Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, hlavně u spousty velkých elektronů se to s dotahováním nesmí přehánět. Já vždycky v pneuservsu pozorně kontroluju, že to dotahujou momentovým klíčem na 130 Nm a ne tou hydraulickou pistolí.

Odesláno

........ Jak už jsem napsal, i přes moje přání to všichni dotahujou jak hovada a ještě vedou chytrý řeči jak to musí být pořádně. ......

Tak to je pech, ja mam asi stesti na dobre lidi v pneuservisech. Za poslednich 6 let ve dvou pneuservisech vzdy dotahuji kola momentakem. 

Odesláno

Ja jazdim na najrychlejsom aute na svete.

Sluzobné

VW Polo 1.2 TSI 77kw Highline

Hadajte kam idu usetrene peniaze z benzinu a servisu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Uz par dni mi robi radost tato kraska... :)

Ola la, krása veliká pane, i když se teď s pouze FR cítím trošku degradovaně :) Ne už jsem zvyklý, stejně mě zastiňuje i soused, který má taky Cupru, akorát ST a samozřejmě si dělám srandu, nejsem závistivec, Cupra je skvělá a mít vyšší rozpočet, tak bych neváhal a šel do ní taky, denně koukám na tu sousedovu a slintám.

Odesláno

Ja jazdim na najrychlejsom aute na svete.

Sluzobné

VW Polo 1.2 TSI 77kw Highline

Hadajte kam idu usetrene peniaze z benzinu a servisu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Do Primok ?  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Vítek chtěl napsat asi : Nejlepší auto na ježdění V TERÉNU je firemní FÁBIE :-).

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno (upraveno)

S tím bych se docela chtěl svézt :-)

Dik za pochvalu :)

Konecne dorazili zimaky (OZ Superturismo LM) ;) Neviem ci ich nenecham aj na leto... :/

a0d3b71c17b7ae428f6b31f49ec98cbe.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Vítek chtěl napsat asi : Nejlepší auto na ježdění V TERÉNU je firemní FÁBIE :-).

Tak tak, najlepsie terenne auto je sluzobne auto! :D
Odesláno

Dik za pochvalu :)

Konecne dorazili zimaky (OZ Superturismo LM) ;) Neviem ci ich nenecham aj na leto... :/

Vypadají fakt libově, dobrá volba a možná bych se i přiklonil k tomu létu taky, protože ty originální Seaťácké jsou zrovna u Cupry nic moc, takové řekl bych moc uhlazené, to už jsou hezčí ty, které se dávají na FR, ale to je pouze můj názor, každopádně ty OZ sportovní vzheld potrhují mnohem lépe.

Odesláno

dik za nazor. tiez si myslim, ze tie OZ tomu dodavaju trochu testosteronu (ktorého ma opticky cupra dost malo)

Odesláno

dik za nazor. tiez si myslim, ze tie OZ tomu dodavaju trochu testosteronu (ktorého ma opticky cupra dost malo)

Naprosto souhlasím, auto jako takové je to krásné, ale když je to ostrá verze, tak by tak i měla pořádně vypadat. Tentokrát to v Seatu zbytečně moc uhladili, tuplem když vezmu, jak vypadají konkurenční hothatche, ale zase na druhou stranu to nemusí být vždy na škodu, vypadá nenápadně a nebýt nápisu na kufru, tak podle mě půlka lidí ani neví, že je to cupra, auto nijak zbytečně neprovokuje a člověk má alespoň klid :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...