African Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 před 14 minutami, antitomas napsal: African: no, uz je to fakt dlouhy. A nejhorsi bylo zjisteni, ze se mezitim zvysil budget a kolegove uz si muzou objednat Raptora Aj, to naštve, ale na druhou stranu jde o krásné problémy
cluzoe Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 Tak ja čakám už štvrť roka a ešte budem neviem koľko... Náhodou nemá niekto známosť v Nitre LR ak je tam možnosť zatlačiť (číslo mam) na oplátku viem v škodovke pomôcť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 V 5. 2. 2022 v 13:33, cluzoe napsal: Tak ja čakám už štvrť roka a ešte budem neviem koľko... Náhodou nemá niekto známosť v Nitre LR ak je tam možnosť zatlačiť (číslo mam) na oplátku viem v škodovke pomôcť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co jsi vybral za motorizaci? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lloffass Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Chlapci, nenašel by se někdo z Ostravy nebo okolí, kdo by mi půjčil a "ostravské jarňáky" (26.2. - 5.3.) příčníky na střechu na Mazdu CX-5? Jedeme na lyže, potřebuji nahodit rakev, v dubnu půjde auto dále do světa, tak se mi moc nechce kupovat příčníky na auto, které za 2 měsíce prodám...
moco Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Když už je tu řeč o horách.... Dojedu do Krkonoš (Velká Úpa - hotel Atlas) bez řetězů?
Prochy68 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 Když už je tu řeč o horách.... Dojedu do Krkonoš (Velká Úpa - hotel Atlas) bez řetězů?Je to na hlavnim tahu. Jestli nebude apokalypsa tak jo.
Dokusan Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Odesláno 6. února 2022 před 3 hodinami, cluzoe napsal: D250 AWD 3.0l 6valec MHEV Mám stejnej motor. Objednával sem 11/2020, probíral 1.5.2021. Najeto něco málo přes 20k km a zatím bez problémů. Dnes jsou dodací lhůty delší. Obzvlášť pro určité kombinace vybav.
Tomak Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Tak jsem po mnoha letech pořídil nový vůz Mazdu 6 s ještě poctivým atmosférickým 2,5 litrovým motorem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shaggy Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Super. 6ku mam v hladaciku ako nastupcu mondea. Uz len vyhrat v sportke...
African Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 před 44 minutami, Tomak napsal: Tak jsem po mnoha letech pořídil nový vůz Mazdu 6 s ještě poctivým atmosférickým 2,5 litrovým motorem Fešák
exBURN Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Už to začíná . Po 4 měsících nasazená baterka, start na brnk a předla jak kotě. Jak kdybych jí odstavil včera.
M3maniac Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Dneska v tom. Miluji tu barvu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
uff Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Tomak: Parada, za me jasna volba. Jen teda koukam, ze za ne chteji docela raketu. Byla to skladovka nebo jsi musel cekat? Dostal jsi nejakou % slevu? Ja vyjednaval CX30 tchanovi a oproti koncernu, kde umim 14-17% jsem byl dost zklamanej... exburn: Docela brzy, ale nenecham se o vikendu zahanbit
xbraj19 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Odesláno 9. února 2022 Ja jsem na Šestku s 2.5 cca tři roky zpátky dostal slevu jenom 5% a to ještě přes známost. A čekali jsme na ni cca 6 měsíců.
TLD Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Odesláno 10. února 2022 Vcera jsem taky vytahnul dedka at se trosku prohreje. Ten motor je super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Odesláno 10. února 2022 Taky se letos chystám, že vytáhnu starouše ven. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se