Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 30. 10. 2018 v 19:32, spiderer napsal:

Drevo dobry, libi se mi vic nez stribrny oblozeni a k tmavymu interieru sedi vyborne. Interier rady 90 je perfektni i kdyz na nekterych fotkach muze vypadat neohrabane, v realu mi prijde funkcni a hezky.

Vystihl jsi to celkem přesně :-)

Odesláno

Laska jak je na dovolenke ? Co porabas ? Daj priebezny report (okrem toho jedneho vyletu) ako to tam vypada :)

Odesláno
  V 31. 10. 2018 v 18:52, laskajefajn napsal:

Vymena turbin v zaruce,pretesneni diffu,nove chladiče a baterie. Vse plati Mnichov...cca 360 tisic faktura :)

proběhla nějaká reklamace?

Odesláno (upraveno)

Co to v tom BMW blbnou poslední dobou? Kamarád, už jsem to tady zmiňoval, oddělal u X6 motor ve stopadesáti, bavila ho ale, tak koupil funglovku. A už zase běhá po servisech, elektrika mu v tom habruje, jednou nejdou okna, pak mu bliká palubka, je z toho už nějaký rozčarovaný....

Upraveno uživatelem African
Odesláno
  V 31. 10. 2018 v 18:59, moco napsal:

proběhla nějaká reklamace?

Musela asi, když to platí BMW...
Odesláno (upraveno)

Lásko, koupils tady auto a za měsíc máš reklamaci za skoro půl míle? To je asi vtip ne? :)

Upraveno uživatelem BlackPanter
Odesláno
  V 31. 10. 2018 v 19:02, Frostie napsal:

Musela asi, když to platí BMW...

jasný, já to směřoval na popsání, "co se jako stalo"

Odesláno
  V 31. 10. 2018 v 0:37, Snorky11 napsal:

Prosím tě, sháním antiradar a celej večer něco načítam, ale nevim jestli jsou ty údaje aktuální. Třeba tohleto je z roku 2016: https://www.antiradary.net/antiradary-legalnost-zakon/ --> platí to pořád?? Nemůžu najít žádný aktuální články. A nemá se to třeba měnit? Abych si nekoupil v listopadu antiradar za 15 K a od ledna nebyl postihovanej ://. Budu rád za každý info. A případně i kde doporučuješ/doporučujete koupit antiradar a jakej. Mám novou oktávku, 162 kW.

V první řadě se podívej, jestli nemáš pokovené okno (zpředu má barvu dofialova). Jestli jo, tak leda pevnou sadu. Genevo One i můj Beltronics fungují velmi dobře. Legální u nás jsou a zatím o žádném návrhu proti nim nevím. V Německu je nesundavám, do Švajcu bych s tím nejel. Tam nesmí být ani v kufru auta.
Odesláno
  V 31. 10. 2018 v 19:26, moco napsal:

jasný, já to směřoval na popsání, "co se jako stalo"

Jasně. Také se budu těšit na vysvětlení výhodné koupě s následnou "investicí" cca půlky ceny auta

Odesláno

Já bych řekl, že Láska využil ještě aktivní záruky na maximum a nechal vyměnit všechno co se dalo na záruku vyměnit a má z toho radost. Taky bych měl, kdyby to platil někdo jiný.

Odesláno

No muselo se to Laskovi posrat, protoze kdyby to byla nejaka preventivni vymena po dohode s dvornim nechanikem od Stratosu a sikovnem napsani papiru, tak by to byl vlastne podvod. Takhle je to zatracena smula, ze se to vsechno posralo.. :-(

Odesláno

Jinak dovolena super. Jsem rad ze se nepotvrdili kecu kecalku za klavesnici ktery byli maximalne v Horni Dolni. Skvele vlny,koupani,vynikajici jidlo.a sluzby. S klidnym svedomim muzu doporucit vcetne hoteloveho komplexu. Zitra nas ceka jizni okruh.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...