Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, nickie napsal:

že by @Honza.manta ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nene. Já když, tak originál.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

wawrik, jj, nova maska a radio a snad do toho daj i 2.8 4 val a mozna hybrid. Jinak porad stejne. Ja ted menil svetla a tu novou masku uz muzes koupit. Me se stara libi vic. 

A LC 250 se me libi moc. Bral bych ho jako auto pro rodinu hned :)

Odesláno
před 1 hodinou, TLD napsal:

A LC 250 se me libi moc. Bral bych ho jako auto pro rodinu hned

Já taky, keď bude hybrid na trhu tak pol roka-rok, aby sa vychytali úvodné problémy, tak mi na Islande nahradí terajšiu RAVku. Veď aj vonkajšie rozmery to už má ako kilo. Vnútri to síce taká obývačka nebude, ale 7 sedadiel to má a menšie ako súčasná 150 by to snáď byť nemuselo...

Odesláno
před 3 hodinami, zceyee napsal:

Tak teď nevim jestli to bylo jen kvůli fotce nebo konečně někdo kdo se nebojí  si auto umazat. :D

Kdepak, mě to právě baví ho brát tam, kam podle mě patří, tj. lesní cesty, polňačky, hory. Na přehnané leštění mě moc neužije.
Se mi hrozně líbí, že dopoledne auto neudělá ostudu na jednání, odpoledne se popasuje s rozbitou cestou lesem a kempováním a všude vypadá přirozeně. 🙂

Odesláno
před 3 hodinami, TLD napsal:

Hele,doklepavat s peknym kilem neni zas tak spatny ne😉

Tak ne,máš recht, jde o to kdo se dřív rozsype 🙂  a možná i já 😀

Odesláno

Super, pěkný křížení náprav a celkem auta. Byl jsem v zimě s tímhle Jeepem v Itálii a co to vyjelo jsem žasnul i kámoš co měl Q8 jen čuměl a to ji našetří. Myslel jsem, že jsi ho vrátil? Jak jsi to tedy s reklamací vyřešil?

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, pavel23 napsal:

Super, pěkný křížení náprav a celkem auta. Byl jsem v zimě s tímhle Jeepem v Itálii a co to vyjelo jsem žasnul i kámoš co měl Q8 jen čuměl a to ji našetří. Myslel jsem, že jsi ho vrátil? Jak jsi to tedy s reklamací vyřešil?

S reklamaci to nedopadlo v podstatě nijak. Já chtěl prachy zpět /jiný vůz a oni, že závada se neprojevuje (přes x mejch videí)... Soud trval rok a půl a nerozhodl nic. Nakonec jsme se dohodli na mimosoudním vyrovnání, kdy uznali, že závada na voze je, vrátili 1/3 ceny a já řekl, že to kvůli tomu dál reklamovat nebudu 😄

bylo to pětkrát ve dvou různých Jeep servisech po dobu skoro roku a půl a nikdo nebyl schopen ne, že odstranit, ale ani zjistit příčinu...

Upraveno uživatelem mAra_

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...