Karussell Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Libový éčko... jak se s tím vůbec jezdí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Ta dlouha kapota je brutal sexy. Kam se hrabou nozky dlouhonohe modelky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 V 2. 7. 2018 v 9:51, Karussell napsal: Libový éčko... jak se s tím vůbec jezdí?normalne, po silnici.. nee, vpoho, neni to moc tvrdy, je to trochu houpavy, ale ne zas jak stara amerika, tahne to pekne, zvuk to ma peknej, trikvaltovej automat dost kope. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco70 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 No jó, to je jiná liga. Proti tomu je Miatka low cost zábava :-) Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Slibuju že s 508 už dám pokoj, ale testy Rasťo Chvály jsou pro mě TOP :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Pak si musíš dát na zadek tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Tolik ody na pezot, jeste ze nejsme v petrolhead vlakne :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 V 2. 7. 2018 v 18:34, honzyk napsal: Slibuju že s 508 už dám pokoj, ale testy Rasťo Chvály jsou pro mě TOP :-) se s tim nese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Holanďani to mají pěkně vytuněné, gril kdykoliv, kdekoliv... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Milášek dostal letní střechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 (upraveno) Já si konečně udělal radost a dokoupil kola, tady před a po (první foto ilustrační)....prostě, kola dělají auto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. července 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 To mas ruzny. Pro me treba dela auto muzika a tichy chod. Ostatni je mi celkem volne a kola nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 V 3. 7. 2018 v 16:29, African napsal: Holanďani to mají pěkně vytuněné, gril kdykoliv, kdekoliv... :-)S těmito holanďanami v autech z 80 tých, co si vozí na střeše obrácené vozíky a různé harampádí, se tu snad roztrhl pytel. V Opavě jich bylo mitnulý týden skutečně více jako much. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Bylo jich cca tisíc. http://www.carbagerun.nl/zomer-editie-2018/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Jop, to budou oni, co to je za akci? Chrochtat moc neumím... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Hmm, dík za link.Původně se to jevilo jak náplavy na dovolené.Vypadá to jako bussines se zážitky, ujeď ve staré káře co nejdál a nasbírej během cesty co nejvíc bodů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Něco o turbuhttp://www.auto.cz/serial-turbodmychadla-problemy-turbem-89703?utm_source=facebook&utm_medium=dave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 V letních sexy šatičkách.Mám ho už 3/4 roku a pořád mě moc baví. Ani 911 turbo mě tolik nebavilo.Je to snad jediný auto, který se dá upravit podle přání. Od plážový buginy bez dveří, střechy a čelního skla, přes vozidlo pro každý den až po auto na hory včetně pásů na sníh až po monstrum šplhající po skalách. Kola 32" až 40", lift do 5", různé druhy nárazníků, blatníků, světel a doplňkových světel, Několik druhů hard topů, velké množství soft topů v různých barvách. Spousty dalších doplňků. Každý si může vymazlit auto podle toho co se mu líbí a na co ho bude používat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 V 21. 7. 2018 v 18:28, Dali napsal: V letních sexy šatičkách.Mám ho už 3/4 roku a pořád mě moc baví. Ani 911 turbo mě tolik nebavilo.Je to snad jediný auto, který se dá upravit podle přání. Od plážový buginy bez dveří, střechy a čelního skla, přes vozidlo pro každý den až po auto na hory včetně pásů na sníh až po monstrum šplhající po skalách. Kola 32" až 40", lift do 5", různé druhy nárazníků, blatníků, světel a doplňkových světel, Několik druhů hard topů, velké množství soft topů v různých barvách. Spousty dalších doplňků. Každý si může vymazlit auto podle toho co se mu líbí a na co ho bude používat. To je super, ze zachovali takovou variabilitu. Moc me nenapada, u ktereho dalsiho auta se da neco podobneho delat ( pokud nepocitam GAZ, Nivu a sikovne ruske rucicky s autogenem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Dobře si s ním hraješ, vypadá skvěle, se ani nedivím, že tě tak baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se