Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 14 minutami, antitomas napsal:

African: no, uz je to fakt dlouhy. A nejhorsi bylo zjisteni, ze se mezitim zvysil budget a kolegove uz si muzou objednat Raptora 🙈

Aj, to naštve, ale na druhou stranu jde o krásné problémy :D

Odesláno

Tak ja čakám už štvrť roka a ešte budem neviem koľko...

Náhodou nemá niekto známosť v Nitre LR  ak je tam možnosť zatlačiť :) (číslo mam) na oplátku viem v škodovke pomôcť

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
V 5. 2. 2022 v 13:33, cluzoe napsal:

Tak ja čakám už štvrť roka a ešte budem neviem koľko...

Náhodou nemá niekto známosť v Nitre LR  ak je tam možnosť zatlačiť :) (číslo mam) na oplátku viem v škodovke pomôcť

Co jsi vybral za motorizaci?

Odesláno

Chlapci, nenašel by se někdo z Ostravy nebo okolí, kdo by mi půjčil a "ostravské jarňáky" (26.2. - 5.3.) příčníky na střechu na Mazdu CX-5? Jedeme na lyže, potřebuji nahodit rakev, v dubnu půjde auto dále do světa, tak se mi moc nechce kupovat příčníky na auto, které za 2 měsíce prodám... 

Odesláno

Když už je tu řeč o horách.... Dojedu do Krkonoš (Velká Úpa - hotel Atlas) bez řetězů?

Odesláno
Když už je tu řeč o horách.... Dojedu do Krkonoš (Velká Úpa - hotel Atlas) bez řetězů?
Je to na hlavnim tahu. Jestli nebude apokalypsa tak jo.
Odesláno
před 3 hodinami, cluzoe napsal:

D250 AWD 3.0l 6valec MHEV

Mám stejnej motor. Objednával sem 11/2020, probíral 1.5.2021. Najeto něco málo přes 20k km a zatím bez problémů. Dnes jsou dodací lhůty delší. Obzvlášť pro určité kombinace vybav. 

Odesláno

Tak jsem po mnoha letech pořídil nový vůz Mazdu 6 s ještě poctivým atmosférickým 2,5 litrovým motorem  

Odesláno
před 44 minutami, Tomak napsal:

Tak jsem po mnoha letech pořídil nový vůz Mazdu 6 s ještě poctivým atmosférickým 2,5 litrovým motorem 

Fešák 👍

Odesláno

Tomak: Parada, za me jasna volba. Jen teda koukam, ze za ne chteji docela raketu. Byla to skladovka nebo jsi musel cekat? Dostal jsi nejakou % slevu? Ja vyjednaval CX30 tchanovi a oproti koncernu, kde umim 14-17% jsem byl dost zklamanej... 

exburn: Docela brzy, ale nenecham se o vikendu zahanbit

Odesláno

Vcera jsem taky vytahnul dedka at se trosku prohreje. Ten motor je super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...