CEGY Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Již čtvrtou sezonu a o výměně zatim vůbec nepřemýšlím. Tady ty konzultace a rady ohledně výběru novýho suv mi přijdou vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Tak mam za sebou 2500km s Ssangyongem Rexton. Obecně spokojenost, za což jsem velmi rád, bylo to moje první nový auto, posledních 5 let jsem jezdil operáky. Pro zajímavost sem napíšu co vidím jako plusy a mínusy - mnohdy ovlivněné přechodem z Octavie IV, což je samozřejmě nefér porovnávat. PLUSY: prostor - kromě výšky (silně ovlivněno tím, že je tam střešní okno) je to paráda, bezedný kufr, pohodlná sedadla z pěkné kůže, silné odvětrávání, hodně úložných prostor... super navzdory velikosti krásný přehled o autě. velká zrcátka, dobré 360 kamery (strach z parkování manželku díky tomu rychle přešel). Dcera 2,5 roku je v autě najednou vyloženě šťastná, protože vidí ven motor - v podstatě adekvátní. silnější by byl skoro zbytečný, protože to auto není podvozkově na nějakou rychlou jízdu, zvlášť ne v zatáčkách. Sametový měničový automat. Dobře odhlučněný Tlačítka! to je pohoda, žádné dotykové plošky a podobně. Old school, ale v tomhle případě za mě Old is cool solidní adaptivní tempomat MÍNUSY: je to asiat, takže pípání. Ale na rozdíl od služební Kie šla většina vypnout, překvapivě Horší světla. Sice full LED, ale s Matrixy to není srovnatelný at all Multimediální systém je divný. To mi ale je fuk, protože Android Auto / Apple Car Play Pneu z výroby jsou shit Ne vyloženě mínus, ale samozřejmě jízda na rámu je místy kompromisní. Beru to jako charakter, žena trošku brblala. Drobně nerovnosti s tím rámem třesou, větší sice spolkne jako malinu, ale hrozí houpáníčko Střešní okno snižuje výšku interiéru a diky sezení na rámu je to dost znát. To bych příště stopro vynechal Spotřeba je vyšší, ale pořád jednociferná. průměr tak 8,5 - na tu velikost ok, ale být tam třílitr z německa, zvládne asi za méně Měřím 189cm a říkám si, že pořídím nášlapy :D. Jednak pro menší členy rodiny, ale i pro mě, při vysedání to bude šetřit sedák. Neměl jsem zatím příležitost využít čtyřkolku, ani vlastně zařadit. Suché polňačky a les byly v pohodě RWD. Na to se těším, snad brzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Carlos vytiahnuty z garaze po mesiacoch.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Dneska "v bunkru" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Ve dne pod Karlovo mostem, v noci pod Vyšehradem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Snad Emana ještě letos vytáhnu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 3 hodinami, varjag napsal: Ve dne pod Karlovo mostem, v noci pod Vyšehradem Paráda....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 konecne na znackach , len este zohnat na to kasko za normalnu cenu je vcelku problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 před 2 hodinami, bluman napsal: konecne na znackach , len este zohnat na to kasko za normalnu cenu je vcelku problem Hm, fajnové vozítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 V 5. 8. 2023 v 12:01, varjag napsal: Ve dne pod Karlovo mostem, v noci pod Vyšehradem Moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 23:23, bocko napsal: Carlos vytiahnuty z garaze po mesiacoch. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Parada! Jak se s tim jezdi? Kdybych nějakou sehnal, tak bych ji asi pojmenoval Juha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 V 5. 8. 2023 v 12:01, varjag napsal: Ve dne pod Karlovo mostem, v noci pod Vyšehradem To musí být super! V dobrém závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 20 hodinami, Rodkopf napsal: Parada! Jak se s tim jezdi? Kdybych nějakou sehnal, tak bych ji asi pojmenoval Juha Paradne jazdne vlastnosti na 32 rocne auto. Samozrejme hlucnost nad 120 alebo absencia klimy moc nepotesi, ale mne to vobec nevadi, kedze je to len weekendove auto a nad 120 som natom nesiel ani nepamatam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 @H-B: Na SS fóru jsem narazil na hororové příběhy s novým Rextonem. Klepání volantu, po půl roce nefunkční parkovací senzory, atd... nic z toho nepozoruješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 23 hours ago, African said: Hm, fajnové vozítko Diky! Chceli sme (budeme coskoro potrebovat) 7 miest, do terenu ja moc nepachnem, a je to mozno posledny spalovak, co v zivote kupujem, tak reku nech to stoji za to. Na X7 su u BMW cakacky jak na rolexy , tak sme zobrali predvadzacku priamo z Buchloe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 On 8/5/2023 at 12:01 PM, varjag said: Ve dne pod Karlovo mostem, v noci pod Vyšehradem Tak to je iny (water) level jazdenia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 (upraveno) před 1 hodinou, safi napsal: @H-B: Na SS fóru jsem narazil na hororové příběhy s novým Rextonem. Klepání volantu, po půl roce nefunkční parkovací senzory, atd... nic z toho nepozoruješ? Zatim ne. Klepani jsem zaznamenal na forech/FB taky a desil jsem se prevzeti. Ale vse ok. Pry to bylo chybnymi srouby, nebo ploskami na gumach (to se mi nechce verit). Funkcnost vseho je zatim po 3tis bezchybna, uvidime. Mnozi se taky na FB spatna zpetna vazba na gumy - jasne, to neni vec vyrobce vozidla, ale i tam jsem rozpacity. Na jednu stranu plati, ze jsou to prumerne, spis i podprumerne pryze. Ale x lidi jiz psalo jak jim to klouze - ja nevim, jezdil jsem i v hustem desti, zrovna vcera dalnice/okresky... asi trochu i zalezi jak jedes. Urcite ale prezuju, mit podprumerne celorocky neni dobra varianta :). SPis jen pockam do podzima na poradne zimaky a pak v lete letni, klasicky. Trosku me misty stve ten adaptivni tempomat. Na dalnici je ok, ale na okreskach mu neverim zatacky, ne vzdy je da. Takze je to spis vazne takova pojistka... Kazdopadne, 3tis jsou zatim malo na celkovejsi zpetnou vazbu. Na to rodinne jezdeni, k cemu byl i kupovany, je to ale fajn. Uvidime jak pak zima a 4x4 a tak. Upraveno 7. srpna 2023 uživatelem H-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 1 hodinou, safi napsal: ... Na SS fóru jsem narazil na hororové příběhy... To se nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 @geometr: please zkus se více rozepsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 2 hodinami, safi napsal: @geometr: please zkus se více rozepsat. https://cs.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se