adamo Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Kolega před půl rokem vyměnil 6 let starý passat za arteon. Zatím nadával jenom na infotaiment a dotyková tlačítka na volantu. Ve starém passatu vše fungovalo, v arteonu mu občas nenačetl čísla ze seznamu, takže mu nehlásil kdo volá, ale zobrazoval jenom číslo. V servise mu řekli, že se o tom ví a VW to mění (nebo přehrává, nevím) v rámci garanček. Svolávačku na to nedělají, aby nebyl trapas Jinak já se dočkal. Čekám na papíry, příští týden poreferuju, v polovině září vyrážím na alpské průsmyky než je před zimou zavřou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Tak tohle je pecka. Konecne zajimava kara! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 @adamo: Pochvala za japonce. Jaký to má motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 1 hodinou, adamo napsal: Jinak já se dočkal. Čekám na papíry, příští týden poreferuju, v polovině září vyrážím na alpské průsmyky než je před zimou zavřou Jáááj nové "ERKO" gratulujem, to si šetri viac nebudú v posranej EU posledný model, mňa odradila tá čakačka a trošku aj neistota či vôbec nakoľko pre Slovensko bolo len pár kusov- inak super kára !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 1 hodinou, safi napsal: @adamo: Pochvala za japonce. Jaký to má motor? +- stejný, jako minulá generace. 2,0l, lehce posílený na 330 koní před 50 minutami, rado74 napsal: Jáááj nové "ERKO" gratulujem, to si šetri viac nebudú v posranej EU posledný model, mňa odradila tá čakačka a trošku aj neistota či vôbec nakoľko pre Slovensko bolo len pár kusov- inak super kára !!!! Díky. Taky jsem jej začátkem roku objednával s tím, že bude možná někdy v roce 2024. Dealer má údajně alokaci 1ks/rok, celkem pro celou ČR je prý 13ks/rok. Nakonec shodou náhod ho mám už teď. Resp. ještě nemám, ale už se pucuje na předání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arlin Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 (upraveno) to adamo: Fo-Mi Třinec? To je ten CTR srpnový, objednaný už minulý rok 6-7 měsíc vč. zálohy? Nebo už je to druhý? Upraveno 25. srpna 2023 uživatelem arlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 V 24. 8. 2023 v 22:50, exBURN napsal: Já ten 140 kw mám v passatu a že by to byla nějaká výhra ... Troufám si říct, že do 140kw koncernových SUV se dávala robustnější AT, která byla lépe zpřevodovaná a auto jede lépe, než 140kw u Superbu nebo Passatu, minimálně 140kw Superb jede pocitově jako 110kw manuál. Řešení je přeprogramovat převodovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 V 26. 8. 2023 v 8:37, moco napsal: Troufám si říct, že do 140kw koncernových SUV se dávala robustnější AT, která byla lépe zpřevodovaná a auto jede lépe, než 140kw u Superbu nebo Passatu, minimálně 140kw Superb jede pocitově jako 110kw manuál. Řešení je přeprogramovat převodovku. řešení bez přeprogramování převodovky je i jiné: racechip.com - jedna krabice do motoru, druhá na plyn výsledek: takhle by to auto mělo vyjíždět z fabriky... 110 vs 140 nejede pocitově určitě stejně, 110 je plynulá a chybí ji pak výkon, 140 je nejprve mrtvá a po megaobrsupr turbo díře se to rozjede mnohdy tak, že to člověk ani nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 LovecK Souhlasím s Tebou. Ta verze 147kw tohle parádně řeší. Je to jak kombinace těchle 2 motorů. Bohužel za cenu větší složitosti a možné nižší životnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Sem debil linej.... půl litru oleje v autorizaku škoda 355kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 (upraveno) před 30 minutami, Gustaf napsal: Sem debil linej.... půl litru oleje v autorizaku škoda 355kc Mě ti taky jednou překvapilo Mitsubishi, akorát s tím rozdílem že já mohl gumičku sundat a praštit s ní o stůl s tím že vymažou položku z faktury jinak neuvidí ani korunu, no a tak učinili Já si ji koupil za dvacku novou a za tři minuty vyměnil sám....takže od té doby upozorňuji, neměnit stěrače, nefoukat gumy, nemýt auto, nedoplňovat ostřikovače a možná ještě něco Upraveno 28. srpna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 (upraveno) před 17 minutami, African napsal: Mě ti taky jednou překvapilo Mitsubishi, akorát s tím rozdílem že já mohl gumičku sundat a praštit s ní o stůl s tím že vymažou položku z faktury jinak neuvidí ani korunu, no a tak učinili Já si ji koupil za dvacku novou a za tři minuty vyměnil sám....takže od té doby upozorňuji, neměnit stěrače, nefoukat gumy, nemýt auto, nedoplňovat ostřikovače a možná ještě něco @African taky moc pěkný Mně to auto zahlasilo 100m od servisu, tak jsem tam zajel, ať to docmrndnou....auto starý rok a půl, záruka, tak jsem třeba čekal, že nad tím mávnou rukou. Hlavně, když tam jezdím i servisovat. No nemavli .... příště koupím normálně v krámu a doleju sám. Upraveno 28. srpna 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 @Gustaf třeba Castrol má moc pěkné 1L balení i s rukavicí, aby se člověk nezasral, vozím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 1 hodinou, Gustaf napsal: @African taky moc pěkný Mně to auto zahlasilo 100m od servisu, tak jsem tam zajel, ať to docmrndnou....auto starý rok a půl, záruka, tak jsem třeba čekal, že nad tím mávnou rukou. Hlavně, když tam jezdím i servisovat. No nemavli .... příště koupím normálně v krámu a doleju sám. Já u svého Outlandera mám od výrobce litr oleje, hned vedle heveru. Ale možná to dávají jako bonus jen pro ty elektrifikované verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 před 35 minutami, LovecK napsal: @Gustaf třeba Castrol má moc pěkné 1L balení i s rukavicí, aby se člověk nezasral, vozím... Taky koupím a budu vozit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, safi napsal: Já u svého Outlandera mám od výrobce litr oleje, hned vedle heveru. Ale možná to dávají jako bonus jen pro ty elektrifikované verze Dávají je do všech jako standardní výbavu, což při přebírání úplně nového vozu vyvolává upřímně trochu strach Každopádně během tří let zatím nebylo třeba, musím to zaklepat.... takže to beru jako příjemný bonus co kdyby. Upraveno 28. srpna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 (upraveno) Micinu jsem doléval litr na 15 tis.km. a prý to bylo (podle AD) v pořádku... Jak se to tu řeší, tak jsem se kouknul na měrku u LC, přejíždím olej díky dovolený, a stále horní ryska... Upraveno 28. srpna 2023 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Trochu se mi umazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 45 minutami, Dali napsal: Trochu se mi umazal. Pěkné Jsem si na Vás kluky s Jeep vzpomněl na MFF, jedna firma dělá přestavby pro cestování tak tam měla pár ukázek.... fajnové. https://www.vejnywood.cz/#nase-sluzby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 V 28. 8. 2023 v 14:18, African napsal: Mě ti taky jednou překvapilo Mitsubishi, akorát s tím rozdílem že já mohl gumičku sundat a praštit s ní o stůl s tím že vymažou položku z faktury jinak neuvidí ani korunu, no a tak učinili Já si ji koupil za dvacku novou a za tři minuty vyměnil sám....takže od té doby upozorňuji, neměnit stěrače, nefoukat gumy, nemýt auto, nedoplňovat ostřikovače a možná ještě něco Tohle bych doporucil vsem, prefouknou gumy, prejedou auto myckou v buhvijakem stavu, doplni ostrikovače za par stovek atd. Ja rikam i nesahat na kabinovy filtr ( stoji kilo a vymenim ho za 3 minuty sam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se