Happy88 Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Cauvec, mám dotaz na majitele Lexusu, pokud se tady nějací nacházejí (předpokládám, že jo, když sou tady samí fajnšmekři [emoji16]).Kam jezdíte na pozarucni servisy? Pořád do autorizaku nebo máte nějakej jinej overenej a spolehlivej servis, ideálně Brno a okolí? Zvazuju přesun z C&K do idauto, ale možná se najde ještě něco lepsiho. Dikec za tipy Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk
DavidLC Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 S Idauto určitě chybu neuděláš (dle pavlčové drbárny) :-) Ohledně těch olejů,je vždy na každém,co si z těch internetů vyčte.Pak jen dát na selský rozum ;-)
tmoris Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Long Life. Nejvýše 12 měsíců nebo max 15.000 km od této první výměny.Ok diky. Budu to hrat na jistotku
pavel23 Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 To je právě to, co se tu ze zkušenosti snažíme rozporovat, jinak katalogově to tak samozřejmě je. Viděl jsi někdy motor po třech výměnách oleje po doporučených 30 tisících km? Já asi dva, v dezolátním stavu. Ty ostatní už měli polámané kliky...Motor jsem neviděl, ale čtu o tom dost a osobně měním ve sve octavii po 15 tis.km. Motor je srdce auta. Do hospody nechodím tak dopřeju autu na Passatu mám 310tis.km a jede super. Takže za mě max 15 tisic.km. Nebo 1 rok.
colommbo Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 tmoris: Přístup a informace prodejce mě velmi mile překvapuje a dřívější výměnu oleje u nového motoru bych doporučil i bez toho. A dál jak píšou kolegové, na dlouhé (byť manuálem doporučené) intervaly se vy... LL olej s výměnou po 30tis.km ano, ale jen v případě, že je auto najede za pár měsíců na dlouhých štrekách, pak to má smysl. Jenže kdo tak jezdí...
Mechac Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 (upraveno) Ja zatim jen menim desticky, pneu, oleje a filtry. Navic podle zahranicnich diskusnich for by nas s Lexusem snad zadnej servis ani nemel cekat, ne? :-D Cauvec, mám dotaz na majitele Lexusu, pokud se tady nějací nacházejí (předpokládám, že jo, když sou tady samí fajnšmekři [emoji16]).Kam jezdíte na pozarucni servisy? Pořád do autorizaku nebo máte nějakej jinej overenej a spolehlivej servis, ideálně Brno a okolí? Zvazuju přesun z C&K do idauto, ale možná se najde ještě něco lepsiho.Dikec za tipyOdesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Upraveno 15. července 2017 uživatelem Mechac
Marfael Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Nová Honda Acord, pěknej vůz, ale ten předek...Něco tam chybí ne? :-) Mezi znakem a spoilerem chybí ještě něco namontovat, ne?:-)) Mně to přijde nedodělané... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 (upraveno) Marfael: mame nejaky odkaz? Dnes jsem to hledal a nic jsem nenasel. Dekuji Upraveno 15. července 2017 uživatelem tano
Marfael Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 (upraveno) Jen z novinek https://www.novinky.cz/auto/443607-nova-honda-accord-ma-v-zakladu-motor-o-objemu-1-5-litru.html Ale je to teda pro US trh, ale předpokládám, že to dojde i k nám... Upraveno 15. července 2017 uživatelem Marfael
tano Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Budeme doufam, ze dojde i k nam a jestli bude verze combi. Jinak ta 1,5 ve mne nebudi az tak duveru, ten 2,0 by byl urco lepsi. Uvidime...
Liqid Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Jo, chybí tam SPZ, tu si obvykle montuje až majitel
Lamiczka Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Taky doufám, že udělají to samý co s novým modelem Civic. Pokud by byl i kombík, bylo by hodně o čem uvažovat, jinak by asi zůstal favorit subaru levorg Jen co jsem četl, tak v USA zrušili 6 válec a nahrazen bude právě 4 válcem s turbem, ale recenze ty motory chválí...
tmx Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Asi doufate marne. Honda se rozhodla nekonkurovat nemcum a pokud vim tak Akord se pro Evropu nepripravuje.http://www.auto.cz/honda-accord-evrope-konci-definitivne-85396
tano Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Ale tato informace je stara 2 roky, muze se neco zmenit, ne?
Marfael Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 SPZ není kde uchytit, to bych musel dát na hmoždinky Prostě tam zapomněli dát dát ještě kus masky :-))
tmx Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Ale tato informace je stara 2 roky, muze se neco zmenit, ne? Muze, ale sance je mala.
Marfael Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Problém je, že v ČR rozhoduje cena, takže prodejnost těchto vozů, a všeobecně japonských je u nás v jednociferných % číslech, poněvadž jsou řádově o desítky % dražší, než evropské automobilky. U nás na to není trh a ještě dlouho nebude. Ne proto, že tu nejsou peníze, ale proto, že... Doplňte si sami, mám klidnou odpočinkovou sobotu:-)
DavidLC Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Tak dražší až tak snad ne,ale jsme nejspíš malý a specifický trh... Ale jinak souhlas...
Happy88 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Odesláno 15. července 2017 Ja zatim jen menim desticky, pneu, oleje a filtry. Navic podle zahranicnich diskusnich for by nas s Lexusem snad zadnej servis ani nemel cekat, ne? :-DNa to se spoliham [emoji3] pocitam taky jen s rutinni roční návštěvou olej, filtry atd. Ale u 6 let staryho auta mě ten autorizak přijde uz zbytečnej asi. Jediný co mě trochu mrzí, že kontrolu hybridního ústrojí jinde než v tom autorizovaným servise neudělají. Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se