Xenomorfus Odesláno pátek v 07:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 07:42 Zimni idylka... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno pondělí v 07:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:00 Po dvou měsících spokojenost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno pondělí v 08:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:05 Před hodinou, Dokusan napsal: Po dvou měsících spokojenost. mám rovnaké pocity po roku a pol a 50tisícoch km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno pondělí v 08:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:26 (upraveno) V 18. 12. 2024 v 10:07, EpsteinBarr napsal: jj, ten motor (ak sa nemylim) ladilo BMW s Toyotou (ta ho dava do Supra) a je zakladom pre M-kove modely. A skutocne nemam problem s cerveny polom otacok a ani s cislami nad 200 Akoze nie zeby som sa nedostal nad 10, ale su to desatiny. Já jsem teda prošel jak N55 v M235i a M2, tak B58 v 340i RWD F30, 340i xDrive F30 a M440i xDrive G22 a s dlouhodobým průměrem při běžném užívání jsem měl problém se dostat pod 10l, spíše byl průměr 10-12l. Ano, podařilo se dostat i pod 10, ale to už musela být defenzivní jízda. Každopádně jsou to nejlepší motory, které jsem kdy měl. Upraveno pondělí v 08:27 uživatelem 1kubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno pondělí v 09:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:54 před 2 hodinami, Dokusan napsal: Po dvou měsících spokojenost. Minulý týden jsem si na tebe vzpomněl a chtěl se zeptat na dojmy:-)) Sám jsem si nějakou dobu zvykal na přechod ze 195 kw na 127 kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno pondělí v 10:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:44 před 3 hodinami, Dokusan napsal: Po dvou měsících spokojenost. před 2 hodinami, rado74 napsal: mám rovnaké pocity po roku a pol a 50tisícoch km před 48 minutami, Igicz napsal: Minulý týden jsem si na tebe vzpomněl a chtěl se zeptat na dojmy:-)) Sám jsem si nějakou dobu zvykal na přechod ze 195 kw na 127 kw Otázka na všechny majitele, když to tu čtu. Jak teda hodnotíte ten motor v Outbacku? Je to ok, nebo na hraně? Hlavně když to naložíte lidma a kufr věcma. Chápu, že kvality toho auta jsou jinde a láká mě (jako hlavní rodinné). Ale zatím jsem v něm nejel a ty ohlasy na jízdní dynamiku jsou různé. Staticky jsem si to auto prolezl u prodejce a leží mi v hlavě dost… Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno pondělí v 11:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:21 (upraveno) před 39 minutami, petr10 napsal: ohlasy na jízdní dynamiku ten výkon tam chýba s tým sa len treba naučiť žiť a myslieť na to hlavne pri predbiehaní na okreskách, ale ako píšeš tie kvality by mali byť inde, tiež to objektívne neviem pri nájazde 50tisíc zhodnotiť, zatiaľ okrem bežného servisu so skráteným intervalom výmeny olejov vrátane oleja v prevodovke všetko OK...... Jazdím 20% mesto zvyšok okresky a dialnica, občas s plným autom som nemal pocit žeby sa auto viac trápilo . S istotou odporúčam dať skúšobnú jazdu u predajcu..... Upraveno pondělí v 11:24 uživatelem rado74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno pondělí v 11:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:36 před 36 minutami, petr10 napsal: Otázka na všechny majitele, když to tu čtu. Jak teda hodnotíte ten motor v Outbacku? Je to ok, nebo na hraně? Hlavně když to naložíte lidma a kufr věcma. Chápu, že kvality toho auta jsou jinde a láká mě (jako hlavní rodinné). Ale zatím jsem v něm nejel a ty ohlasy na jízdní dynamiku jsou různé. Staticky jsem si to auto prolezl u prodejce a leží mi v hlavě dost… Díky moc No když se teda ptáš... nejlepší ho bude zkusit i dynamicky, mají ho k testu všude. Pro mě osobně je to dynamicky málo a je to zdechlé, prostě to váží 1,65t a má to atmosféru 124kW, jednoduchým přepočtem dojdeš k tomu, že to má skoro 10kg na 1HP, krouťák 252Nm taky není zrovna highlight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno pondělí v 11:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:57 Chápu, díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno pondělí v 12:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:00 Před hodinou, petr10 napsal: Otázka na všechny majitele, když to tu čtu. Jak teda hodnotíte ten motor v Outbacku? Je to ok, nebo na hraně? Hlavně když to naložíte lidma a kufr věcma. Chápu, že kvality toho auta jsou jinde a láká mě (jako hlavní rodinné). Ale zatím jsem v něm nejel a ty ohlasy na jízdní dynamiku jsou různé. Staticky jsem si to auto prolezl u prodejce a leží mi v hlavě dost… Díky moc Oťas je na klidnou, bezpečnou a pohodlnou jízdu, kdy s trochou nadsázky neřešíš, co máš zrovna pod koly. Oželel jsem dynamiku ve prospěch všeho ostatního. Jezdím léto 8, zima 9 l na 100 km. Garančka při 90 tis km spolu s výměnou komplet brzd vpředu a destičkama vzadu za 10 tis bez dph mimo autorizák (kupoval jsem starší vůz). Když přijede ségra s děckama a chcou povozit, přebrodíme Stonávku nebo v zimě na sněhu porajtujeme po kopečkách u baráku a mají zážitek. To bych se Superbem neměl. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno pondělí v 12:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:22 před 5 hodinami, Dokusan napsal: Po dvou měsících spokojenost. Ach. Fantastické. To je pěkné auto ve všech barvách, ale v zelené metle a v bílé je to nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno pondělí v 14:11 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:11 Mě bohužel odradil právě motor a design, s těmi plasty to vypadá ja Dacia Duster (subjektivní dojem samozřejmě). Ta minulá generace se mi líbí mnohem víc. V terénu ale super auto, podvozek taky paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno pondělí v 14:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:23 před 2 hodinami, petr10 napsal: Chápu, díky za odpovědi tohle je ale varianta, která by mohla dávat smysl: https://www.tipcars.com/subaru-outback/suv/benzin/subaru-outback-2-4t-premier-xt-55437033.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno pondělí v 14:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:31 OB je nadhernej. Mam cukani vymenit levorga,ale cekam na ten hybrid . Snad bude pristi rok i u nas. Zda se,ze by to mohlo klapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno pondělí v 18:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:45 před 4 hodinami, LovecK napsal: tohle je ale varianta, která by mohla dávat smysl: https://www.tipcars.com/subaru-outback/suv/benzin/subaru-outback-2-4t-premier-xt-55437033.html Ještě se někde psalo (snad i tady), že se pro rok 2025 chystá hybrid. To by mohla být cesta pro Evropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno pondělí v 18:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:52 to pisu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Par mesicu zpatky jsme tu nekde resili celorocky.... Michelin CrossClimate 2 SUV. Celkove na nich mam asi 3 tis km od podzimu. O vikendu cca 400 km, Sumava, cerstvy snih, brecka, kaluze, v nedeli ze Sumavy totalne zasnezena D4 od Strakonic - zatim spokojenost bez vyhrad, brzdeni, zatacky, zasnezene stoupani.... Na Passatu Alltracku mam zimni Hankook W330 Winter i*cept evo 3, ktery 2 roky zpatky kdyz jsem je kupoval tak podle testu byly mezi top 3-4 zimnima pneu, a pri normalni jizde primerene podminkam nepozoruju nejaky rozdil. Auto brzdilo i zabiralo bez klouzani i tam kde bych to uz necekal, v tom ma asi pozitivni vliv i vaha 2.6t, vicemene o tunu vic nez passat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami (upraveno) před 15 minutami, kloubik napsal: Auto brzdilo i zabiralo bez klouzani i tam kde bych to uz necekal, v tom ma asi pozitivni vliv i vaha 2.6t, vicemene o tunu vic nez passat. Taky se mi s SUV jezdi v brecce lip nez s o trictvrte tuny lehcim kombikem. Vahou to ale myslim nebude, pac treba dodavka o podobny hmotnosti jako SUV (a vetsim pomerem kg na cm² mezi pneu a vozovkou, protoze uzsi pneu) subjektivne brzdila a celkove se ovladala tragicky na břečce. Asi to bude celkovou konfigurací podvozku, ty SUV sou do těch sraček prostě dělaný. Jinak moc pěkná fotka. Upraveno před 13 hodinami uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Kdo čím jezdí, .... a kde .... Hele @YPO nejezdíš tak náhodou busem po Strakonické? Včera večer: na padesátce linkovej autobus (s lidmi) dvaasedmdesát. Měřeno GPS. Neříkej, že jsi to nebyl Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Já tam nebyl a rychlost taky nesouhlasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se