Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

V 2. 7. 2018 v 9:51, Karussell napsal:

Libový éčko... jak se s tím vůbec jezdí?

normalne, po silnici.. :) nee, vpoho, neni to moc tvrdy, je to trochu houpavy, ale ne zas jak stara amerika, tahne to pekne, zvuk to ma peknej, trikvaltovej automat dost kope.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Holanďani to mají pěkně vytuněné, gril kdykoliv, kdekoliv... :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Já si konečně udělal radost a dokoupil kola, tady před a po (první foto ilustrační)....prostě, kola dělají auto

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

V 3. 7. 2018 v 16:29, African napsal:

Holanďani to mají pěkně vytuněné, gril kdykoliv, kdekoliv... :-)

S těmito holanďanami v autech z 80 tých, co si vozí na střeše obrácené vozíky a různé harampádí, se tu snad roztrhl pytel. V Opavě jich bylo mitnulý týden skutečně více jako much.

Odkaz ke komentáři

V letních sexy šatičkách.

Mám ho už 3/4 roku a pořád mě moc baví. Ani 911 turbo mě tolik nebavilo.

Je to snad jediný auto, který se dá upravit podle přání. Od plážový buginy bez dveří, střechy a čelního skla, přes vozidlo pro každý den až po auto na hory včetně pásů na sníh až po monstrum šplhající po skalách.

Kola 32" až 40", lift do 5", různé druhy nárazníků, blatníků, světel a doplňkových světel, Několik druhů hard topů, velké množství soft topů v různých barvách. Spousty dalších doplňků. Každý si může vymazlit auto podle toho co se mu líbí a na co ho bude používat.

Odkaz ke komentáři

V 21. 7. 2018 v 18:28, Dali napsal:

V letních sexy šatičkách.

Mám ho už 3/4 roku a pořád mě moc baví. Ani 911 turbo mě tolik nebavilo.

Je to snad jediný auto, který se dá upravit podle přání. Od plážový buginy bez dveří, střechy a čelního skla, přes vozidlo pro každý den až po auto na hory včetně pásů na sníh až po monstrum šplhající po skalách.

Kola 32" až 40", lift do 5", různé druhy nárazníků, blatníků, světel a doplňkových světel, Několik druhů hard topů, velké množství soft topů v různých barvách. Spousty dalších doplňků. Každý si může vymazlit auto podle toho co se mu líbí a na co ho bude používat.

To je super, ze zachovali takovou variabilitu. Moc me nenapada, u ktereho dalsiho auta se da neco podobneho delat ( pokud nepocitam GAZ, Nivu a sikovne ruske rucicky s autogenem :) )

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...