Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak říkáš, na semaforech, když člověk potřebuje přejet do jiného pruhu, na asfaltu to podhrábne, ale slušně to zrychlí i při předjíždění, samozřejmě, bavíme se o rychlostech do 80km, pak je to už out. Tesla S je samozřejmě úplně jinde, ta dělá 3,5s 0-100km/h.

Odesláno

Já se bavím o městském provozu tedy zrychlení 0-50km/h, nevím z jakých čísel kdo vychází, ale je to přibližně 2,5s z 0-50 km/h.

však ty čísla co jsem psal byly pro eGolf kopírovaný z nějakýho článku. Z 0-60 Km/h je 4,2 s aspoň to je ofiko uváděná hodnota....

Odesláno (upraveno)

Lamiczka: To je možný, že to vychází z nějakých průměrných hodnot, já s tím jezdím každý den, tak vím, jak to jezdí, bohužel stejně budu u řady lidí, kteří v tom nikdy neseděli demagog... Na druhé straně nový e-Golf má vyšší výkon o cca 15kW, tak to bude ještě zajímavější.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Jozef: ale ty demagog si. To ze mas pocit ze to ide lepsie ako 3l diesel nic nemeni na fakte ze nejde.

Cize 0-60kmh: A5 3.0tdi = 2.7s, eGolf = 4.2s.

To je husty rozdiel ze?

A aby si nevravel ze pre teba je dolezitejsie 0-50kmh, nasiel som si data aj pre toto zrychlenie.

0-50kmh: A5 3.0tdi = 2.2s, eGolf = 3.3s.

Nik ti neberie ze sa v tom vozis a je to ovela lepsie ako Sko v ktorom sa tiez vozis. Ale vynasas tu nezmyselne sudy na zaklade pocitu, pricom tieto veci su meratelne. Kapisto?

Odesláno

Hodně holek při sexu ma pocit jako by jim tam skočil pes i s boudou, přitom jim tam pes s boudou neskončil, je to jen pocit a ten není měřitelný a nikomu se nadá říkat jaký má mít z čeho pocit

Odesláno

Určitě jo, jen co bude k dispozici. Je to větší, dojezd bude o něco delší než starší eGolf, ale zase kratší než nový eGolf. Infotainment ioniq mi přijde lepší než v eGolfu, dá se tam daleko lépe plánovat cesta, myslím, že tam je profil řidiče  apod.

Odesláno

Ale je to teda neskutečně ošklivý, přijde mi to, nebo se výrobci předhánějí, kdo udělá hnusnější alternativní zrůdu? VW na to šlo alespoň trošku chytře, EV auto udělali z normálního a úspěšného modelu, což jim určitě z části zajistí, že se bude prodávat.

Uff začínám mít s auty vážně problém, poslední dobou mi vadí skoro každá rádoby vychytávka a design, takže budu nejspíš až do smrti jezdit nějakými starými střepy :) 

Odesláno (upraveno)

Ode dneška můj nový pracovní společnik.Rozpolcené dojmy malinko ale budiž...

Takže 4*4 2,0TDi s tatarskýma RZ a nějakou tou výbavou navic.Co mě dost překvapilo tak to že to nemá slot na CD ale na flashku.Budou mi dost chybět zadní park asistent a co mě vadi už ted je že střední panel je fakt neštastně vymyšlený jelikož to tlačí do pravé nohy a v neposlední řadě dolejvání každých 7 tisic km močuvky.

Plusy: dobrý výhled z vozu,šestikvalt,propracované připojení mobilniho telefonu.

Časem nechám v servisu vypnout start stop.Strašnej opruz!!!

Je to poprve v životě co mám auto od novoty.Zvláštní pocit.Mám jakoby respekt z řizení,dávam hodně pozor.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odesláno

Co je propracované připojení mobilního telefonu?

Jinak nový je nový :-)

Dokaze zobrazit i jmeno volajiciho. Narozdil od handsfree Subaru (napr moje Lego 2013), ktere je v tomto tragicke a umi jen cisla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já tady už nějaký týden sleduji ty debaty kolem elektro aut a různé testy, dojmy a zkušenosti. Pepo, Tobě díky za test Golfu, bylo to zajímavé počtění a myslím, že bys měl pokračovat, ale já jsem eko-tupoň a za 1,1M si raději koupím Golf R, respektive Cupru, respektive Megane RS.  A když budu chtít jezdit na pohodu, tak lehce jeté E-classe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...