re, všechno to jsou křápy a proto nemá smysl to řešit, když není štěstí ani Mazda nebo Toyota nepomůže To je pravda někdy má člověk štěstí na kus a jindy se podělá všechno i modelu který kraluje jako nejméně poruchovy :-) Máme s manželkou skoro stejný motor v koncernech a zatím co já jsem na to až do 320 tis. km ani nesahnul tak u manželky už jsou ve 160 tis. vyměněné dva vstrikovace, další dva se budou muset vyměnit, odešlo už asi pět různých čidel a podle servisu to vypadá, že se budou muset vyměnit přední ramena a to teda nevím, že by s tím manželka jezdila nějaký terén :-) Servisak se vždycky směje a říká, to víte no Škodovka. Přitom mezi lidmi kolují urban story, že má Superb kvalitu jako Phaeton nebo už jsem slyšel i o zpracování jako BMW :-) Na obhajobu Superba musím říct, že má opravdu hodně prakticky řešený interiér a zavazadlový prostor. Ty novější Passaty jsou v tomhle o poznání horší. Teď jsem se byl dívat na starší B7 a zjistil jsem, že v zadní loketní (prostřední) opěrce není držák na pití. Vzhledem k tomu, že v autě často vozím dcerku a kolikrát i neteř na výlety je to blbý. Nevím jestli to je nějaká příplatková výbava, ale ve starém Passatu tyhle držáky normálně v opěrce jsou. Upraveno 13. září 2016 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak díky za názory - jsou asi zprofanované všude a bude na nich něco pravdy... Ano u A6 dělá problémy vzduchový podvozek (ale v jakém autě nedělá)..v Lexuse LS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Popravdě ani u citronu jsem na to neslyšel nějaký hrozný story, spíš naopak. C5 na vzduchu by mě jako rodinný auto neuráželo, ale do toho výběru pravda moc nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Tak jsem najezdil amerikou cca 100km a musím říct, že na 40 let staré auto je to pěkné svezení. Podvozek je měkčí a žehlí lépe nerovnosti než S-klasse W221, taky tomu přispívají i pneu 225/75 R15, motor na rovinkách není prakticky slyšet a když se přidá plyn, zaburácí laděné výfuky. Řízení je hodně jemné a posilovač netuhne jako u dnešních aut, takže při vyšších rychlostech to udržet na úzké silnici plných aut není bez cviku žádná sranda. Je fakt, že si člověk musí zvyknout na tu šílenou plochu haupny před sebou, která má plochu 4m2 , ale zase to není takový obr, na první pohled to tak vypadá, ale v porovnání s ostatními auty to není taková hrůza i když délka 5.8 metru je prostě znát. Spotřebu nevím, ale 15-17 litrů (což tvrdil i předchozí majitel) to bude, záleží kde a jak se pojede, ale na 7,5 l motor to není žádná hrůza a na 100l nádrž se rozumná vzdálenost ujede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Hele ono se to toronado nakonec mezi oktavkama normalne ztrati :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Josefe a jak na to koukaji ostatni lidi? Nejake zajimave reakce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se