Gustaf Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Hlavně od zítra si nikdo ani nikam nezajede vyjma práce, domova a definovaných míst.se ješte neví,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 se ješte neví,ne? Ví jen řeší zda od pondělí rána nebo úterý rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Posimtě už se to vííí, už se to říííkááá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 (upraveno) Yes, servis jede.... sice max 30lidi vcetne zakaznika, ale je to ok Upraveno 15. března 2020 uživatelem Somalec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Přesně, odvoláváme, co jsme slíbili a slibujeme, co jsme odvolali... https://zdopravy.cz/vlada-zrusila-modre-zony-zakazala-autoskoly-servisy-mohou-fungovat-44686/?fbclid=IwAR3bWZJDvk5EeLEooDiEbXrJGGX7XEGtvrpWdiIswwQY1G0f6mhpOM0chjY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tvl tak ja dal patek vecer CLS na olej prevodovky a zitra to ma vecer byt k vyzvednuti a takhle mi tam to auto uvezni kua. auto ti nechají před servisem a kličky pod kamenem....v kliduSuper. Ktery ze to byl servis? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Cau. Tak jsem dneska prezul, umyl, vyluxoval... Ale zbyva mi jeste udelat strecha na cabriu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám koupeny tohle: https://www.cabrio-shop.cz/udrzba-strechy/impregnace-textilni-strechy/1516819092-303-fabric-convertible-top-care-kit.htmJak cistic tak tu impregnaci. Na netu to byl nejvice chvalenej produkt na plateny strachy. Mate nekdo tip jak to nejlepe pouzivat? jak cistite/impregnujete vy?Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 ahoj, má tu niekto ALFU spider 916 ? uvažujem o kúpe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Cau. Tak jsem dneska prezul, umyl, vyluxoval... Ale zbyva mi jeste udelat strecha na cabriu. IMG_8953.JPG Mám koupeny tohle: https://www.cabrio-shop.cz/udrzba-strechy/impregnace-textilni-strechy/1516819092-303-fabric-convertible-top-care-kit.htmJak cistic tak tu impregnaci. Na netu to byl nejvice chvalenej produkt na plateny strachy. Mate nekdo tip jak to nejlepe pouzivat? jak cistite/impregnujete vy?Diky.hele, hlavně bych s vyjížďkou ještě počkal, ať ti z té střechy neudělají lidi ústenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Romane, ještě k tomu oleji ... já jezdím Volvem, mám poslední S80 a měním olej taky po 10.000km, je to spíš zvyk, jinak 15.000km úplně v pohodě. Jezdím teď dost dálky, nechávám zahřát a klasicky chladit, žádná prasárna. Kamarádovi jeho 3.2 (benzín) bere litr na 5.000km, což mi přijde dost, ale zase jezdí i město. U Tvojí M3 bych se nedivil, že si něco polkne mezi výměnami. Akorát "olej na minimu" mi nějak nevychází na litr za 10.000km. Takže litr, dva, podle stylu jízdy asi v normě, ale otázkou je, kolik to polklo Tobě, pokud to hlásí minimální hladinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Ide o to, ako jazdíš.Keď som potreboval dať Prešov - Praha za málo, tak mi BMW svojho času cuclo aj liter a pol na tej trase. A to som normálne nedolieval medzi výmenami nič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 I já dolívám na Golfu 7 1.6 tdi 77kw tak 0,5-1 litr na cca 15tisic. Jezdím především dálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 To jsou starosti ... Ja jsem na fordim 1.6TDCi musel řešit pribejvani oleje v motoru ( redi se naftou pri castem vypalovani DPF) olej dolejt je v pohodě, takhle se musí měnit celá napln Odesláno z mého Redmi Note 6 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Kluci: je to normální dolejvat litr oleje během najetých 11 tisic km? Včera to na mě skočilo když jsem se vracel z Chrudimi.No na emku v rezimu skakacka kolem baraku a sem tam čočka to normálni je. Co není normální u takového auta jezdit 12 nebo 15.000 km na olej. Tedy pro mě, pro spoustu lidí ovšem je normální jezdit LL interval na emkových strojích. Ono záleží v jakem režimu s tím jezdíš, jestli denně do práce 8 km a 8 km zpět a pak ještě kaufland nebo děti ze školky, nebo dálkové nebo jen víkendovka. Pokud takové auto mám rád tak výměna max po 10.000 km. Já měním u takových aut standartně po 5-8 tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Staré emka e36, e46 mi nikdy nevzaly olej, tedy něco ( minimum ) si vzaly , ale to už musely dostat fest za uši. V normálním režimu od výměny do výměny , ale to se bavím o výměně po 5-8 tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Sedma ( f01) jezdí od výměny do výměny ( max 15tkm ) z 90% dálkové a to má na hrbu skoro 340tkm, původní turbo i motor i tlumiče i každej čep :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Když mi prasknul na 2.0 TFSI válec a na něm a dalším ještě i kroužky, tak mi to žralo cca 1l/1000km, jinak dle stylu tak 1l na 5-7tis km. Nechat v motoru 12-15tis km stejný olej je asi dost škoda, ale ono to je spíše otázka stylu jízdy, než motoru a modelu auta. Mám kolem více lidí, co mají silnější motory a stejně s tím jezdí "na spotřebu", tak i oleje to asi moc nežere a ještě i tak jim přijde 1l/10tis km moc a jdou s tím do servisu. Tam se pak doví, že výrobce uvádí, že to může být až 1l/3000km a tedy je vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Sedma ( f01) jezdí od výměny do výměny ( max 15tkm ) z 90% dálkové a to má na hrbu skoro 340tkm, původní turbo i motor i tlumiče i každej čep :-)To uz tam mas dost natoceno ted jsem to pocital, ze jsou to 3 roky cos me v tom vezl Brno-Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Universal-export Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 (upraveno) Sedma ( f01) jezdí od výměny do výměny ( max 15tkm ) z 90% dálkové a to má na hrbu skoro 340tkm, původní turbo i motor i tlumiče i každej čep :-)z mé zkušenosti 740d jsem na 10 000km nedoléval nic, ježděna jen město sem tam výlet,ale u 750iL to byla jiná káva :-D ta uměla litr na 1000 km když se s ní jezdilo ostřeji . M3 e46 jsem měl a olej nežrala a to se s ní jezdilo slušně řečeno,velmi ostře... w221 S500 mezi výměnama ani deci S450 to samé ani deci, a teď poskočíme, F12 na 5000 km výměně šla až na minimum, Carrera 4S 2017 na 7000km výměně až na minimum, E60 m5 na 8000 výměnně jednou dolito 1litr. S Coupe 63 amg, při velké zátěži bralo podle mě 6 dcl na 1000 km, dle mercedesu to je normální,o dochlazování motoru si myslím svoje :-D Upraveno 19. března 2020 uživatelem Universal-export Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 (upraveno) Slusnej seznam!! No nic, ja jdu sbirat vicka z petflasek, akorat prohlizim mobile.de, tak je potreba setrit Upraveno 19. března 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se