Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dneska přijel soused s testovackou Torrese...no, je to taková Jeep-landcruisro-mitsubisho splacanina, ale celkově to nepůsobí úplně blbě....

IMG_20230829_184435.jpg

IMG_20230829_184418.jpg

IMG_20230829_184649.jpg

IMG_20230829_184515.jpg

IMG_20230829_184545.jpg

IMG_20230829_184522.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Jako takhle fejkovat uložení rezervního kola na 5. dveřích ... komu tím prospějete? Max pouliční lampě při nacouvání. 🙂

Odesláno

Spíš než inspirovaný přírodní rezervací Torres del Paine bych napsal přesně jak píše Gustaf, inspirovaný Jeepem, Micinou a Toyotkou....na ten volant už se víc chujovin opravdu nevešlo-----mě se to nelíbí tedy ani trochu.

Odesláno

Jj, zadek jen opravdu divnej, s tou tornou na rezervu. A přitom je krásně uložena v kufru pod deklem. Btw, kufr velikostne nic moc. No říkal, že ještě dotáhne Rextona...tak jsem zvědavěj 

Odesláno
před 4 minutami, Gustaf napsal:

A přitom je krásně uložena v kufru pod deklem.

Plnohodnotná či dojazdová?

Inak kopec offroadov s nadrozmernými pneumatikami, kde sa rezerva nikam nezmestí, má na mieste kolesa na piatych dverách fešácky box na vercajg alebo kompresor alebo tak něco. Nemá tam ten SY niečo podobné? Aspoň nejakú skrinku prístupnú zvnútra alebo čo...

Odesláno

Mě by spíš překvapilo, kdyby Ssangyongf vyrobil něco pro běžného středoevropana nevýstředního (byť i tohle se může někomu líbit a třeba Korando je poměrně umírněných tvarů), ale tohle do jejich produkce naprosto zapadá.

Odesláno

Budu cca dva měsíce čekat na nové auto a staré už bude pryč. Nevěděli byste, prosím, o něčem vhodném, jak to vyřešit? Půjčení? Operák? Ten není na tak krátkou dobu, ne...?

Odesláno

:D To nepůjde, všichni svoje auta potřebují. Potřebuju s tím jezdit každý den do práce. Půjčovna mi přijde dost drahá, tak jsem si právě říkal, jestli někdo z vás neví o něčem lepším...

Odesláno

Tata se bude zbavovat skoro 20 let stareho Fordu Galaxy. Chce ji dat do srotu, ale jeste dva mesice bude slouzit. Akorat v ni prosim nebourej, prisli bychom o clena fora …

Odesláno
před 23 hodinami, geometr napsal:

Mě by spíš překvapilo, kdyby Ssangyongf vyrobil něco pro běžného středoevropana nevýstředního (byť i tohle se může někomu líbit a třeba Korando je poměrně umírněných tvarů), ale tohle do jejich produkce naprosto zapadá.

Ja si myslim, ze ten Rexton (aktualni) tohle relativne splnuje, prijde nejmin vystredni (v tom Ssangyong smyslu) z jejich rady

Odesláno
před 1 hodinou, H-B napsal:

Ja si myslim, ze ten Rexton (aktualni) tohle relativne splnuje, prijde nejmin vystredni (v tom Ssangyong smyslu) z jejich rady

Jo, za mě je Rexton důstojné auto a sám bych ho pojezdil s rodinkou. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...