Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

mám radost. Sice to zas bude kasička, ale když ono to tak pěkně jede

Co tomu je, že to vezes na platu?
Odesláno

Nemels uz jednoho MInika? Si neco vybavuju zes ho vydrazil na ebay nebo tak neco :D

Ale mozna se pletu...

jo měl, jsem se ožral na firemní akci a ráno jsem měl Coopera u Bodamskýho jezera. Rok jsem s ním pojezdil a prodal. Poježdění to bylo skvělý, tak jsem pořídil o něco novějšího.

Odesláno (upraveno)

mám radost. Sice to zas bude kasička, ale když ono to tak pěkně jede

Moc pekne, take jsem nad nim uvazoval, ale co jsem slysel pribehy na tento Peugeot-Mini motor, tak jsem dal od minika ruce pryc, ale treba budes mit stesti. Co mi utkvelo v hlave od kamose - cisteni karbonu skorapkama clovekem nekde v Hradci Kralove, vymena svicek ci co podbehem kola, preventivni vymena rozvodoveho retezu a napinaku, chcipani motoru po nastartovani za studeneho pocasi, problemy s odvetravanim motoru, uniky oleje z motoru, uniky oleje z turba... ale jizdne motokara. Kamos rikal, ze i pres vse, co do nej vrazil a jak ho mel rad, ze ho se ztratou prodal. A ze nektere motorove veci konzultoval i v peugeotu, ze pry vedeli vice nez v bmw. Ze pokud chci ostreho minika, ze mam vzit tu predchozi verzi.

Treba mel ale smulu na kus/serii, protoze je spoustu kusu, ktere jezdi bez problemu. Takze preju co nejmene problemu! Urcite mas vse nastudovane, jinak by sis prece nechal verzi od Bodamskeho jezera:-)

Upraveno uživatelem kudrnac
Odesláno

No, tak něco podobnýho taky čekám. Auto má 150 na tachometru a přestože jsou v techničáku psaný jako předchozí majitelky dvě ženský, nepředpokládám, že by to byly nějaký důchodkyně s klidnou nohou. Je tam komplet nová hlava, termostat a rozvody jsem nechal udělat dneska. Uvidíme

Serou se všechny auta, i ta předchozí generace byla slušná kasička

Odesláno (upraveno)

No, tak nova hlava je dobra, alespon je to ciste. Se divim, ze pritom neudelali ty rozvody rovnou, kdyz uz to meli dole...

Od zakarbonovani tomu pry nepomuze ani verva a tak po 50t. km to pry je dobre udelat ocistu znovu. Ty nejhorsi strasaky uz mas ale vyreseny ;-)

Ono je to smutny, ze tahle generace mini motorove neda ani 100t. bez problemu (vymena rozvodu). Jako chapu, ze rozvodove remeny se obecne meni take, ale ty retezy zkratka drive byvaly u bmw dozivotni...

Tato generace je vzhledove povedena, ale ty problemy jsou uz tak proflakle, ze pak muze byt problem tuto generaci mini i nasledne prodat...

Kazdopadne preji po vyreseni preventivnich veci hodne radosti za volantem! A hod sem obcas nejakou fotku!

Upraveno uživatelem kudrnac
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jako novej Golf me designove tolik nebral, ale holt asi zalezi na vkusu. Tesil jsem se na GTI. https://www.auto.cz/novy-volkswagen-golf-gti-oficialne-ma-180-kw-a-doplnuji-ho-i-naftove-gtd-a-hybridni-gte-133464

No, bohuzel asi zbytecne, ten predek se proste designove moc nepovedl... Verim ze to bude opet etanol hot hatch tridy, ale...

Odesláno

Někdy názor musí dozrát. Uvedu příklad, aktuální Passat se mi ze začátku taky nelíbil a dnes bych ho upřednostnil před superbem, který naopak se mi líbil a líbí. Ale...

Odesláno

Měnili jsme s  otcem (já jen čuměl) olej v Yarisovi, od výroby tam byl 0w20 a dával jsem tam teď po 1800km 5w30, nechápu, že ta 0w20 dokáže nějak mazat, je to voda, nedá se poradně ani odečíst olej na měrce, protože všechno steče :)

Odesláno

Elnino nechci ti kazit radost ale keramika jsou vyhozeny penize. Ja jsem to taky pochopil ale bohuzel po dvou aplikacich.

Je to jen tah na koncoveho zakaznika...

Odesláno

Elnino nechci ti kazit radost ale keramika jsou vyhozeny penize. Ja jsem to taky pochopil ale bohuzel po dvou aplikacich.

Je to jen tah na koncoveho zakaznika...

Muzes to nejak vysvetlit?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...