zceyee Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 (upraveno) 30k, to sem si taknějak myslel. Tak to někdo kupte a já si to na tejden půjčim. Upraveno 24. března 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Foceno pred mesicem. Ja jen ze u nas zase pada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Taky už čekáme na pěkný počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Taky už čekáme na pěkný počasí Bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Dík, ale spíš práce a šmír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Přiznám se, že v tomhle bych se chtěl jednou projet, klidně i jako spolujezdec. Jen pro ten pocit. Asi to nebude žádná slast, ale zážitek pecka. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Se jen trochu bojím, že bys jel jako spolujezdec a zároveň bys byl i řidič... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Taky už čekáme na pěkný počasí Parada! Recese jak sfiňa ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 tak se mi dneska dovezla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Veliká gratulace! Vypadá moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 To je ještě 3,8 bez turba? Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Krása :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Krásná barva! Tak to je krásný start jara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Barevnou specku bych vybral jinou, ale auto je to bozi, o tom zadna, gratuluju a at ti dela radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Sice mě to brutálně naštvalo, ale tématicky to patří spíš sem.. 21.2. mě nabral lehce pán zezadu na světlech - klasický nedobrždění. Dovezl jsem to do Autopalace spořilov, kde jsem měl zatím, během posledních 4 let a dvou aut, celkem ok zkušenost. No tentokrát začala ale velká sranda. Přistaveno 22.2., dodání mělo být 8.3., čeká se týden na díly. Pikatchovina, ale už to u Opla znám. Měl se měnit nárazník + lak a nalakovat skřáblý pátý dveře. Nejdřív to započalo informací - blbě se namíchal lak, je to moc nová barva (WTF?!, dodaný to bylo 11/2018), přijede dodavatel barev a namíchá to. Pak to pokračovalo - čekáme na díly (netuším jaký) a minulý úterý totální sranda telefonát. Už to bylo hotový, ale někdo to škrábnul, čt-pá to bude. Včera jsem ani nevolal, přijel, zjebal přjimacího technika a že chci auto vidět. Dovedl mě k němu a já se začal smát a musel si dát cigáro. Auto odstrojený a když jsem to prohlídl, tak jsem zjistil, že se vysrali na výměnu uraženýho držáku. (nechápu, jak to může někdo jako já, kdo vidí to auto odstrojený prvně, hned poznat něco, čeho si oni nevšimli za měsíc). Pak byl meeting s vedoucím servisu, kde se furt omlouval. Nárazník že už leští, držák objednali a přijde zítra a osobně se zaručil, že to bude hotový a že když držák nepřijde, vyndají ho z nějakýho novýho auta (WTF??).Dnes telefon, že je to hotový. Přijedu, okouknu, zbytky pasty na nárazníku, a pak i bordel v kufru. Technik mi hned sám řekl, že držák je tam ten poškozenej a že novej přijde do pátku, a pak, že se můžu stavit a nechat ho za dopoledne vyměnit.... Shrnutím, banální oprava trvala přes měsíc a ůplně do kompletu vlastně ještě víc. Zaměstnávají neschopný diletanty, nemají prioritizaci úkolů a kdybych si o novej držák sám neřekl, tak tam nechají ten poškozený.. Kua, kdybych měl nějakou exotiku, tak se na podobný věci připravím, ale u sprostýho mainstream Opelu to člověk fakt nechápe. Na druhou stranu není to Corsa za 250k, ale Insignie s ceníkovkou skoro 1.3m, tak bych čekal trošičku lepší přístup... Tak jen pro varování, pokud tam chcete dát auto na servis.... Nejhorší je, že už nevím kam jezdit. Staiger mi udělal kdysi podobný fuckup, BSA Motol mělo na servisu arogantního idiota. Takže zbývají tak Holešovice a to doufám, že jsou schválený Arvalem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Jeste opel Modřany, top servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 (upraveno) lykan: kombinace Opel a operak je smrtelna. 30. 1. tr jsem mel vracet firemni Astru a u jine leasingovky brat nove auto. 16.1. jsem dle instrukci LeasePlanu vezl auto na STK. Cca 3 km od servisu to do me narval blb, ktery se mi asi posledni km lepil na kufr, az se mu povedlo se na semaforech do nej podivat.Takze PCR, leasingovka, odtah. K mymu prekvapeni odtahovka vyrazila opacnym smerem nez byl servis Opel. Na dotaz, jestli vi co dela, tak pry jo, ze LeasePlan ma pro nehody smluvni servis Skoda, jedno jakou znacku tam dotahnou.Tak jsme to tam dovezli, uz tam na me cekal typek z asistence s nahradnim autem. A pak to zacalo...14 dni se nic nedelo, pak teprve odtahli autk do jinyho servisu Skoda, asi 40 km daleko. Byl jen praskly zadni naraznik a nejaky nosniky. Oprava trvala 2 mesice (pry cekali 14 dni na stribrnou listu do narazniku). Na prikaz leasingovky meli provest i STK. Tam neprosly emise (auto s origo LPG), oni pry nevi co s tim. Na dotaz, proc rozbity Opel opravuje Skoda neumeli odpovedet.Mezitim vracim nahradni auto a od nove leasingovky (LeasePlan nikdy vic) beru auto.Po dalsim tydnu vola Skodovka, ze nevi co s tim. LeasePlan rika, za muzu vratit auto i s STK na mesic. Tak jsem to prevezl na firmu a cekal na odevzdani. Dva dny nikdo neprijel, volam na LP a pry auto nechcou, musi mit STK platnou na 2 roky.Na pripominku, ze kdyby Opel opravoval autorizak, tak to uz davno mohlo byt. Hmmm, ale my mame proces nastaveny jinak, nezlobte se...Nasleduje objednani do BS auto Brno, kde mi davaji termin za 3 tydny. S tim nesouhlasim, protoze za 3 tydny uz autu propadne docasna STK a nebudu tam s tim moct dojet. No, to je vas problem, dovezte to treba na odtahovce, my to tady driv nechcem.Nasleduje x-hovoru s LP, s Oplem a pak trestna vyprava do Oplu, kde se mi po hadce s vedoucim dari predat auto. Pry ale nemam pocitat s tim, ze se k tomu dostanou driv jak za mesic...Mezitim resim s LP, ze kvuli jejich procesum platime uz 3 splatku (navysenou o penale za pozdni vraceni), auto nemame a ze mi to cely prijde, jako zamerne zdrzovani, jen aby jsme platili. Neeee, to tak neni, delame pro to maximum.Takze vysledek: oprava, kterou by garaznik zvladl za 2 tydny, trva uz treti mesic a vysledek v nedohlednu. LP ani Opel nekomunikuji. Ani se mnou, ani navzajem.Pravnik poslal na LP vyzvu k okamzitemu reseni refundace splatek.No a dneska volali z Oplu, ze jsou zasrany vstriky od LPG a oprava za 25 000. Ale tu Lease Plan nechce schvalit... Vecer mi volal technik z LP, ze opravu neschvali, protoze podle servisniho manualu ma Opel kazdych 100 000 km pri prohlidkach (kam auto poctive jezdilo) vstriky menit. Auto ma pres 200K km, tzn. uz mela 2x probehnout vymena, ale podle servisni historie neprobehla ani jednou. A my jsme nekde mezi, musime dal platit auto, ktery uz ma byt 2,5 mesice vraceny. Jo, jeste jsem navrhl, ze by vsechny naklady za splatky mely jit za vinikem nehody, resp. jeho pojistovnou. Ale pane, to my takto neresime, vy platte a pak se obratte na civilni soud, good luck... Tak bud rad za pastu, kterou si muzes sam utrit a za drzak, ktery ti vymeni... Upraveno 26. března 2019 uživatelem antitomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Asi bych ty splátky neplatil a oni ať se obrátí na civilní soud, good luck... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 To je ještě 3,8 bez turba? Moc pěknéjj, ale mam ji v manualu ;-) a jak je zrejme ze zadnich svetel, tak v provedeni 4S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Koukam, ze s tema opravama muzu bejt spokojenej, kdyz manzelka vorvala u novyho auta na jedny strane oboje dvere, zadek za dverma i naraznik, oprava za kilo (zlaty havarijko, i kdyz ho kratili o 10%), ale opraveny to meli do 3 tydnu. No jo, japonci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se