PepaSFI Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 jednu C3 máme v rodině ale benzín 1,1. Kromě toho že to jednou v zimě spadlo do lesa žádný vážný závady. Jen jeden vstřikovač se měnil, fungoval ale řídící jednotce se nelíbil, měl něco s vinutím. Ale ono to má poměrně málo najeto. Jede to tak nějak normálně na to drndání na nákupy a tak podobně. je to nízký, pořád se někde na parkovišti chytá předkem za obrubníky. U sousedky mají v rodině dva ropáky. Pokud vím taky bez potíží. U jednoho mají hrozně kalný skla na světlech, možná tam jen kdysi byly nějaké hypersupermega žárovky, kdo ví. Zrcátko to má samozřejmě v obou slunečních clonách a sedadla jdou sklápět pouhým zatažením za páčku, žádný kroucení kroutítkem, takže francouzi očividně mysleli na všechno :-) Ta věc nad volantem které se zdráhám říkat přístrojová deska je neuvěřitelná ohavnost s úplně zbytečným otáčkoměrem, debilně velikým digitálním hnusným rychloměrem a palivoměrem a teploměrem co vypadají jak výtvor kroužku mladých elektroniků co objevil krásu oranžových LEDek. Jde to přepnout do dámského režimu, kromě rychloměru všecko zhasne.
wave ceptor Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Tak to už i sekretářky se dnes teda maj.
bandicoot Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Dal jsem si Sumavu a zpet, ta Strakonicka je zbesila. Jedna velka louze, lisi se jen hloubka. Naposledy jsem volant drzel obema rukama snad pred dvaceti lety v autoskole.Jen asi 5% ridicu melo zadni mlhovky, takze zbytek proste nebyl videt.Se slzou v oku jsem si vzpomnel na nektere dalnice na zapade, kde v lijaku nemivam ani mokre zadni okno, natoz aby se za autem zvedala mlha...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Pravda Strakonická je fakt peklo pokud prší ta 50 má opravdu smysl v 80 to dokáže z lehkým autem dost zamávat. A mlhovky? V Čr není mlha ani déšt jen trochu hnusně maj je všichni! Mlha déšt jak krv.... nebo brutální sněžení NIKDO! tot naše krásná zem (((
bandicoot Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 ...a to jsem myslel celou strakonickou R4 od Pribrami...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Jo ja od Smichova na Zbraslav
GSIA79 Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2013 Strakonická je tady dost frekventovaná Já, Černošice - Praha. Odpoledne se pravidelně zasekám pod nájezdem na Baranďák a pravidlo zipu nikomu nic neříká..
African Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Ježiši, vy jste mě tedy dali s tím autíčkem pro sekretářku Jinak díky za postřehy
kloubik Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Ty amici jsou sileny megalomani.... tohle tahaji 5 km hlubokym piskem po plazi, gumy podhusteny az pomalu na rafky, jen aby si mohli pres vikend zakempovat a zablbnout na ctyrkolkach v pisku mezi dunama. Stan melo naprosty minimum lidi. Ale bylo super to videt, posledni plaz v Kalifornii, na kterou muze clovek (po zaplaceni) autem. Trochu vic fotek tady.
F.B. Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Ty amici jsou sileny megalomani.... tohle tahaji 5 km hlubokym piskem po plazi, gumy podhusteny az pomalu na rafky, jen aby si mohli pres vikend zakempovat a zablbnout na ctyrkolkach v pisku mezi dunama. Stan melo naprosty minimum lidi. Ale bylo super to videt, posledni plaz v Kalifornii, na kterou muze clovek (po zaplaceni) autem. Trochu vic fotek tady. Fotky výborné, vďaka! Opať som si raz pripomenul, že tú zem potrebujem precestovať...je síce pravda, že by som radšej zažil "Ameriku bez američanov", ale ak to inak nepôjde, prežijem ju i s nimi :-) F.
IntoPicture Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Akorát před pár dny proběhl americký Diesel Power Challenge MotorTrendu, mrkněte na tohle a návazná další videa po dnech: http://www.youtube.com/watch?v=aoEQGai3KMw&feature=c4-overview-vl&list=PLGvTvFzdMg_Oi2i0DzeMYXgyAckzQcPYZ Musím říct, že mi připadá sranda ty jejich elektrosnahy kombinované s těmihle největšími kamny na světě
sibirnaya Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dKrNaa829K8 tomu rikam navigator
Frostie Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dKrNaa829K8 tomu rikam navigator Trottel, Trottel, Trottel ... OMG
filo-boxer Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Frostie: No konecne trocha sebekritiky. Pokud ale myslis to video tak to bylo "THROTTLE" (anglicky).
prazskej Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Mohl by mi tu prosím někdo vysvětlit, komu je vyhrazeno parkování podle této DZ? K vidění například na OMV v Brně u Avionu, prý oblíbené místo pro rozdávání bločků. Nikde tu značku nemůžu najít, natož právní úpravu k ní.
wave ceptor Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 http://www.kabriolety.com/hlavni.php?stranka=novinky/view.php&id=59
Lion Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 jj, je to vozíčkář podle starého značení, ta značka by ale od roku 2001 neměla platit http://cs.wikipedia.org/wiki/Dopravn%C3%AD_zna%C4%8Den%C3%AD_v_%C4%8Cesku
prazskej Odesláno 12. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2013 Díky za odpovědi, když jsem v 18 dostal papíry, už 9 let neplatila no...
michalval Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Tak to je síla. Neuvěřitelný, s děckem v autě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se