panedge Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Ty jo Calibra, můj vlhkej sen kdysi v mládí spolu s 300ZX skončil jsem s 240SX tenkrát . . .Muj taky.Nevzpominam si na jiny auto,ktery by se mi takovejch let libilo.To byl fakt vymakanej design.
jankoxxx Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Nedělní projížďka s mazlíkem. A trochu seznamování se kam až můžu. V terénu nádhera limitem jenom pneu.mm, na tento model sa pozeram velmi rad. ma to vsetko co by som chcel.. len teda budem musiet este zamakat trochu viacej
wawrik Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Nedělní projížďka s mazlíkem. A trochu seznamování se kam až můžu. V terénu nádhera limitem jenom pneu.Keď som si kúpil offroad ja a učil som sa na ňom v teréne, skúsený kamarát mi povedal "To auto ti dovolí oveľa viac, ako tvoj strach." A má pravdu. Najmä, čo sa týka náklonov
TLD Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 wawrik, ja nesnasim odklonenou cestu na kluzkem povrchu, snad jeste vic nez naklon...ten pocit, kdyz to zacne utikat... :
spiderer Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Mazlík je umytej a obrandovanej chronomagem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavelpu27 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Přátelé, dneska jsem nechal udělat servis na Accordu, prošel STK a jen co ho umyju a vyluxuju, budu ho dávat do prodeje. Když jsem v tom jel ze servisu, bylo mi všelijak. To auto jsem si fakt oblíbil a bude mi chybět. Škoda, že honda nemá nástupce.
Jan Procházka Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Ja si včera pořídil tohodle prcka. Už se těším na jaro! Austin Mini. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Moc pěkný přibližovadlo! A má pneu Sibiř :-)))
Rodkopf Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Ja si včera pořídil tohodle prcka. Už se těším na jaro! Austin Mini. Super, vítej do klubu! Doporučuji menší klikaté okresky, dá se dobře vyblbnout. Dřívější model? Více foto.
spiderer Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 A má pneu Sibiř :-)))Sibir i Snow, jsem si je tam nechal podepsat vsechny
Hasňa Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Tak 'gazik Lesní správy' je doma. Na beskydskou zimu jsme více méně připraveni. Ještě to je třeba hodit na zimní Nokiany. K tomu zabudovaný nový snímač přímo od tvůrce té kytary, Huberťáka. Celkem úspěšné pondělí.
Murphy97 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Me se ta barva docela libi.Tak at dobre slouzi!
Igicz Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Hasňo super! Barva se mi taky líbí. Těš se na přiměřené množství sněhu. Možná tě někdy problikne modré Lego:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wagoneer Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Hasňo, pěkně! Vítej do klubu.. :-)
jankoxxx Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tak teda vela kilometrov zelam aj ja. Bral si dvojliter alebo 1,6? Ja furt neviem ci XV alebo outback..
Vit Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 reproduktor je v palubovce. RS to má taky tak... Tady je návod jak to vypnouthttp://www.autoforum.cz/zivot-ridice/kde-se-bere-umely-zvuk-motoru-v-autech-vw-skody-ci-seatu-a-jak-se-ho-zbavit/ U Octavie RS to řeším tak, že si nastavím jízní režim Individual a v něm dám vše na Sport, kromě zvuku motoru.
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mě to nějak nevadí... Nejvíce je to slyšet kolem 2k otáček a pak normál. Dá se s tím žít
brownwld Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Mame doma XV s doulitrem a 1.6 bych nebral...Jak je to atmosfera, tak to nema ve strednich otackach moc kroutak a je potreba to pro predjizdeni dost tocit. Pocitove to imho ma diky tomu min nez 150k, ale ma to máma na jezdeni, takze s tim stejne dvakrat nezavodi.Jinak s XV spokojenost.
African Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 Venku strašný počasí, tak aspoň uklízím toho našeho pracanta, opravdu haldu místa má ale ten Outlander :-) Ale ten bordel, všude čokoláda, papírky, strop pomalovanej, Kriste pane, nové auto nepřichází v úvahu dokud bude smečka malá..to bych psychicky nedal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se