Karussell Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 BMW se vydava spatnym smerem...uz delsi dobu...
neuromancer Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 ...no a samozrejme i se zakladnim motorem a v holobytu sou za raketu, no. Zase je výhoda, že na -20% se dá u BMW dosáhnout oproti Merglu úplně v pohodě, u některých modelů i více.
Pavelpu27 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Dokážu si představit komfort a pohodlí. Ale nedokážu si představit, že bych si podobný auto koupil. Asi bych se styděl i sám před sebou.
Sphinxx Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Jako me se libi moc, co vim, tak zatim predvadecky mely problemy s tim vzduchovym podvozkem, co chvila je tahli zpatky k dealerovi na podvalu, no a samozrejme i se zakladnim motorem a v holobytu sou za raketu, no.Je to ranec, to je fakt, asi jsme jediný komu se to líbí ... A ještě k té ceně, ve čtvrtek "expert" Radek testoval Z4, oni do toho dávají šestivál a účtujou za to dvě kostky+, za dvojseslový roudstr. Ty ledviny jsou bizár, ale víc mě to irituje u nové sedmy, tam je to pěst na oko. BMW se vydava spatnym smerem...uz delsi dobu...Nejsem v tom nějak ponořený, protože Bayer jde mimo mě, ale není u nich náhodou Kabaň?
Gustaf Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Ty veliký ledvinky ty současný bawa hodně zabíjí. .
laskajefajn Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Dokážu si představit komfort a pohodlí. Ale nedokážu si představit, že bych si podobný auto koupil. Asi bych se styděl i sám před sebou.Jsem asi mimo ale nechápu pochod tvych myslenek. Proc by ses stydel?
sibirnaya Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Davide, Kaban u nich sice je, ale jeho tvorba se jeste neprojevila, rikal tusim az za dva, tri roky..
sibirnaya Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Dokážu si představit komfort a pohodlí. Ale nedokážu si představit, že bych si podobný auto koupil. Asi bych se styděl i sám před sebou.100 lidi, 100 chuti. Ja mam SUV rad, libi se mi nova X5, X7, GLS, Q8, aji offroady, Range Rover, Landcruiser, Infinity QX56, QX80.. Az pude X5 papa, asi si poridim tu posl. X6.
Sphinxx Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Davide, Kaban u nich sice je, ale jeho tvorba se jeste neprojevila, rikal tusim az za dva, tri roky..Ja si to myslel, že ho hned nepustí k fochu .. tak uvidíme, nechme se překvapit. Tahle auta jsou asi opravdu cílená na východ, ale mě to určitě neuráží.
Radek Cigi Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Myslím, že Kabaň je již pár měsíců přesunut ke značce Rolls Royce v rámci koncernu BMW... Jak píše David, kvalita zpracování určitě super, nějaké ty moderní designové prvky jako je ten volič rychlostí nebo provedení otáčkoměru se líbit můžou nebo přesně naopak. Ale ty rozměry?! Za mě je to typické auto pro USA - cena, jistá výstřednost a tam s tím i zaparkuješ . Číňanům se to bude líbit taky! Kdybych neřešil peníze, asi bych si v dnešní době vybral Audi RS6 Avant a klidně v červené barvě a v úpravě od MTM.
African Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Jsem asi mimo ale nechápu pochod tvych myslenek. Proc by ses stydel?Myslím, že určitě není v tomto případě za co se stydět... :-)
sibirnaya Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Ale ty rozměry?! Za mě je to typické auto pro USA - cena, jistá výstřednost a tam s tím i zaparkuješ . Číňanům se to bude líbit taky!X5 je jen o 7cm uzsi. Pravda, o 25cm kratsi, ale nevidim v tom az takovej rozdil. Na Chodove, v Olympii nebo v Auparku se do chlivku vlezes, tak vo co de?
JAJA Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 X7 nevypadá zle a určitě to bude v rámci kategorie ?zvýšených autobusu? super auto a pokud to někdo potřebuje, nebo si myslí, že potřebuje tak proč ne... Kousek na fotkách je za téměř 3,7mio což je docela dost... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pirx Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 7h meju normal auto bez keramiky, neb myti, vosk, lesteni atd. Starenu s keramikou dam od A do Z za 4h, vcetne cisteni a kondicionivani kuze, vymetani a sani prachu z vydechu klimy, cisteni motoru atd. Pac kastle komplet mi zabere nejmin casu, cca 70-90 minut .Jsem myslel ze ta keramika je prave kvuli tomu, aby to stacilo jen oplachnout... a ne 70-90 minut...?
KFL Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Jsem myslel ze ta keramika je prave kvuli tomu, aby to stacilo jen oplachnout... a ne 70-90 minut...?Keramika je hlavne hydrofobni, tj. odpuzuje vodu a chrani kastli. Ale spinu neodpudi. Na beznej prach staci vapka a osusit. Ale jinak normalne sampon a jedes. Jen to vsechno rychlejc odtece pryc. My magori presto susime. A kdyz chces kastli umejt jakztakz, hodinu az dve to zabere. Jen predni maska je minimalne 20 minut. Pak plochy, spary, ramy dveri, lemy... jako nic.
honzyk Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Kabaň je u Rollsu od jara https://www.auto.cz/jozef-kaban-se-stal-sefem-designu-automobilky-rolls-royce-128555 , X5 bych si asi zvládnul nakonfigurovat tak aby se mi líbila, X7 už ne, ta je moc velká tak nějak na mě jako auto pro černochy se zlatejma řetězema kolem krku, tomu by odpovídaly i ty píčovinky jako je křišťálovej volič automatu, ten se mi taky moc nelíbí. Na budíky s protisměrným otáčkoměrem jsem si zvyknul celkem rychle, i během krítký předváděčky s Peugeotem mě to nijak zvlášť nerušilo, spíš mě překvapuje, že snad každá značka, která má virtuální budíky umožňuje výběr z několika variant zobrazení a zrovna BMW má jenom jednu verzi a to ještě ne moc povedenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Odesláno 8. června 2019 Maxeli a ja dneska. Pred barakem mam nove od vcera dalsi hromadu drivi, uz ho nechci ani videt tvl. Jen sem jednu dorazil a srovnal, deda volal vezu klady. Na bazen jsem mohl jit az od 12, cely tyden skoly soustredeni. Tak jsem vylezl pred dum, dloubal jsem se zamyslene za uchem a pozoroval asi minutu hromadu drivi, jestli se pod mym uprenym pohledem nezmensi. A nic. Plivnul jsem tim smerem, sel zpatky do grazaze pro cajky a sel si lestit auto. mam uchylku, je v tech instrumentech strasnej penez ale ja si u toho fakt odpocinu a bavi mne to. Skoncil jsem asi za 2,5 hodiny. Pak jsem jeste na chvilku nastartoval motorovku, neco riznul, a v 11,30 se vydal nalestenym vozem plavat. Kdyz jsem pak po treninku vylezl ven, zalibne jsem si ho prohlizel, jak se na parkovisti blejska. Usednul jsem dovnitr do ergo sedacky a hlavou mi prolitlo "jsi kral!" Sem picus stejne. Za 2,5 hodiny auto neumeju... tak mytí a sušení je 2 hodiny leštění a carnuba a finalka další 4-5 ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se