Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Hoši, máte někdo kontakt nebo přímo pracujete v pojišťovně?

Mam naceněné povinné+havarijko (allrisk) od Allianz, ale zdá se mi to dost, tak bych chtěl jednu-dvě nabídky na porovnání.

Info pls do SZ. Díky!

ja jsem poridil velmi slusne podminky na porovnej24.cz tak muzes zkusit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U sjednavacu pojištění si dávejte pozor na rozsah kryti, zejména u havarijního pojištění to bývá hodně zaměřeno na cenu a není tam všechno. Ale dá se to přidat.

Epojištění, klikpojisteni, porovnej24. ..

nebo mi posli parametry do sz

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Ty pojišťovny mě začínají srát, už neví jak by s klientem vyje...ly. Jednou za 5 let se něco stane a cukají se zaplatit, je mi z nich na nic. Třetí stížnost a oni dělají, že mi nerozumí.....

To je jejich byznys, neplatit nebo platit část a pozdě. Mají na to metodiky. Z koho to taháš? Za mě je dobrá Uniqa.

Odkaz ke komentáři

Tak řeknu příběh starý cca 8 let, nějaký chudák objede třičtvrtě auta klíčem, to auto bylo X5 v plné palbě a víte kolik poslala poj.allianz? 5k... volám jim, že asi někdo zaměnil naši X5 s rezavou felicii tsk se moc omlouvali a poslali dslších 5k, vytočili mě a jedu do bmw a tsm to spočítají na 97k zasilam jim rozpočet z bmw a pošlou dslších 35k nasíraji mě a píšu gen.řediteli a posílají dalších 40k. Je toto normální? Ted asi 7 let nic, zadne plneni a podřu dvě kola držím si hlavu jakej jsem kokot a pak si vzpomenu vždyt je to pojištěne. Leštěne 18ky a frajer od allianz mi dkoro naznačil, že si to mám zatřít štětcem. V servisu mi řekli výměna a cca 42k. Allianz posila 18k..... Podotýkám máme u nich asi 10 let cca 4-5 aut...... posledních 7 let ani koruna plnění. Jsem zvědav co udělá stížnost číslo tři. Pokud nic končíme s něma.

Odkaz ke komentáři

Ty kola mají na sobě tři technologické postupy ( strojové leštění, černý lak a ještě přelakování bezbarvým lakem a opravit to v běžné lakovně nejde. Ty kdyby jsi si platil all risk na svoje esko, bylo by třeba půl roku staré a podřel by jsi si dvě AMG leštěné kola kde kus stojí odhadem 30k tak bys to nechal tak? Tak nač si pak platíš to pojištění. Já jsem si kola podřel 2x v životě ,to není tak hrozné za 25 let a hodně přes mil.km......

Odkaz ke komentáři

Manželka dělávala v české pojišťovně a ze zkušeností říkala, že ČP je drahá ale plní kvalitně a bez keců, ale před nějakou dobou

ČP odkoupila generali, tak nevím, jestli se něco nezměnilo (kromě platů a provizí zamestanců).

Odkaz ke komentáři

Manželka dělávala v české pojišťovně a ze zkušeností říkala, že ČP je drahá ale plní kvalitně a bez keců, ale před nějakou dobou

ČP odkoupila generali, tak nevím, jestli se něco nezměnilo (kromě platů a provizí zamestanců).

No, nevím...já měl s ČP poměrně nepříjemnou zkušenost.

Bude tomu tak cca 12 let...

Odkaz ke komentáři

Disky nevím, ale pneumatiky, pokud mají "boule" nebo naopak jsou v některých místech "propadle" tak reklamovat, je to technologická chyba při výrobě.

Já bych řekl, že boule jsou spíš otázkou stylu jízdy....tedy výmoly a TSK - proříznutí pneu ve výmolu jsem přes ně už řešil, tam to dopadlo OK. Boule zatím ne, ale s tou reklamací tedy nevím...technologická chyba to IMHO nebude, když s tím vlítneš do díry

Odkaz ke komentáři

Ty kola mají na sobě tři technologické postupy ( strojové leštění, černý lak a ještě přelakování bezbarvým lakem a opravit to v běžné lakovně nejde. Ty kdyby jsi si platil all risk na svoje esko, bylo by třeba půl roku staré a podřel by jsi si dvě AMG leštěné kola kde kus stojí odhadem 30k tak bys to nechal tak? Tak nač si pak platíš to pojištění. Já jsem si kola podřel 2x v životě ,to není tak hrozné za 25 let a hodně přes mil.km......

Chybí mi tu jeden údaj pro dokreslení, kolik se pohybuje Allrisk nebo pojištění na takovou 7er případně X5? Vždycky jsem si naivně myslel, že když člověk platí ránu, nemají problém s plněním. Je rozdíl jestli si někdo platí POVko + havárku na Fábii a nebo full pojistku na sedmu, ceny dílů i servisu jsou v tomhle případě astronomicky jinde. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...