Gustaf Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Já semafory jedu na D. Delší stání házím P a start stop stejně motor chcípne...autohold mám, ale zatím nepoužívám...to je snad jen při rozjezdu do kopce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 A já nemám převodovku, tak musím buď stát na brzdě (jinak to hned upaluje) a pak svítím brzdovkama do xichtu chca nechca, nebo to vypnout úplně a to mi přijde divný, možná bych si mohl na zadní okno nalepit papír s nápisem "pardón, nedělám to schválně". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 asi je lepší klasickej hydrodynamickej měnič. DSG není žadnej etalon kultivovanosti a hlavně ve městě mě někdy pěkně sere. hezky to řadí až od čtyřky vejš. blbý je, že teď se cpou dvouspojkový automaty skoro všude, včetně mercedesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Nedalo mi to a šel jsem teď k autu. Nastartoval, popojel z garážového stání, zabrzdil při zařazeném D + Auto Hold a šel jsem se podívat dozadu. Žádný brzdový světlo nesvítilo. Nevím, kde jste vzali, že Auto Hold nechává brzdový světla rozsvícený. U mě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Já semafory jedu na D. Delší stání házím P a start stop stejně motor chcípne...autohold mám, ale zatím nepoužívám...to je snad jen při rozjezdu do kopce... Přesně takhle jsem uvažoval dřív, než jsem si Auto Hold vyzkoušel. Od té doby ho mám zapnutý a nemusím držet nohu nabrzdě na každých světlech. Proč bych to dělal, když nemusím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 17 minutami, Muffik napsal: Nedalo mi to a šel jsem teď k autu. Nastartoval, popojel z garážového stání, zabrzdil při zařazeném D + Auto Hold a šel jsem se podívat dozadu. Žádný brzdový světlo nesvítilo. Nevím, kde jste vzali, že Auto Hold nechává brzdový světla rozsvícený. U mě ne. Autohold je funkční jen pokud jsi připoutaný (to nemusí asi platit u všech aut, abych nekecal) a dokud neotevřeš dveře, jinak se aktivuje normálně elektronická parkovací brzda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Já semafory jedu na D. Delší stání házím P a start stop stejně motor chcípne...autohold mám, ale zatím nepoužívám...to je snad jen při rozjezdu do kopce...Dobry je to pri pouzivani acc pri jizde v koloneOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Tak vyzkouším...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Nedalo mi to a šel jsem teď k autu. Nastartoval, popojel z garážového stání, zabrzdil při zařazeném D + Auto Hold a šel jsem se podívat dozadu. Žádný brzdový světlo nesvítilo. Nevím, kde jste vzali, že Auto Hold nechává brzdový světla rozsvícený. U mě ne.Ja mam zkusenost, ze VW Sharan 2 pri AutoHoldu a D nesvitil brzdovkama, VW Passat B8 sviti. Takze tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 16 minutami, JR_2010 napsal: Autohold je funkční jen pokud jsi připoutaný (to nemusí asi platit u všech aut, abych nekecal) a dokud neotevřeš dveře, jinak se aktivuje normálně elektronická parkovací brzda. Nedalo mi to podruhé, vydal jsem se k autu s mobilem a akci natočil. Musím ti dát za pravdu, brzdová světla zhasla poté, co jsem otevřel dveře. (resp. ten zkurvenej vítr mi je málem vylomil) Sice mě to trochu mrzí, ale Auto Hold kvůli tomu používat nepřestanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Jo, bude to tak asi spíš u těch modernějších aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) Možná vždycky na křižovatce pootevřu dveře Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 No nevím, aby si Tě ten za Tebou nevytáhl, žes brzdil moc dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Stačí přelepit brzdovky leukoplastí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Nebo vic jezdit a min to mejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 ...a nebo chodit pesky, jezdit na lyzich nebo na koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Pff, leda na pštrosovi, pesky chodit odmitam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Jezdím celý život pouze automaty v různých zemích celé planety, ale brzdová světla jsem tedy doposud neřešil, asi jsem strašný arogant Na druhou stranu se mi za třicet let nestalo, že by mě někdo upozornil na to, že ho má brzdová světla oslepují.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 (upraveno) před 18 minutami, Muffik napsal: Možná vždycky na křižovatce pootevřu dveře AutoHold lze tlačítkem na křižovatce přepnout do režimu ruční brzdy a tím zadní brzdové světlo zhasne. 00:40 Upraveno 7. dubna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Právě teď, moco napsal: AutoHold lze tlačítkem na křižovatce přepnout do režimu ruční brzdy a tím zadní brzdové světlo zhasne. jo, pak ho zapomenu zapnout a na příští křižovatce skončím v kufru přede mnou ee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se