Vjace Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 17:25, Josef01 napsal: K dnešku zaplatilo 400 tisíc lidí předobjednávku na Tesla model 3, tedy skoro 10 mld. Kč - takhle se dělá business.Úspěch to je. Jen je nutné podotknout, že je to rezervační poplatek, plně splatný, kdykoliv si to zákazník rozmyslí. Takže to není kapitál na bezhlavé utrácení. Nicméně úspěch je to fenomenální. O tom se může jiným automobilkám zdát. Představit auto, co bude na trhu nejdřív za rok a půl a vybrat od 400 tisíc lidí rezervační poplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 VW pasat 2.0 bi turbo ma cekacku rok. Skoro stejne fenomenalni uspech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 18:14, Jeremy napsal: VW pasat 2.0 bi turbo ma cekacku rok. Skoro stejne fenomenalni uspech!Mi o tom říkej. Jsem to řešil pár stránek zpět ;-)V lednu jsem objednal a do smlouvy dali 10m s tím, že do 9m by měl být. Takže už budu čekat jen půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 10:48, Petr Svenda napsal: Kluci, díky za názory, koukám, ze to neni úplně jednoznačně ve prospěch srdce, ale ze promlouvá i rozum, a to je dobře. :-) Auto me nezivi, mám ho víceméně pro radost, proto jsem taky 5 let jezdil A5 a kdysi dávno AR 156. Bawo mám týden na vyzkoušení, po najetí cca. tisícovky km se mi z toho rozhodně vylezat nechce. Jen jsem chtěl slyšet ještě nějaké názory neovlivnene tím, ze je člověk jak zdrogovany tím autem. Takže uz zustane doma :-)Si pamatuju ještě tu Alfu. To už se známe tak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 18:22, financ napsal: Si pamatuju ještě tu Alfu. To už se známe tak dlouho?Nojo, kamarade, takových 6 let to bude. :-) Alfu tehdy používala byvalka, ale mám dojem, ze jsem ji měl pujcenou, když jsem za tebou jel do Otrokovic pro cifernik. Ještě s ní jezdí synek, neuvěřitelné. :-) Btw., ten cifr jsem nikdy nepouzil. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Čekací doba na všechny zkonfigurované auta je běžně 1-6 měsíců, ovšem skladové k dispozici jsou. To je spíš neschopnost než úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 19:12, Josef01 napsal: Čekací doba na všechny zkonfigurované auta je běžně 1-6 měsíců, ovšem skladové k dispozici jsou. To je spíš neschopnost než úspěch Přiznám se, že to čtu už po několikáté a nerozumím tomu, co tím vlastně myslíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Jen to, že pokud výrobce není schopen dodat běžně vyráběné auto do 6 měsíců není ukázka velkého úspěchu, ale neschopnost něco vyrobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Je smutný, že ty podfukářský VW diesely evidentně frčej furt stejně, nebo možná i víc :-(A ještě smutnější je, že nám ani po tom nezměnili car policy a já je ještě musím podporovat. Za 5 měsíců :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 VW i Škoda to mají stejné, na Superb se čeká stejně jako v Carollinu na ocelové Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 20:57, Josef01 napsal: VW i Škoda to mají stejné, na Superb se čeká stejně jako v Carollinu na ocelové Daytony Ty maj aspoň smysl.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 V 15. 4. 2016 v 20:43, Josef01 napsal: Jen to, že pokud výrobce není schopen dodat běžně vyráběné auto do 6 měsíců není ukázka velkého úspěchu, ale neschopnost něco vyrobit.Aha, nojo, taky úhel pohledu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Tak jsem se rozhodl neprodávat domácí rodinný vysavač Octavii 1.2tsi (mam v tom jeste dodělávané LPG) a dal ji na velký servis po 125tkm do Porsche Olomouc, jednání fajn, rychlost dobrá (byl jsem stejne mimo město,tak mi to bylo jedno).Auto od novoty u AD nebylo, všechny opravy se týkaly nebo byly spojené s LPG (ale za tu cenu plynu to stojí). Otec mi akorát na zahradě vyměnil přední desky. U AD jsem nechal dělat rozvody i vodní pumpu,olej,olej v převodovce (MT), filtry, brzdovou kapalinu,chladicí kapalinu,kontrolu těsnění pod hlavou a proste celkovou kontrolu jestli je třeba neco udělat. Sakum prdum 21tisic (30%sleva na praci a 10%na díly). Nemilá zprava je, ze regulátor Turba je v háji a AD samostatně regulátor nemění...je to součást Turba a chtějí vyměnit komplet turbo za 29tisic, koukal jsem ze samostatný regulátor lze koupit zvlášť za necelé 4tisice,takze to vyřeším takto, protože turbo jako takové je po mechanické stránce OK, jen blbne ta elektronická část. Nevim,proč to AD nemůže vyměnit samostatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Interiér poskládán, volant obšit,sezóna může začít s větrem ve vlasech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Závidím, pěkný, moc pěkný, to úplně láká malej volat, silný věnec, ta krátká řadička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 A to je šestka nebo trojka? Nebo něco úplně jiného? Vypadá to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 MX-5 NC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 A ty krátký dráhy řazení a mrštnost malého koťátka.... Dnešek je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 V 16. 4. 2016 v 12:15, Tom19 napsal: MX-5 NCDík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Dnešek prostě vyšel parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se