Pavelpu27 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 No, hlavně u spousty velkých elektronů se to s dotahováním nesmí přehánět. Já vždycky v pneuservsu pozorně kontroluju, že to dotahujou momentovým klíčem na 130 Nm a ne tou hydraulickou pistolí.
TomcatCZ Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2016 Nikdy sem to neresil, v servisu prezuju a jezdim..
misoo Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Uz par dni mi robi radost tato kraska...
Xenomorfus Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 ........ Jak už jsem napsal, i přes moje přání to všichni dotahujou jak hovada a ještě vedou chytrý řeči jak to musí být pořádně. ...... Tak to je pech, ja mam asi stesti na dobre lidi v pneuservisech. Za poslednich 6 let ve dvou pneuservisech vzdy dotahuji kola momentakem.
bizzydko Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Ja jazdim na najrychlejsom aute na svete.Sluzobné VW Polo 1.2 TSI 77kw Highline Hadajte kam idu usetrene peniaze z benzinu a servisu ? Sent from my iPhone using Tapatalk
Bells Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Uz par dni mi robi radost tato kraska... Ola la, krása veliká pane, i když se teď s pouze FR cítím trošku degradovaně Ne už jsem zvyklý, stejně mě zastiňuje i soused, který má taky Cupru, akorát ST a samozřejmě si dělám srandu, nejsem závistivec, Cupra je skvělá a mít vyšší rozpočet, tak bych neváhal a šel do ní taky, denně koukám na tu sousedovu a slintám.
misoo Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Dakujem za pochvalu Suhlasim, cupra je skvele auto
M3maniac Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Ja jazdim na najrychlejsom aute na svete.Sluzobné VW Polo 1.2 TSI 77kw Highline Hadajte kam idu usetrene peniaze z benzinu a servisu ? Sent from my iPhone using TapatalkDo Primok ?
bizzydko Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Do Primok ? Hehe Sent from my iPhone using Tapatalk
Melly Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Uz par dni mi robi radost tato kraska... S tím bych se docela chtěl svézt :-)
Vítek75 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Nejlepší auto na ježdění je firemní :-). Hromada běžných starostí odpadá.
Jeremy Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Hmm, to je objev! Jdu si to zapsat někam..
DavidLC Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Vítek chtěl napsat asi : Nejlepší auto na ježdění V TERÉNU je firemní FÁBIE :-). Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem DavidLC
misoo Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) S tím bych se docela chtěl svézt :-)Dik za pochvalu Konecne dorazili zimaky (OZ Superturismo LM) Neviem ci ich nenecham aj na leto... :/ Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem misoo
misoo Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Vítek chtěl napsat asi : Nejlepší auto na ježdění V TERÉNU je firemní FÁBIE :-).Tak tak, najlepsie terenne auto je sluzobne auto!
Bells Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Dik za pochvalu Konecne dorazili zimaky (OZ Superturismo LM) Neviem ci ich nenecham aj na leto... :/ Vypadají fakt libově, dobrá volba a možná bych se i přiklonil k tomu létu taky, protože ty originální Seaťácké jsou zrovna u Cupry nic moc, takové řekl bych moc uhlazené, to už jsou hezčí ty, které se dávají na FR, ale to je pouze můj názor, každopádně ty OZ sportovní vzheld potrhují mnohem lépe.
misoo Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 dik za nazor. tiez si myslim, ze tie OZ tomu dodavaju trochu testosteronu (ktorého ma opticky cupra dost malo)
VasekN Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 V poslední době Seat dělá poměrně pěkný auta. Ještě pár let zpět byla ta produkce strašidelná :-)
Bells Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 dik za nazor. tiez si myslim, ze tie OZ tomu dodavaju trochu testosteronu (ktorého ma opticky cupra dost malo) Naprosto souhlasím, auto jako takové je to krásné, ale když je to ostrá verze, tak by tak i měla pořádně vypadat. Tentokrát to v Seatu zbytečně moc uhladili, tuplem když vezmu, jak vypadají konkurenční hothatche, ale zase na druhou stranu to nemusí být vždy na škodu, vypadá nenápadně a nebýt nápisu na kufru, tak podle mě půlka lidí ani neví, že je to cupra, auto nijak zbytečně neprovokuje a člověk má alespoň klid
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se