Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Přidávám se ke konzervám - jediné, co v autě vítám, je navigace a autoklima. Všechno ostatní je akorát naleštěnej prd.

A v létě jezdím Barchettou, tam není ani navi ani klima (taky na co, v kabriu) a vůbec mi to nechybí. Pěkně budíky, páčky, tlačítka a šaltpáka.

Motorku mám se 4 karburátory 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, geometr napsal:

Ještě tedy napíšu jeden muj názor, který není teda o nějakých systémech a asistentech, ale technickém řešení: Mam za to, že na některá místa nepatří displej, ale tlačítka / páčky. Hmat je taky jeden ze smyslů a je škoda, jej při řízení vynechat na místech, kde je možné jej využít na místo třeba zraku. Mimochodem pamatuji si pokusy u notebooků nahradit klávesnici druhým displejem a .... 🙂

Jasný, není nad to, točit čudlíkama  😉😀

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, TLD napsal:

Geometr, tak je fajn vletet v zime vymrzlej do auta v rukavicich a bez sance nastavit si treba teplotu, foukani atd... zlaty packy a kolecka :)

No právě ty udělátka ti umožní vletět do vyhřátého auta s teplým volantem. 

Ale jinak souhlasím, některé klíčové knoflíky by měly zůstat - topení, hlasitost...

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Foundryman napsal:

Přidávám se ke konzervám - jediné, co v autě vítám, je navigace a autoklima. Všechno ostatní je akorát naleštěnej prd.

A v létě jezdím Barchettou, tam není ani navi ani klima (taky na co, v kabriu) a vůbec mi to nechybí. Pěkně budíky, páčky, tlačítka a šaltpáka.

Motorku mám se 4 karburátory 🙂

Jsem překvapená, že s předpokladem používání v horku nemá klimu.  Já jezdím v létě Focusem CC a mám tam klima a je to prima, protože dokáže do vzduchového tunelu hezky chladit (ostatně i topit). A když fakt pálí slunko, tak se bez střechy jezdit nedá a bez klimy se střechou nahoře taky ne. 

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Foundryman napsal:

🙂 Změkčilost - když pálí slunko, nasadím kšiltovku 🙂 A když v létě chodím po venku, taky s sebou netahám klimu.

Ale taky nesedíš nehnutě hodiny pod pálícím slunkem na dálnici.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, já jsem na to přišla, proč mi to auto posílá maily!!

Takže: uložila jsem si nějaké nastavení pro zamknuté auto - jakože nějaké ty služby alarmu, hlídání atd. Moc jsem je neměnila, nechala jsem to jak to bylo, jen jsem si to prostě spárovala s účtem, který jsem si uložila jako hlavního uživatele. A ono se to spárovalo s tím klíčem, kterým bylo zrovna nastartováno (odemknuto).

Takže pokaždé, když nastartuju (resp. odemknu) druhým klíčem, tak mi to odešle mail - jakože na tom druhém klíči je jiné nastavení služeb, takže ten můj balíček pro tuto cestu deaktivovali. Což je vtipné, že já mám to samé nastavení i na druhém klíči, ale ten nemám spárovaný s žádným mailem, takže nechodí žádné oznámení.

Nevím, jak si vybírá ten správný klíč, když mám u sebe oba, ale občas nastartuje klíčem č. 2 (to mám pak jinak sedadlo a osvětlení palubky). A pak přijde mail. Když mám u sebe jen jedničku, nechodí nic.

Hotovo.  

Odkaz ke komentáři

Koukám že po pár měsících mohou uživatelé těchto aut rovnou posílat životopisy do NASA a ESA :D to bybylo myšleno jako vtip samozřejmě ;) mě otravuje i nastavovat novou televizi, natož tak se sr.t s něčím takovým. Máte můj obdiv, já bych se asi vztekal u AD. 😂😂😂

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, geometr napsal:

Mně to přijde nudný. Došel bych si k AD ještě pro třetí klíč a nosil u sebe vždycky všechny tři.

Počkej. Ještě ho nemám ani týden. Určitě má pro mne další napínavá překvapení. :D

před 1 minutou, Bob napsal:

Laika: tak uz tomu rozumim, to jsem asi pujcoval auto manzelce kdyz si potrebovala neco odvezt a vzala druhy klice 🙂 schvalne to vyzkousim

No schválně, to jsem zvědavá, jestli mi to potvrdíš.

Odkaz ke komentáři

Poprvé od koupě auta jsem po třech měsících vytáhl manuál když jsem dával letní kola místo zimáků, protože se musí něco přenastavit v menu a to už u mě bylo dost za hranou 🤪 Auto by mělo člověku sloužit, a ne mu krást drahocenný čas nastavováním nějakých zbytečností....

DSC_1008_1.JPG

DSC_1010.JPG

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Laika napsal:

Chlapi, já jsem na to přišla, proč mi to auto posílá maily!!

Takže: uložila jsem si nějaké nastavení pro zamknuté auto - jakože nějaké ty služby alarmu, hlídání atd. Moc jsem je neměnila, nechala jsem to jak to bylo, jen jsem si to prostě spárovala s účtem, který jsem si uložila jako hlavního uživatele. A ono se to spárovalo s tím klíčem, kterým bylo zrovna nastartováno (odemknuto).

Takže pokaždé, když nastartuju (resp. odemknu) druhým klíčem, tak mi to odešle mail - jakože na tom druhém klíči je jiné nastavení služeb, takže ten můj balíček pro tuto cestu deaktivovali. Což je vtipné, že já mám to samé nastavení i na druhém klíči, ale ten nemám spárovaný s žádným mailem, takže nechodí žádné oznámení.

Nevím, jak si vybírá ten správný klíč, když mám u sebe oba, ale občas nastartuje klíčem č. 2 (to mám pak jinak sedadlo a osvětlení palubky). A pak přijde mail. Když mám u sebe jen jedničku, nechodí nic.

Hotovo.  

Díky za tip. Já po úvodním zmatení právě nechal jen jednoho uživatele. Minule když jsem zkoušel něco podle infolinku We Connect, tak mě dávali na možnost nějak nastavit co může uživatel vidět a dělat. Jenže tam jsem se ztratil a radši toho nechal.

Počítám, že jedinou nevýhodou je, že se sama nenastaví sedačka :)

PS: tak si to pamatuj až se to po pár měsících celé rozpáruje a budeš se muset znovu přihlásit přes infotainment. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...