Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, collie napsal:

Mám tu v blízkém okolí dobré servisy na MB a BMW, takže Volvo jsem zatím nezvažoval. Resp. trochu ano, ale ty interiéry se mi dvakrát nelíbí. A spíš pak V60 CC. Ale díky za tip, možná to je taky cesta. Jezdíš tím? 

V60 je malé auto a ani ta V90 (tedy na to, jak to auto vypadá zvenku) není prostorový zázrak, bacha na to.

Odesláno
před 4 minutami, LovecK napsal:

V60 je malé auto a ani ta V90 (tedy na to, jak to auto vypadá zvenku) není prostorový zázrak, bacha na to.

To lze říci i o prémiových kombi s podélně uloženým motorem. Krásně je to vidět například při porovnání Superbu (disproporčně krátká kapota) s řekněmě A4 Avant/Allroad (poměr kapoty ke zbytku OK, leč místa uvnitř mnohem méně).

Odesláno (upraveno)
2 hours ago, collie said:

Díky za tip, servis tu mám, ale žena má zaškatulkované BMW=blbec a nechce ho domů :). Ale možná bych to mohl zkusit zlomit.

Ak by si ju zlomil, za uvahu potom rozhodne stoji aj 6 GT. Komfort nastupovania je niekde medzi SUV a klasickou limuzinou, na vzduchu (tazko najdes pohodlnejsie), velky kufor, vnutorny priestor, vsetky tie vymozenosti vratane masaze, a s B58 (640i 250kW) to jazdi bozsky 😉. Mam na tom cez 90tis za 5 rokov, (vlastne za 4 r. lebo posledny rok mi to tu uz viac stoji ako jazdi) a ziadne problemy, co by stali za zmienku.

Psy nemam, tak neviem ci je schodny ten "liftback" kufor, ale ako rodinne auto je to dokonale 👌.

Upraveno uživatelem bluman
Odesláno
před 3 minutami, bluman napsal:

Ak by si ju zlomil, za uvahu potom rozhodne stoji aj 6 GT. Komfort nastupovania je niekde medzi SUV a klasickou limuzinou, na vzduchu (tazko najdes pohodlnejsie), velky kufor, vnutorny priestor, vsetky tie vymozenosti vratane masaze, a s B58 (640i 250kW) to jazdi bozsky 😉. Mam na tom cez 90tis za 5 rokov, (vlastne za 4 r. lebo posledny rok mi to tu uz viac stoji ako jazdi) a ziadne problemy, co by stali za zmienku.

Psy nemam, tak neviem ci je schodny ten "liftback" kufor, ale ako rodinne auto je to dokonale 👌.

Tohle podepisuji, doma je temer rok 630d a je to super kocar. S eliminaci kocarku je naprosta pohoda i velikost kufru.

Odesláno
před 6 hodinami, Pandera napsal:

To lze říci i o prémiových kombi s podélně uloženým motorem. Krásně je to vidět například při porovnání Superbu (disproporčně krátká kapota) s řekněmě A4 Avant/Allroad (poměr kapoty ke zbytku OK, leč místa uvnitř mnohem méně).

A6 jsem jezdil a je to tak, vedle Superba míň místa uvnitř při větších vnějších rozměrech. Jako člověk zvyklý na Škodovky budu asi s prostorem hodně bojovat všude jinde.

Odesláno
před 6 hodinami, bluman napsal:

GT je krásný, ale ten kufr je malý. Potřebuji tam dát psí kočárek nebo bedýnky (+ složený kočárek), musím mít prostor do výšky :(.

Odesláno (upraveno)

Hele, to ste vedeli, ze za todle parkovani pred vlastnim domem/brankou muzete dostat od mestaku pokutu? Ja se to dozvedel dnes, zaplatil tri kila a celkem nemile me to prekvapilo. Je to tim, ze v obytny zone se muze stat jen na oznacenym parkovisti. Mno, zas sem chytrejsi, akorat si nejsem jist, co presne s tim budu delat. Prej to sami od sebe neresi, ale kdyz nekdo zavola..

IMG_3497.jpeg

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
před 12 minutami, Micey napsal:

Hele, to ste vedeli, ze za todle parkovani pred vlastnim domem/brankou muzete dostat od mestaku pokutu? Ja se to dozvedel dnes, zaplatil tri kila a celkem nemile me to prekvapilo. Je to tim, ze v obytny zone se muze stat jen na oznacenym parkovisti. Mno, zas sem chytrejsi, akorat si nejsem jist, co presne s tim budu delat. Prej to sami od sebe neresi, ale kdyz nekdo zavola..

IMG_3497.jpeg

Mám dojem že by jsi měl mít jako účastník řízení právo nahlédnout do spisu. Spis musí být kompletní, včetně uvedení oznamovatele. 

Odesláno
před 9 minutami, Jehlan napsal:

Mám dojem že by jsi měl mít jako účastník řízení právo nahlédnout do spisu. Spis musí být kompletní, včetně uvedení oznamovatele. 

Zaplatil 3 kila na miste, takze zadne rizeni se nekona, kdyby to dal do spravniho....

Odesláno

Na me je nezavolal nikdo, stal v ulici kdosi na debila pred cizim vjezdem, pani nemohla vyjet.. a kdyz uz tam mestaci byli, tak holt koukli na celou ulici. Jo, je to vyznacena obytna zona, jo, maj de iure pravdu, ale je to takovy..:)

Odesláno

Pred zadnym sjezdem nesmis zastavit a stat. Ani pred svym.

Viz. zak. 361/2000, par 27 odst. n

Ridis nesmi zastavit a stat

n) před vjezdem na pozemní komunikaci z polní nebo lesní cesty nebo z místa ležícího mimo pozemní komunikaci,

Odesláno

Je to tak zákon říká, že nesmíš stát před vjezdem. To, že je to tvůj vjezd na pozemek na to zákon nepamatuje

U nás se to taky řešilo a MP zvonili na zvonky tak jsme jim se sousedem řekli , že jsme požili a nemůžeme řídit.

Odesláno
před 22 hodinami, collie napsal:

A spíš pak V60 CC. Ale díky za tip, možná to je taky cesta. Jezdíš tím? 

60 se mi taky líbí víc než 90, ale je to prcek. O volvu jsem uvažoval, protože jsem řešil stejný “problém” jako ty. Nakonec jsem oželel výkon a skončil u Suba OTB. Ikdyž 2.4T ve verzi Onyx by ti taky parametrově vyhovoval. Ale oproti Německu je to úplně jiná řeka. 

Kdybych měl prachy nazbyt, a protože mám sklony kupovat pičoviny:), možná bych šel ještě jinak a jako rodinny wagon pořídil třeba Chrysler Pacifica s 3.6 pentastarem a 4x4. Ale to už je cca 1,2M za 2leté kusy. 

Šťastnou ruku při výběru. 

Odesláno

Taky možná oželím výkon, protože s tím bude hodně jezdit žena a té úplně vyhovuje slabý diesel. Trochu se bojím ji pustit do silného.
Outback se mi moc nelíbí :), na tu V60 budu muset někde mrknout. Dneska jsem zkoušel současné C a to mi přišlo jako malé auto. Snad bude V60 větší.
Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...