M3maniac Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Ty vole nestraš, do 700.000 mu věřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Už je to dědek, ale mám ho strašně rád, taková ta ještě poctivá práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Nový povoz, tak uvidíme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Před hodinou, pavel23 napsal: Nový povoz, tak uvidíme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten novej Karoq už vypadá dobře. Leon šel z domu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Ten novej Karoq už vypadá dobře. Leon šel z domu? Měl jsem modrou O III jo měla 150 tis km a šla za velmi dobře do světa a na tohle jsem dostal 12% VIP slevu, tak jsem to vyměnil než nám z úspor nezbyde nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 před 13 minutami, pavel23 napsal: Měl jsem modrou O III jo měla 150 tis km a šla za velmi dobře do světa a na tohle jsem dostal 12% VIP slevu, tak jsem to vyměnil než nám z úspor nezbyde nic. Já myslel že si měl Leona fr? Jooo tak to je dobra sleva. Je fakt, že ojetý auta se teď prodávají dobře, ale zas to hned vrazíš do nového... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 On 6/7/2022 at 9:01 PM, Peta-Biker said: Kluci, co byste vybrali jako celoroční pneu na SUV? Na hory se díváme maximálně z okna, ale nebaví mě přezouvání. Díky za info Mámě jsem loni pořídil na CRV GoodYear Vector 4seasons a jsou super! Máti bydlí na Vysočině, takže zažily všechny kombinace povrchů a nemůžu říct ani ň. Samozřejmě v intencích línýho a pohodovýho SUV ježdění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 3 hours ago, KFL said: Mámě jsem loni pořídil na CRV GoodYear Vector 4seasons a jsou super! Máti bydlí na Vysočině, takže zažily všechny kombinace povrchů a nemůžu říct ani ň. Samozřejmě v intencích línýho a pohodovýho SUV ježdění. Já měl na Outbacku CrossClimate od Michelinu. Záleží kdy je nasadíš, ale stejně se přezouvání nevyhneš. Mě už druhá zima vyšla na vzorek, který byl něco málo pod 4mm. A vyhazovat se mi je opravdu nechtělo... Takže pokud tady nezmění nutnost 4mm na zimních pneu, tak nic pro mě, jedu zase dvě sady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 (upraveno) Zdravím Vás! Někdy v listopadu si jdu pro novou Octavii a zajímalo by mě zda se bude jednat o předvyrobený kus, který stál někde na letišti kvůli čipové krizi a příp. na co si dát při přejímce pozor. Budou třeba rezavé kotouče? Uvítám Váše názory. Dík! Upraveno 9. června 2022 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Dle mě, letištní modely už se vyprodaly. Rezavé kotouče nebudou, oni před prodejem půjdou vyzkoušet funkčnost a rez vybrzdí (obrazně řečeno - prostě, než se to dostane na salón, tak to zmizne). Nehledě na to, že kotouče ti chytnou lišku třeba i přes noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 O "letištní" model se klidně jednat může. Stále se vyrábí nedokončené vozy. Teď aktuálně jich je cca 20 tis. Ale postupně se dokončují, tak aby nestály víc jak 90dní. Místo nich se vyrobí nové nedokončené, které je nahradí. A tak stále dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Já zas slyšel že prý některé letištní modely končí poslední dobou čím dál víc na dražbách kde to většinou vydraží poláci..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Tak hlavně aby škodovka uměla udělat komfort pro posádku tj. ať to nevrže a nehrči.Vždyť je to tragédie. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Škodovka si Octavií, respektive infotainmentem podřezala pod sebou větev. Octavii teď válcuje Kia (a Hyundai). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 V 9. 6. 2022 v 20:58, miliusportos napsal: Já zas slyšel že prý některé letištní modely končí poslední dobou čím dál víc na dražbách kde to většinou vydraží poláci.. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Máš nějakej odkaz, když je toho čím dál víc poslední dobou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Bude to chtít větší zástěrky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Bude to chtít větší zástěrky Proč? Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 před 8 minutami, Nick06 napsal: Proč? Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Proč myslíš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Dneska jsme s prckama ze skoly trosku spechali... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 No pěkný....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se