alex09 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Ahoj hoši, mám takovej dotaz, kdyby někdo věděl...pořídil jsem si posunovadlo na dobu určitou (pánové v jedné továrně na auta mi totiž při objednávce vozu oznámili, že nějak před Vánocema to bude vyrobený ) - Fabia 2011 1.2 HTP 44kw CHFA, vrácený po leasingu, celou dobu jezdilo k AD. Teď můj dotaz, dvě věci, které mi přijdou divný- na volnoběh to pocitově kolísá v otáčkách (ale otáčkoměr se nehýbe) a celkově vibruje s celým autem. To si vysvětluju tím, že to je tříválec. Ale nikdy jsem v jiném neseděl, tak nedokážu porovnat.- na volnoběh pozhasínají světla a podsvětlení displeje palubního počítače - prostě kolísá intenzita, která jde ruku v ruce s tím kolísáním motoru.Co by to mohlo být? Alternátor davá jiný napětí, který kolísá? Mám v plánu to dát do servisu, ale jestli si to tam nechaj, tak zase budu odkázanej na motorku a mě se už nechce moc zmoknout A taky bych do toho servisu už šel s nějakou představou, co by to mohlo být. Díky moc.
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Celý to má souvislost s bodem 2: je tam dynamo eště ze spartaka, proto zhasínaj světla a votáčky kolísaj, protože motor to dynamo neutáhne.
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Celý to má souvislost s bodem 2: je tam dynamo eště ze spartaka, proto zhasínaj světla a votáčky kolísaj, protože motor to dynamo neutáhne.možná by bylo dobře si nejdřív zjistit rozdíl mezi dynamem a alternatorem než zase napíšeš nějakou pitchovinu
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 možná by bylo dobře si nejdřív zjistit rozdíl mezi dynamem a alternatorem než zase napíšeš nějakou pitchovinuDobře Miloši.
Návštěvník YPO Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 možná by bylo dobře si nejdřív zjistit rozdíl mezi dynamem a alternatorem než zase napíšeš nějakou pitchovinujá to měl .... je tam dynamo ..... pohání ho klínovej řemen ..... buď je volnej řemen, nebo zapečený dynamo ..... dynamo stojí stovku ..... akorát je to blbě přístupný, musí se to zvednout heverem
decebal Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 Tak teď jsem napjatej jak rozvodový řetěz. Dynamo nebo alternátor... ?
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) Jéžiš já to myslel jako prdel. Samozřejmě je tam alternátor. Ale u dynama v závislosti na otáčkách kolísá výstupní napětí (= pozhasínávají světla), což jsem vtipně vysvětlil tím, že to dynamo ten slabej motor jakože neutáhne. Takže proto to jako všechno kolísá. Ha-ha-ha. To je ponížení todle. Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem Zmizík
alois Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 na ten FORD mohu doporučit seriozního pána kousek od Prahy - více po SZ pokud je zájem
Dominik17 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Kolegove, jake jsou Vase zkusenosti se servisem Porsche v Brne? Pripadne ti z Vas, kteri jsou z Moravy a jezdi touto znackou, kde servisujete? Bratislava/Viden?
schipe Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Zalezi jake konkretni zkusenosti myslis. Celkove pristup prodejce a servisu super. Pokud chces podrobnosti, tak klidne napis SZ.
KFL Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 (upraveno) Tak dlouho jsem rikal, ze nase dalsi rodinny auto bude benzin v manualu, az jedu zitra vyzvednout naftu v automatu. A co je nejhorsi, automat je multitronic, neboli CVT, kterez proklinam odjakziva. Utechou budiz, ze jde o darek pro zenu k narozkam a jde o auto z nasi firmy, takze ho znam (i ridice) odjakziva. Takze tu vlastni sebezradu nejak preziju . Jinak A4 Avant 2.0 TDI, 2013, 130kw, 68 tkm. Upraveno 17. srpna 2017 uživatelem KFL
Tuki Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 I po roce a půl vlastnictví se pořád těším na každý víkend co ji můžu vytáhnout z garáže a projet se na okreskách
Murphy97 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Tak dlouho jsem rikal, ze nase dalsi rodinny auto bude benzin v manualu, az jedu zitra vyzvednout naftu v automatu. A co je nejhorsi, automat je multitronic, neboli CVT, kterez proklinam odjakziva. Utechou budiz, ze jde o darek pro zenu k narozkam a jde o auto z nasi firmy, takze ho znam (i ridice) odjakziva. Takze tu vlastni sebezradu nejak preziju . Jinak A4 Avant 2.0 TDI, 2013, 130kw, 68 tkm.Predsudky sem, predsudky tam, Karlos, a jestli tam byla slusna cenovka a historie kterou znas, tak se s tim zase da ty tri roky zit, ne?:-)
KFL Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 Tuki: Juchu, dalsi Mko! Krasavice! Murphy: Jj, tenhle safe nakup je vzdycky nejvetsi motivaci .
Mechac Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 To se ti nedivim, jak je boule na kapote, aby se tam ten motor vesel, tak je to vzdycky v poradku :-) I po roce a půl vlastnictví se pořád těším na každý víkend co ji můžu vytáhnout z garáže a projet se na okreskách
Sweden Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 I bez boule na kapotě si jí užívám každým dnem ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se