varjag Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Tvl to je fotka s tím Lidlem! Jak fotka královny Alžběty před bordelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 To je na Prajzke, tam se to tak nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 20 minutami, nickolas napsal: To je na Prajzke, tam se to tak nebere. To je ku.va kampáááááááň. O co ti jako jde? Komu tím prospěješ? Druhé straně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Nemáte někdo tip na sněhové řetězy jako takovou jistotu v kufru s sebou na hory atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 mas ich v predajnom vlakne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasB Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Ty jsou mimo muj rozmer…me spis zajimala nejaka zkusenost, jestli ma smysl kupovat takove ty za par stovek viz alza treba…nebo radsi priplatit…nebo jestli treba nejake ty textilni, co nevychazi v testech uz vubec spatne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Já mám poslední asi troje od Pewag, poslední jsou Servo Sport. Ty by měly být kvalitní, ale ohledně použití nemohu soudit. Naposledy jsem použil řetězy někdy 2006. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 @ThomasB zazil som na vlastne oci 2x ako sa retaze za 30E z najblizsej benzinky roztrhli a total rozsekali cely podbeh. Za mna nejaku overenu znacku, ja mam Thule, taky zakladny model (cca za 100E v rozmere 205/55/R16) a uz na prvy pohlad vyzeraju ze vydrzia vyrazne viac ako tie z Tesca. S textilnymi nemam skusenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Mám z Autokelly za 500 /minuly rok v akci/ a minulou zimu mi několikrát /4-5x/ fakt zachránili prdel v Jeseníkách. Jasně jsou to mrdky, z tu cenu to kvalitou Thule nebude, ale když jsem od nich potřeboval službu, nasadil jsem a fakt fungovali. To, že se pár článku uvolnilo a mlatilo do podběhu je fakt, ale poradil jsem si. Teď už bych vzal něco kvalitnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 před 1 hodinou, ThomasB napsal: Nemáte někdo tip na sněhové řetězy jako takovou jistotu v kufru s sebou na hory atd? Hocico od Pewag je seriozna retaz, opakovane vyskusane aj na desiatky km dlhej trase vo vyssich rychlostiach. Tie srandy z tesca za 20e ti tak maximalne pomozu vytiahnut sa zo zaveja, ale nejazdil by som s tym. Videl som roztrhane a obity blatnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 15. 11. 2022 v 14:53, nickolas napsal: To je na Prajzke, tam se to tak nebere. Je to někde 300 kilometrů od prajzke Přijel v tom kámoš aby nedošlo k nějakému justičnímu omylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 15. 11. 2022 v 14:42, varjag napsal: Tvl to je fotka s tím Lidlem! Jak fotka královny Alžběty před bordelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 před 59 minutami, M3maniac napsal: Je to někde 300 kilometrů od prajzke Přijel v tom kámoš aby nedošlo k nějakému justičnímu omylu Nekecej, to je jasny Lidl v Kravařu! edit: a jó, já se splet, to je vlastně Billa za Brnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 10. 11. 2022 v 18:50, horal napsal: Co dáváte na hlavici heveru za podložku (z čeho) aby chránila práh? Nějaký finty? Puk se zářezem mám, ale tohle je snad dřevo+filc? Houbička mi nefunguje, tak obyč gumový kolečko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 před 38 minutami, Americkej napsal: Houbička mi nefunguje, tak obyč gumový kolečko... Pardni garáž. Co to je za podlahu, peosim té? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Beton (recepturu už přesnou nevím, ale dost vysoké nároky), přebroušenej a natřenej paropropustným epoxidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 9 hodinami, Americkej napsal: Beton (recepturu už přesnou nevím, ale dost vysoké nároky), přebroušenej a natřenej paropropustným epoxidem. Ok. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Pořídil jsem si víkendovku - 5.0 V8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 V 16. 11. 2022 v 19:01, Americkej napsal: Houbička mi nefunguje, tak obyč gumový kolečko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 před 49 minutami, Andrew napsal: No jo, Tvoje bejvalka. Dostává vše o co si řekne a stále je v nejlepší kondici Původně jsem jí chtěl tak na dva roky a omladit. No už jsou to 4 a nemám nejmenší důvod se jí zbavovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se